Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Ben istek olarak Afraid to shoot strangers istemistim,o sarki dedigin gibibagirmali gurultulu diil ki ama :( Slow gittigi icin dedim yani Neyse 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 çok iyi düşünmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çok iyi üşümüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çok iyi şümüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Biz buralarda ayran meydan falan calmayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oo tam dayaklıksınız ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Xenocide said: oo tam dayaklıksınız ozaman Yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yavaş dayağında tadı bi ayrıdır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Yedirelim o zaman sana şöyle bir porsiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Xenocide said: yavaş dayağında tadı bi ayrıdır ama Hey dostum, sen beni dovemezsin. Ben metal yiyip zincir bosaltiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 çekirdek alıyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Asteroth said: Yedirelim o zaman sana şöyle bir porsiyon. bu cevabı ilk kim vericek diye merak ediyordum fazla geç olmadı ödülümüz; muz. @madboy oo tam dayaklık ozaman .. şimdi içinizden diyosunuzki, biz burda ne güzel kardeş kardeş, tanıyoruzda birbirimizi konuşup duruyoduk nerden geldi bu herif ne diye atladı muhabbete? eh doğru tabi, yatıcam birazdan "dur birilerinin canını sıkayım öyle yatayım" dedim. madboy pek sıkıldı gibi gözükmüyo ama asteroth'unkini sıkmışım sanırım. hadi bana eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Xenocide said: Asteroth said: Yedirelim o zaman sana şöyle bir porsiyon. bu cevabı ilk kim vericek diye merak ediyordum fazla geç olmadı ödülümüz; muz. @madboy oo tam dayaklık ozaman .. şimdi içinizden diyosunuzki, biz burda ne güzel kardeş kardeş, tanıyoruzda birbirimizi konuşup duruyoduk nerden geldi bu herif ne diye atladı muhabbete? eh doğru tabi, yatıcam birazdan "dur birilerinin canını sıkayım öyle yatayım" dedim. madboy pek sıkıldı gibi gözükmüyo ama asteroth'unkini sıkmışım sanırım. hadi bana eyvallah. Stajyer ayran meydancilar benim hicbir zaman canimi sikmamistir keza. PS: ''stajyer'' kavraminin trademark'i, yuce 8. Kaan Xaenin'e aittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Neden bahsediyodunuz ki siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Hicbir fikrim yok, ben sadece ayak uydurmaya calisiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ben de öyle bi laf sokayım dedim de, arkadaş çok heyecanlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 dear utopia sdf selinim sçs<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 burtonesk said: dear utopia sdf selinim sçs<3 Konunun asil varmasi gereken yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Asteroth said: Ben de öyle bi laf sokayım dedim de, arkadaş çok heyecanlanmış. MADBOY said: Stajyer ayran meydancilar benim hicbir zaman canimi sikmamistir keza. e tabi sizde doğuştan gelen bi laf sokma içgüdüsü bulunduğu için "maksat muhabbet olsun"'luk bir diyaloğu bok ettiniz. teşekkürlerimi sunarım. çok heyecanlıyım asteroth inanki ayrıca "ben 1 aydır ayrın meydın dinliyorum en sevdiğim şarkısı fear ofdıdark aaabiiieağğ çok iiiler yaağğeğ sen bliyomısan fear of dırdarkı bak atim bilmiyosan süperreğğ" dimi stajer... hii bok dediyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kızlara selam olsun dayak filan demişiniz ayran meydına laf etmişinizi aman silwarmen gormesin çabuk saklanın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yok abi ben ümidi kestim burdan, insanlar AYAR AYAR AYAR NERDE HANİ AYAR VERMELİYİM AYAR ULAN şeklinde ihtiyaç içinde "a" desek "B ULAN OZAMAN" diye 24/7 bi karşı duruş mevcut. bak şimdi bu yazının üstünede çıkıp "ben ciddi yazmamıştım ama sen ciddiye almışsın ne ala" falan yazarlar. neyse öle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Tam dayaklıksınız yazmışsın üstüne laf yiyince protesto etmişsin. Komik olmuş o da valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben onu laf sokayım, ayar vereyim diye yazmadım çünkü mesele orda. illa lafı gerçek anlamında algılamanız gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Samimiyetin olmayan insanlara yazdıklarına dikkat et o zaman, ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim çünkü tanımadığım birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Aaa Kaan. Kaan naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar