CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Stormscalede oynuyorum server devamlı offline oluyor listeden kalkıyor tamamiyle falan başka serverlada var mı aynı sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 stress test yapıyolar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 biz strese giriyoruz o sıra ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 şimdi restart a girdi serverlar bakalım ne zaman gelir bilemiyicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Birkaç servera daha restart atılmış aynı anda onlar geldi geri ssde gelir yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Frostmane ile Grim Batol yok sanırım şuan ikisinede giremiyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Pof ya baydı ama 2 gündür. MH'de gider ZA'da gider zırt da gider zurt da gider pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bizde achievement diye aq40 bwl falan yapıcaz grup hazır çat restart dedi tamam en azından restart falan maintancea döndü ve eminim hiçbirşey yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bg ye giremiyorm , magtheridon ve burning legionda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 load ekranında kalıyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Girdim mounta bastım attı beni serverdan tekrar girdim loadingden sonra world server down dedi allah blizzardın belasını versin bu kadar parayı napıyorlar anlamıyorum gidin server alın eğer eskiyse ya da problemi varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 su blizzin avrupada calistirdigi insanlar gerizekali sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet evet kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Grim batol gelmiş 700 que var :) frostmane yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Fm yok hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Gidip basıcam blizzin mekanını o olucak.Bu ne ya,ne güzel Wipesız 2 MH bossu kestik olana bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bu kadar nerf ile o dediğini yapamamak büyük bir başarı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 öff yok hala fm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 benim karakterim de instance da hapsoldu oyuna giremiyorum no instance available diyor şaka gibi :)girmeseydim keşke sorunluyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 19/10 Realms offline The below realms are currently offline due to technical issues. Drak'thul Quel'Thalas Shadowsong Frostmane Shattered Hand The issues are being addressed and will be resolved as soon as possible. We currently estimate that the affected realms will be available again at approximately 18:00, Paris time (CEST). We apologise for any inconvenience this may cause. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Off ya pazar günü bi oyun oynatmadılar püff, Hala yok Frostmane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 pff yeni update 19/10 Realms offline The below realms are currently offline due to technical issues. Quel'Thalas Shadowsong Frostmane Shattered Hand The issues are being addressed and will be resolved as soon as possible. Unfortunately, we do not have a set resolution time for all realms at present, but will update as soon as we have further information. We apologise for any inconvenience this may cause. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Frostmane gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 evet fm gelmiş ama baya bi geç oldu yani pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Yanlış hatırlamışım:) 2-2 buçuk saatte bt bitti:P ne güzel ohh erkenden bitti achievement yaptık falan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar