Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kocaelispor - Fenerbahçe 18.10.08 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi o zaman Fener atamasın 20 dakka uzasın en az 5 dakka ne de olsa.

O tabir şikeleri örtmek için sıkılan birşey. 5 dakka gösteriliyorsa çok ciddi bi sakatlık olmazsa 5 dakka ile 6 dakka arasıdır. Öyle en az 5 dakka dersen sınırı yok. Kaldı ki 90+8 yani saçmalık
Mesaj tarihi:
Şimdi sapla samanı birbirine karıştırmayalım Denizli-Fb maçında maç durmuştu sahaya atılan şeylerden ötürü o yüzden o kadar uzun sürdü.
Normal bir maçta extreme durumlar olmadığı sürece ki ben bu maçta o kadar göremedim 8-10 dkka tarzı uzatmalar olmaz.Açıkçası ben hakemler hakkında konuşmayı pek sevmem ama bu akşamki hakemin iyi niyetinden ciddi biçimde şüphem var.Fenerbahçenin iki golünden önce de faul şüphesi olması bir çok kritik 2'li mücadelede tercihini Fenerbahçeden yana kullanması gibi şeyler zaten rahatsız etmişti.
8 dakikalık uzatmasıyla da gerçekten beni haksız çıkarmadığını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
mokoko said:
ztn gol +6 da oldu hakemde maç başaltıldıktan soora bitiricekti ama yılmaz vuralı tribune gonderene kadar 2 dakka geçti.

Maç başladı ve baya bi oynandı. Başladıktan sonra bitircek olsa 20 kere bitirirdi.
Mesaj tarihi:
ya bende 3 mesajdır aynı şeyi yazıorm. hakem 5 dakka uzattı. 8 dakka oynattı. bole dusununce tabiki fazla gelio ama sole bakalım bide. uzatmada serdar topu oyuna sokmadı die sarı kart gordu, ufak sakatlıklar oldu, deişiklik oldu. bunların toplamı 1 dakka ekledi hakem bizde o fazla dakkada gol attık. geri kalan 2 dakka sadece yılmaz wuralın tribune cıkarılması+gol sevinci oldu. yani o 2 dakkada futbol oynanmadı. sanıırm bu kdr açık anlatım yeter.
Mesaj tarihi:
Oyuna sokmadı diye sarı göstermek falan eklenmez ki, orada oyuncu değişiklikleri taktik olarak yapoılmazdı o zaman. Taktik oyuncu değişikliğinin mantığı uzatmadan çalmak zaten. Sakatlık da 1 dakka sürdü mü yani?
Mesaj tarihi:
mokoko said:
ya bende 3 mesajdır aynı şeyi yazıorm. hakem 5 dakka uzattı. 8 dakka oynattı. bole dusununce tabiki fazla gelio ama sole bakalım bide. uzatmada serdar topu oyuna sokmadı die sarı kart gordu, ufak sakatlıklar oldu, deişiklik oldu. bunların toplamı 1 dakka ekledi hakem bizde o fazla dakkada gol attık. geri kalan 2 dakka sadece yılmaz wuralın tribune cıkarılması+gol sevinci oldu. yani o 2 dakkada futbol oynanmadı. sanıırm bu kdr açık anlatım yeter.

Bende diyorum ki o 2 dakikada futbol gayet oynandı. Fener atak bile yaptı topu kapıp çizgiye kadar indi. Bitirmek istese gayet bitirirdi o arada.
Mesaj tarihi:
Cintonik said:
bazıları aglamaya baslamıs gene.emzik semihten gelsin o zaman

tebrikler usta kocaeliyi yendiniz. çok üzüldük çok kıskandık. ligdede ilk 10 içine girmeyi başarmışınız. bravo
Mesaj tarihi:
Moko büyük oynuyorsun hehe.

Arsenal rahat top yaparsa orta sahada(ki bunu yapmaması için bir antisi yok Fenerbahçe'nin),70-80'lerin İngiltere-Türkiye tadında maçlarından birini izleyebiliriz.
Mesaj tarihi:
yaw şaka onlar. ben her gece dua ediorm 6 7 yemeyelim die. ama bi gaz alıpta gecen sene inter maçı gibi oynasak falan cok guzel olur ya. illa galibiyet deil ii bi oyunla beraberlikte yeter ya. en azından bnm için yeter.
  • Yeni Oluştur...