Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Kocaelispor - Fenerbahçe 18.10.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Şimdi sapla samanı birbirine karıştırmayalım Denizli-Fb maçında maç durmuştu sahaya atılan şeylerden ötürü o yüzden o kadar uzun sürdü.
Normal bir maçta extreme durumlar olmadığı sürece ki ben bu maçta o kadar göremedim 8-10 dkka tarzı uzatmalar olmaz.Açıkçası ben hakemler hakkında konuşmayı pek sevmem ama bu akşamki hakemin iyi niyetinden ciddi biçimde şüphem var.Fenerbahçenin iki golünden önce de faul şüphesi olması bir çok kritik 2'li mücadelede tercihini Fenerbahçeden yana kullanması gibi şeyler zaten rahatsız etmişti.
8 dakikalık uzatmasıyla da gerçekten beni haksız çıkarmadığını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende 3 mesajdır aynı şeyi yazıorm. hakem 5 dakka uzattı. 8 dakka oynattı. bole dusununce tabiki fazla gelio ama sole bakalım bide. uzatmada serdar topu oyuna sokmadı die sarı kart gordu, ufak sakatlıklar oldu, deişiklik oldu. bunların toplamı 1 dakka ekledi hakem bizde o fazla dakkada gol attık. geri kalan 2 dakka sadece yılmaz wuralın tribune cıkarılması+gol sevinci oldu. yani o 2 dakkada futbol oynanmadı. sanıırm bu kdr açık anlatım yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:
ya bende 3 mesajdır aynı şeyi yazıorm. hakem 5 dakka uzattı. 8 dakka oynattı. bole dusununce tabiki fazla gelio ama sole bakalım bide. uzatmada serdar topu oyuna sokmadı die sarı kart gordu, ufak sakatlıklar oldu, deişiklik oldu. bunların toplamı 1 dakka ekledi hakem bizde o fazla dakkada gol attık. geri kalan 2 dakka sadece yılmaz wuralın tribune cıkarılması+gol sevinci oldu. yani o 2 dakkada futbol oynanmadı. sanıırm bu kdr açık anlatım yeter.

Bende diyorum ki o 2 dakikada futbol gayet oynandı. Fener atak bile yaptı topu kapıp çizgiye kadar indi. Bitirmek istese gayet bitirirdi o arada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...