DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 diablo2 turkiye de ucretsiz bi serverden oynanabiliyormus bana adını ve gerekli programı nerede bulcagımı soylerseniz sevinirim[signature][hline]Jandarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nikomedon Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 pişşşt jandarma bilader napıyon he? Hani nete giremiyordun sen, [Bu mesaj Nikomedon tarafından 30 Mart 2004 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 evet bu kadar acil soruya guzel bir acil cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 ahah jandarma olmuşsun ha, hayırlı uğurlu olsun.. :) valla bilmiyorum sorunun cevabını ama selam edeyim dedim..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 bnet emülatörleri var, uzun zaman önce çoğu kapandı ama daha geçen gün bi tanesine rastlamıştım. bulursam yazarım.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bir server vardı 1.03 le mi çalışıyordu :) ama nerde bilmiyorum[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2004 ulen ben böle bişi açmadıydım birisi kullanmış benim acc'i hmms zaten benim gibi deha bir diablocu böle saçma soru sormaz bnette oynar. ayrıcana askerdeyken diabloyu nereme koycam onuda bilemiyorum :) ehehe[signature][hline]Jandarma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar