ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Evet 80 i beklemeli artık herkez şahsen pvp ye girmiyorum bile whine moduna geçmemek için geçen tbc exp geldiğinde yine o op bu şöyle dedik 70 oldu herşey yoluna girdi. Sınıfını çok iyi oynayan her player zaten ölmesi çok zor şahsen ben o kadar iyi değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warmonger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Rikkie said: Warlockları gg ettiler, daha ne istiyorsunuz blizzarddan bea xD Aslında En Sevindigim Konu Bu Oldu Eskisi Gibi Shadow Bolt Spam Yapamıyormusunuz? Tek Tuşla Meterde Birincilige Oynama Devri Bitti mi Yoksa. Ha Bende Retri Paladinim PTR ve Betada Gördüklerim Zaten Nerf Gelir Diye Düsündüm. Hatta Retri Paladin 3.0.2 Patchine Kadar 2 Kere Nerf Yedi.Paladini Şuan İmba Yapan Tek Şey 3Tane İnstant Skill Kullanmasıdır.Siz 3.0.0 Halini Görseydiniz Delete WoW Yapardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 dün bizim raidde yine locklar vardı dps meterın tepesinde valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bizim bu haftaki Brutallus raidinde birinci sirada arms specli bir warrior vardi. Ayni adam daha once ilk ona bile giremiyordu. Benim rogue olarak siralamadaki yerim degismedi, bircok bossda birinci veya ikinci oluyorum. Warlock ve hunterlarin ise siralamadaki yeri eskisine oranla daha dusuk gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Missile barrage - hot streak - brain freeze 3 ayrı treede çok hızlı ve iyi dps yapmanı sağlayan güzel talentler bunlar. bunları kaçırmadan her seferinde atarsan damage meter da şimdi de bi yerlere gelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Komutan said: Bizim bu haftaki Brutallus raidinde birinci sirada arms specli bir warrior vardi. Ayni adam daha once ilk ona bile giremiyordu. Benim rogue olarak siralamadaki yerim degismedi, bircok bossda birinci veya ikinci oluyorum. Warlock ve hunterlarin ise siralamadaki yeri eskisine oranla daha dusuk gozukuyor. slam ve overpower build gitmişse yapar.. o build ile cok saglam vuruluyo çünkü.. ver Rend'i overpower ticklesin ver slami ms i.. aç reck sonra ver bladestormu.. blade stormda genelde execute açılıyo ve rage fullenio çıktıgın gibi ver execute sona over power.. swingi bekle ver slami sona birak klavyeyi falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ki brutallus falan yapıosa eleman heywan gibi itemi ve silahıda vardır... vurur o karater bea :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ahah uodaki mageler öldü muhabbeti var yalnız oyun içi bürsürü kelime var bu versiyonu daha karizma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ya öf thank you blizzard serverlar kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ben oynuom :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Lockların ağlamasının sebebi artık tek button spam devri bitti ondan. Artık olay oyunculuğa bakıyocombinasyon yapıp rotasyonu oturmaya bakıyo, bu bütün classlar için aynı artık oyunculuk>class>gear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 hunter hala steady spama devam. araya serpent sting koyuyosun bir tek ekstradan. bide aoe oldugu zaman volley cosuyor. eskiden farkli olarak sadece peti yönetmek var. Komutan said: Warlock ve hunterlarin ise siralamadaki yeri eskisine oranla daha dusuk gozukuyor. o zaman sizin hunterlarda sorun var. bariz bi dps artisi soz konusu su an icin hunterda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Solaran said: Lockların ağlamasının sebebi artık tek button spam devri bitti ondan. Artık olay oyunculuğa bakıyocombinasyon yapıp rotasyonu oturmaya bakıyo, bu bütün classlar için aynı artık oyunculuk>class>gear. this. simulationcrafta göre aff lock hala en yüksek caster. balance druidlerin brutallusta 3.4k+ yaptığını hesaba katarsak iyi bir aff lockın geçmesi lazım bunu. tabi kaç senedir sb spame alıştıkları için yeni rotation zor gelebilir çoğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 5'den fazla skill kullanarak dps yapan herhangi bir char diğerlerinden yüksek dps yapsada kimse ona ağlamaz. Çünkü koca wow aleminde bunu 3 saatlik raidde hiç hatasız yapabilecek oyuncu %5'i geçmez. Ama tek tuş spamı hayatında oyun oynamamış babamda yapar. Sorun birazda burdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Phlox said: Solaran said: Lockların ağlamasının sebebi artık tek button spam devri bitti ondan. Artık olay oyunculuğa bakıyocombinasyon yapıp rotasyonu oturmaya bakıyo, bu bütün classlar için aynı artık oyunculuk>class>gear. this. simulationcrafta göre aff lock hala en yüksek caster. balance druidlerin brutallusta 3.4k+ yaptığını hesaba katarsak iyi bir aff lockın geçmesi lazım bunu. tabi kaç senedir sb spame alıştıkları için yeni rotation zor gelebilir çoğuna. Brutallus'ta 3.4k+ dps yapmış "iyi bir affliction lockun" wws reportunu linkleyebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Komutan said: Bizim bu haftaki Brutallus raidinde birinci sirada arms specli bir warrior vardi. Ayni adam daha once ilk ona bile giremiyordu. Benim rogue olarak siralamadaki yerim degismedi, bircok bossda birinci veya ikinci oluyorum. Warlock ve hunterlarin ise siralamadaki yeri eskisine oranla daha dusuk gozukuyor. ve feral druid yine altlarda :D güya dpsimiz artıodu peheyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Aluriel said: Komutan said: Warlock ve hunterlarin ise siralamadaki yeri eskisine oranla daha dusuk gozukuyor. o zaman sizin hunterlarda sorun var. bariz bi dps artisi soz konusu su an icin hunterda. +1 hunter'ın blue postta bile dmg kralı ilan edildiğini gördük. t6 gearlı arkadaşım 2k yapıyor sıfır buffla bm olarak. hiç sanmıyorum işini bilen bir hunterın altlarda kalabileceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 galba dps fury warrior - hunter/rogue - mage/lock die gidio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Yanlız nerdeyse hiçbirşey değişmedi ama burda titan girps hiçbir işe yaramaz diyen kişilere inat, warrior titanla deli ötesi dps'ler çıkarıyor. Demek ki neymiş %15 (yakında %12) miss 2x2H için son derece normal bir penalty imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Aluriel said: Komutan said: Warlock ve hunterlarin ise siralamadaki yeri eskisine oranla daha dusuk gozukuyor. o zaman sizin hunterlarda sorun var. bariz bi dps artisi soz konusu su an icin hunterda. Ben diger classlara gore olan konumundan bahsedıyorum. Yoksa her classın yaptıgı damage arttı. Eskiden hunter ve warlocklarla başa baş giderdim. Patchden sonra ise baş rakibim dps warrior oldu. Adamlar yine aynı, yani kötü oynuyorsalar eskiden de kötü oynuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 FreEmoon said: Yanlız nerdeyse hiçbirşey değişmedi ama burda titan girps hiçbir işe yaramaz diyen kişilere inat, warrior titanla deli ötesi dps'ler çıkarıyor. Demek ki neymiş %15 (yakında %12) miss 2x2H için son derece normal bir penalty imiş. yinede pvp de fury sux... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Peppermint said: Arkadaşlar ben şu olayı anlayamadım, paladinler shamanlar priestlerden daha iyi heal atmaya başlamış, dps paladin benim itemlerim daha iyi olmasına rağmen beni dps meterda geçiyor artık(mage'im) herkes nerflenirken mage'i en zayıf halka yapmışlar bence. Bütün talentları denememe rağmen 2-3 güzel şey dışında bişey göremedim druid boomkin bile geçiyor beni fire mage ken acayip moralim bozuldu.Retri palaya dayanamıyorum ne diyim ya gz blizzard :X:X:X Hani adamlarla gear farkın çok fazla yoksa geçmen lazım.Gayet güzel eziyorum dpste. Mage acayip buffladilar.Bence çok sesini çıkarma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 arkadaşlar do not discuss setups and matchups.dont cry for me argentina. türkçe konusun ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Darkthrone said: Hani adamlarla gear farkın çok fazla yoksa geçmen lazım.Gayet güzel eziyorum dpste. Mage acayip buffladilar.Bence çok sesini çıkarma :P yok la birak konussun warriorlar olarak biraz mage kesebilelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Oha warriorlar icy vein + evoc/ib glyph almış frost mage kesebiliyormu? Çok zor be 1v1 de :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar