ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Güzel bölümdü bana göre eğlendim izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 ya su kral arthur hikayesini en bilinen seklinde veren bi yer varmı benim okudugum hikayelerle hiç alakası yok bu dizinin adam resmen kendi efsanelerini yapıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Bu sezon umuyoruz ki Merlinin büyü yeteneğini Arthur öğrenecek ve artık maymun maymun büyü yapmıcak adam gibi bişiler yapıcak Merlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 son bölümde taliesin'i oynayan adam rome'daki cicerocato muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Lan bırak işite gebersin Morgana. Hay allahım salak bu adam yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 son bolum bayaı basarılıydı. Cekimler oyuncuların mimikleri falan 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Flameoffear said: Lan bırak işite gebersin Morgana. Hay allahım salak bu adam yeminlen. olmaz, merlinin hikayesinde o kisinin daha biii suru rolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 var biliyorumda içimden öyle geçti işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Robert_Poche said: son bolum bayaı basarılıydı. Cekimler oyuncuların mimikleri falan 8/10 Bu sezon baya iyiye gidiyo dizi yalniz artik utheri oldursunler baydi baya :) soyle ulkeyi bi parcalasinlar hatta sonra ugrasmaya baslasin merlinle arthur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi artık gözünü seviyim açılsın merlin insanlara. sıkıldım gizli saklı büyü yapmasından. utherın giydiği kaban çok güzel ya nerde satılıyo acaba. ne zaman görsem içim gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 büyü günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 merlin aslinda gey beyler buyucu oldugunu aciklarsa geyligini de anlarlar ondan korkuyor olayin uther falanla alakasi yok arthuru niye koruyor sandiniz? adamin arthurun tahtasinda gozu var! ne kiz arkadasi var, ne bisi, adam 100% gey. olayi ben cozdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 asdfghj aynı şeyi düşündüm yeminlen,bi kızdan hoşlanmadı benim bildiğim şimdiye kadar,paso Arthurla gezsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Şuna başlicam başlicam, hep üşeniyorum ya. Üşenmiyim hemen başliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 başlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ben denk geldikçe izliyorum.arada bikaç bölüm kaçırsamda pek bişi farketmiyor- ki genelde tekrarın tekrarını veren cnbc-e sağ olsun bölüm kaçırmama izin vermiyor.hiç başlama bence merlin azıcık semirsin oradan izlemeye devam edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 sakali buyusun adam olsun biz haber veririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bu arada kristallerde geleceği gördüğünde kendinin sakallı hali bi an için göründü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 kendisi miydi o ? ben ak gandalf gelicek sandım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ak gandalf da gey zaten iyi anlasirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Dizi karakterlerinin hemen hepsi mi cirkin olur birader. Bi tane burnu duzgun adam, eli yuzu duzgun hatun olmaz mi ? Morgana'nin suratindan akan sifat ile karakteri cuk oturdu bu arada. Basindan beri kildim zaten kariya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ya kaç bölüm oldu merlin bi kere kıyafet değiştirmedi be hep aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 3 Sezondur şu uther ölmedi. Paranıza yazık dicem para harcayıpda bişi yapmıyolarki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 merlin fazla maymun ya. accuk karizmatik olsa izlenir belki. eskiden charli diye türk dizisi vardı. onu izliyorum sanıyorum bazen. hadi savaş büyü müyü beceremediniz bari verin bi kız merline de gençlik dizisi falan olsun accukda işte büyü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Sihirli annem bile daha eğlenceliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar