Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merlin (2008) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya su kral arthur hikayesini en bilinen seklinde veren bi yer varmı benim okudugum hikayelerle hiç alakası yok bu dizinin adam resmen kendi efsanelerini yapıyorlar...
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

son bolum bayaı basarılıydı. Cekimler oyuncuların mimikleri falan 8/10

Bu sezon baya iyiye gidiyo dizi yalniz artik utheri oldursunler baydi baya :) soyle ulkeyi bi parcalasinlar hatta sonra ugrasmaya baslasin merlinle arthur
Mesaj tarihi:
abi artık gözünü seviyim açılsın merlin insanlara. sıkıldım gizli saklı büyü yapmasından. utherın giydiği kaban çok güzel ya nerde satılıyo acaba. ne zaman görsem içim gidiyo
Mesaj tarihi:
merlin aslinda gey beyler
buyucu oldugunu aciklarsa geyligini de anlarlar ondan korkuyor olayin uther falanla alakasi yok
arthuru niye koruyor sandiniz? adamin arthurun tahtasinda gozu var!
ne kiz arkadasi var, ne bisi, adam 100% gey. olayi ben cozdum.
Mesaj tarihi:
ben denk geldikçe izliyorum.arada bikaç bölüm kaçırsamda pek bişi farketmiyor- ki genelde tekrarın tekrarını veren cnbc-e sağ olsun bölüm kaçırmama izin vermiyor.hiç başlama bence merlin azıcık semirsin oradan izlemeye devam edersin
Mesaj tarihi:
Dizi karakterlerinin hemen hepsi mi cirkin olur birader. Bi tane burnu duzgun adam, eli yuzu duzgun hatun olmaz mi ?

Morgana'nin suratindan akan sifat ile karakteri cuk oturdu bu arada. Basindan beri kildim zaten kariya.
Mesaj tarihi:
merlin fazla maymun ya. accuk karizmatik olsa izlenir belki. eskiden charli diye türk dizisi vardı. onu izliyorum sanıyorum bazen.

hadi savaş büyü müyü beceremediniz bari verin bi kız merline de gençlik dizisi falan olsun accukda işte büyü falan
  • Yeni Oluştur...