cenx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hayatımda gördüğüm en tırt dizi nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ulan ne salak dragon bu ya, 10 bin yaşına gelmiş o kadar bilge milge ama hala çocuksu intikamlar peşinde falan. salak herif. git üre lan kendi kendine madem büyü yapabilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 doruk alınma da mal olan merlin ya. kjhf. ha gerçi neden alınasın babanın oğlu mu. dragon salınır mı bilae. o kadar görmüşsün. yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 dizi güzel laf atmayın pls. türk dizilerine havada karada 10 basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sanki her an merlin arthura aşkı ilan edip bir gay sex sahnesi başlıcak gibi gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 utopia said: doruk alınma da mal olan merlin ya. kjhf. merline laf yok. kepçelerine kurban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi avrupanın en güzel zamanları. full meme dekolteler uçuşurken, castta biraz daha özen olsa olmaz mıydı? hadi morgana bi derece gwen ne ya. morgos da fena değil gene kurtarıyo biraz. ama eksiklik var bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Dizideki her karakter taş gibi olmak zorunda mı? İyi bence gwen oyuncu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bi de dizi çok muhafazakar herhalde geçtiği zaman dilimi ve ülkenin yapısından dolayı. yani çoğu dizi gibi meme arayanlar maalesef hayal kırıklığına uğruyor. dizideki en seksi obje nimueh o da öldü ilk sezon sonunda böyle aynı masal gibi bişi yani. merlinin, lancelotla gwen ağacın altında çırılçıplak yatarken bastığı olayı nasıl gösterecekler ayrı bir muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 gwende az güzel olsaymış yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Dizinin son birkaç bölümünü izliyorum.Bence ucuz bütçeyle çekilmiş,vasat bir dizi.Yani konu güzel aslında izlettiriyor kendini.Ama görüntüler oyunculuklar vs hiç hoşuma gitmedi.Daha büyük bütçeyle çok güzel bir dizi olabilirmiş.Merlin'in büyü yaparken o mimikleri hareketleri vs çok fail ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Biraz izleyince alışıyorsun merlinin yavşak haline. Nerde STGdeki merlin nerde bu merlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sth ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Doruk said: dizideki en seksi obje nimueh o da nimueh de tam nimueh ama...yerim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ölürüm ben ona <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tam da pazar akşamı saat 20.00 dizisi bence. hiç indirmeyi filan kasmadan tatlı tatlı pazar akşamları seyrediyorum ben de evdeysem. şu anda cnbc-e hangi sezonda kaçıncı bölümde bilen eden var mı? ona göre spoiler okıycam, eheh. gwen baya çirkin evet, ama kalbi temiz!! phhmmppffhahahahaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 CNBC-e pazar akşamları saat 20:00'de tam kitleye uygun diziler koyuyor zaten. Smallville vardı eskiden, 10 sezon uçamayan superman izlemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yuh topicin yarısı "gwen'i çok aramışlar heralde" postlarıyla dolmuş. abi kızın bir suçu yok, bu ülkede de "manken" sıfatıyla dolanan kadınları sırayla gwen diye 40 dakika boyunca katie mcgrathla yanyana koysan sonuç aynı olur. http://www.deviantart.com/download/99989469/Katie_McGrath_Request_by_mischabrannon.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Şimdi googlenıcağını, ilgili türlü materyalin titizlikle bulunacağını, şeyapılcağını falan göz önüne alaraktan ayıltıcı pozu da verip öyle çıkıyım ben :P Antivenom here http://katie-mcgrath.com/gallery/albums/Merlin/Season%201/Merlin%20Special/merlin_special_3688.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Emaleth said: gwen baya çirkin evet, ama kalbi temiz!! phhmmppffhahahahaa... AHAHAHAHAH koptum gece gece. çok leş bi dizi bu ama ne yalan söyleyim izliyorum. smallville le başabaş yarışırlar (onu da izliyorum eet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 izlettiriyo kendini hoş bi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 2x13 İkinci sezonda böylece bitmiş oldu. Ben sonda Arthur, Merlinin yaptıklarını görür de bu sırrı sonsuza dek paylaşırlar falan diye bekledim, ama merlin yine gizli kahraman olarak kaldı. Hoş bir sondu. Gelecek sezon sonuna doğru Morgana ile Merlinin gerçek bi çatışmasını falan bekliyorum. Yani en azından druidlerin. Ki zaten yapımcılar Morgana'nın Merlinin önemli bir düşmanı olucağını söylemişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ama yine de gwen cok les.. bakamiyorum resmen o ekrana geldiginde yoldan birini cevirsek daha guzel durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gwen hakkında konuşmaya gerek yok mal ortada :) dizi çok vasat ama konu ilgimizi çektiği için izlettiriyor. bide 2inci sezonda 7-8 inci bölümlerini izlemeden geçin derim trollü olan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 3. sezon ne zaman başlıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar