Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merlin (2008) - BBC One

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

bi de dizi çok muhafazakar herhalde geçtiği zaman dilimi ve ülkenin yapısından dolayı. yani çoğu dizi gibi meme arayanlar maalesef hayal kırıklığına uğruyor. dizideki en seksi obje nimueh o da

öldü ilk sezon sonunda

böyle aynı masal gibi bişi yani.

merlinin, lancelotla gwen ağacın altında çırılçıplak yatarken bastığı olayı nasıl gösterecekler ayrı bir muamma

Sosyal ağlarda paylaş

Dizinin son birkaç bölümünü izliyorum.Bence ucuz bütçeyle çekilmiş,vasat bir dizi.Yani konu güzel aslında izlettiriyor kendini.Ama görüntüler oyunculuklar vs hiç hoşuma gitmedi.Daha büyük bütçeyle çok güzel bir dizi olabilirmiş.Merlin'in büyü yaparken o mimikleri hareketleri vs çok fail ya.
Sosyal ağlarda paylaş

tam da pazar akşamı saat 20.00 dizisi bence. hiç indirmeyi filan kasmadan tatlı tatlı pazar akşamları seyrediyorum ben de evdeysem. şu anda cnbc-e hangi sezonda kaçıncı bölümde bilen eden var mı? ona göre spoiler okıycam, eheh.

gwen baya çirkin evet, ama kalbi temiz!!
phhmmppffhahahahaa...
Sosyal ağlarda paylaş

yuh topicin yarısı "gwen'i çok aramışlar heralde" postlarıyla dolmuş.

abi kızın bir suçu yok, bu ülkede de "manken" sıfatıyla dolanan kadınları sırayla gwen diye 40 dakika boyunca katie mcgrathla yanyana koysan sonuç aynı olur.

http://www.deviantart.com/download/99989469/Katie_McGrath_Request_by_mischabrannon.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

2x13

İkinci sezonda böylece bitmiş oldu. Ben sonda Arthur, Merlinin yaptıklarını görür de bu sırrı sonsuza dek paylaşırlar falan diye bekledim, ama merlin yine gizli kahraman olarak kaldı. Hoş bir sondu.

Gelecek sezon sonuna doğru Morgana ile Merlinin gerçek bi çatışmasını falan bekliyorum. Yani en azından druidlerin. Ki zaten yapımcılar Morgana'nın Merlinin önemli bir düşmanı olucağını söylemişlerdi.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...