Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Gweni daha güzel bişi seçmeliydiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bugün ilk kez izledim, oyunculuk felaket yapay, sürükleyicilik diye bişey yok belki ben dandik bölüme denk gelmişimdir tabi, bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Absolut said: Gweni daha güzel bişi seçmeliydiler.abi çokkk çirkin yaa.. leş varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 ben cnbc den takip ediyorum da baya bir değişmiş hatta saçmalamış. Pek beğenmedim ve utherin giles olmasıda ayrı bir komedi.buffyde ota boka büyü burada büyü yassah kardeşim triplerinde. Camelotu arthur kurmuyormuydu? Babasının krallığının adı farklıydı diye hatırlıyorum. Zenci demirci hatun Guinevere değil dimi? Birde bugünkü bölümde kılıç olayıda kötü olmuş lady of the lake e ne oldu o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 beni sardı baya. masal gibi böyle. en son 5. bölümünü izledim çıktığı gün. hikayenin gidişatı diğer rivayetlerden daha etkileyici bence. guinevere çok çirkin evet. bu diziyi seven başka neleri sever? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dragonfire hepsi doğru. çok kötü oldu hele hele nimueh ne hallere gelecek bir bilsen ağlarsın ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 cakma heri potir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ulan Arthuru bi köşeye çekip bak birader ben buyum ona göre diyip anlatsın artık beni sıkıntı bastı. Birde ilk iş kulanları kepçelikten kurtaran bi büyü öğrensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 o kulaklar sayesinde büyü yapabilyor işte. ne kadar büyükse o kadar güçlü oluyor sdf. Lan guenivere prensesti sonra arthurla evleniyor. Morgana nında başka olayı var spoiler vermeyeyim. Diğer başlıkta bahsettiğim filmde baya bir anlatıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Kimse farketmemiş, S02E06 yönetmen Türk; Metin Hüseyin. Dipnot bilgi geçeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ss bilem aldım ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Bende görünce nedense direk paticiğe yazma dürtüm geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 allah belamı versin türk dizisinden farkı yoktu zati merlinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 troll olayının bittiğine çok sevindim ben ya tiksindim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 s02e11 Son bölümde morgananın nobetcileri uyuttugunu ogrenmeleri yaklasık 30 saniye surmesi gereken bisi ve hemen asılması lazım ondan sonra ama ne hikmetse kesin kimse nobetcilere birader siz nasıl uyutuldunuz diye sormaz herhalde. Veya adam kacarken butun nobetcileri oldurdu u dicemde tekini oldururken gorduk. Bu arada Merlin o gordugu gelecege ragmen o ejderi serbest bırakırsa valla hıyar billa hıyar derim. Buyuk ihtimal morgana onu serbest bırakacak sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 e11 Dragonun amacının, kristalde görüldüğü gibi olduğu belli gibiydi zaten. Bu kadar çıkarcı bi yaratığın serbest kalınca, çocuk bahçelerine kaydırak olucağını düşünmüyorduk. Merak ettiğim, merlinin şu haliyle dragona kafa tutucak gücü olup olmadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 sarışın hatunun gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 severek izliyorum ben, ayrıca merlin kepçe falan ama sevimli çocuk. ama arthur süt gibiyken gwen'in öylesine gidersiz olması çok kalbime dokunuyor, yayıncının kızı mıdır nedir, torpilli, sdf. spo morgana da çok güzel de iyicene salak oldu cadı olduktan sonra. hele son bölümde ehe ehe diye gülümsedikçe kendisinin gül yüzüne vurasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 s2e12 ejderha serbest kaldı, bi sonraki bölümde camelotu yakıp yıkçak. merlin morganayı zehirledi, margause kaçırdı onu sonra iyileştircek belli. baya aksiyon bi bölüm oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Selam. Dünyanın en kötü dizisi. *topuk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Bu bölümde baya aksiyon olacak. Yani Molrgana ile ilgili bir gelişme olmaz hemen ama ejderha resmen camelotta göbek atacak gibi duruyor jenerikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kusura bakmasın her izledimde salak merlin diye çığlık atıyorum sonra yine izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ev halkı izlediğinden sık denk gelmeye başladım. Sandığım kadar kötü değilmiş. Legend of the Seeker var mesela bunun iki misli bütçeyle dört misli felaket becerebilmişler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Yok ya başlarda salak gelmişti şimdi baya bi zevkle izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Dragon serbest kaldığı gibi girişicek gibi Camelota. Ben hala emin değilim Merlinin şu an dragonu teke tek de alıcak gücü var mı. Tabi dizinin ismi "Dragon" olmadığına göre, olacaktır bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar