Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ilk iki bölümü izledim başarısız geldi merlinin olayları çözme işi ilerleyen bölümlerde umarım iyileşir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Glatheros said: çocuklar zaman ve mekanın üstadı olamazlar ki. tek filmini izledim öylesine yazdım gerçi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ölesine ilk bölümü izledim.. vasat gibi geldi bana. büyü, ejderha vs.. çok basite indirgenmiş herşey.. baya baya basite indirgenmiş hem de.. ayrıca merlik byüücüden çok beyin gücüyle nesneleri kontrol eden otistiğe benziyo asdas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 MERLIN DEDIGIN SAKALLI OLUR. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2009 olayı merlinin çocukluundan almalarıyla, diziyi 78 sezon götürecekleri gibi bi anlam çıkartabilirmiyizi ? bkz: bizimkiler sada şükrünün çocuu doğdu büyüdü liseye gitti ünv kazandı şirketin başıan geçti asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bugun izledim de bi kac bolum. sevdim yani ben. sıkılmadım zaman geçti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 çocuk çok tipsiz, hikaye çok basit ama, yoklukta gideri var asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Ben tüm sezonu yükleyip izlermiştim, ilk 4-5 bölümden sonra hikaye güzel götürüyor. Gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 2. sezon ilk 2 bolumu izledim fena degil valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Ben keyifle izliyorum valla, hatta bu kıvamda başka dizi var mı acaba tavsiye edebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bende valla bitirdim 2-3 gün önce bu tarz varsa bende izlerim. Gerçi bu dizinin etkiside main plot bir türlü yürümüyor gibi geliyor. Yani 1. ile 2. sezon arasında çok az fark var gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Bence de öyle, bir gün kendimi tutamayıp sete gidip "BU İBNE BÜYÜ YAPABİLİYOR" diyeceğim. Fenalık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 izliyorum da diziyi aslında çok boş oyunculuk ve senaryo olarak. şu gunivere mi ne esmer kız bir kere güzel değil. ikincisi ablacım sen nasıl bir kaşarsın ya? merline yazdın lancelota yazdı sonra arthura yazacak. kaşara bak be. tipi olsa bari erkekler ona yazsa neyse zzz ötekisi ula arthurun şövalyeleri ne tipsizdi öyle. bildiğin tırıs herifler iğrençtiler şövalye dediğin biraz görkemli olur alayı ezik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 abi onlar zaten soylu çocukları artur şutlar onları kral olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 2x04 en başarılı bölümmüydü sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Arthur girme gençlerin arasına o kızdan sana hayır yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Absolut said: Arthur girme gençlerin arasına o kızdan sana hayır yok. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 HAHA.. yaşicak ve görücek artık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 BEYLER ARTUR O ÇİRKİN KARIYLA EVLENCEK VE KARI BUNU LANCELOTLA ALDATÇAK ARTUR ÖLCEK KAMELOT YIKILCAK LANCELOT ÖLCEK ALBION BİLEŞÇEK İŞTE BÖYLE evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 arthura 1 2 merline ne olacak mesele o. nimueh le takılmasını beklerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 olm mrlin büyücülük yeteneklerini geliştirdiği ve usta büyücü olduğu gün: ÖNCE FAÇASINI DÜZELTSİN AZ YÜZÜNE ESTETİK YAPSIN asdas sonra aksiyona devam eder uahda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Milamber said: arthura 1 2 merline ne olacak mesele o. nimueh le takılmasını beklerim :P nimueh fazla geç olmadan geberecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 merline bu kadar karizma yapmak isteyişinizi anlayamıyorum daha velet sonuçta. sakalı olsun ondan sonra düşünürüz :P ha gwen daha tipli olmalı derseniz ona sözüm yok. o tiple iki erkeği baştan çıkartması imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 o değilde nimueh ya... Normal hikayede kendisi merlinin karısıydı lan... Karısı... Bide morgana'nın druid bölümünden sonra zört diye eskiye dönmüş olması çok saçma ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 doruk o zaman bu dizi izlenmez. ciddiyim beş para etmez bir dizidir eğer öyle bir şey olacaksa. dizide güzel, karizma ve ilgilimi çeken tek bir şey var ve oda giderse izlemem. başarısız bir diziyi daha da başarısız yapacaklar demek ki. rezil herifler ateş getirin yakacağım kendimi ateş verin ateşşşşşşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar