Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merlin (2008) - BBC One

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ölesine ilk bölümü izledim.. vasat gibi geldi bana. büyü, ejderha vs.. çok basite indirgenmiş herşey.. baya baya basite indirgenmiş hem de.. ayrıca merlik byüücüden çok beyin gücüyle nesneleri kontrol eden otistiğe benziyo asdas..
Mesaj tarihi:
olayı merlinin çocukluundan almalarıyla, diziyi 78 sezon götürecekleri gibi bi anlam çıkartabilirmiyizi ?

bkz: bizimkiler sada

şükrünün çocuu doğdu büyüdü liseye gitti ünv kazandı şirketin başıan geçti asds
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bende valla bitirdim 2-3 gün önce bu tarz varsa bende izlerim. Gerçi bu dizinin etkiside main plot bir türlü yürümüyor gibi geliyor. Yani 1. ile 2. sezon arasında çok az fark var gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
izliyorum da diziyi aslında çok boş oyunculuk ve senaryo olarak. şu gunivere mi ne esmer kız bir kere güzel değil. ikincisi ablacım sen nasıl bir kaşarsın ya? merline yazdın lancelota yazdı sonra arthura yazacak. kaşara bak be. tipi olsa bari erkekler ona yazsa neyse zzz
ötekisi ula arthurun şövalyeleri ne tipsizdi öyle. bildiğin tırıs herifler iğrençtiler şövalye dediğin biraz görkemli olur alayı ezik.
Mesaj tarihi:

BEYLER ARTUR O ÇİRKİN KARIYLA EVLENCEK VE KARI BUNU LANCELOTLA ALDATÇAK ARTUR ÖLCEK KAMELOT YIKILCAK LANCELOT ÖLCEK ALBION BİLEŞÇEK İŞTE BÖYLE

evet
Mesaj tarihi:
merline bu kadar karizma yapmak isteyişinizi anlayamıyorum daha velet sonuçta. sakalı olsun ondan sonra düşünürüz :P

ha gwen daha tipli olmalı derseniz ona sözüm yok. o tiple iki erkeği baştan çıkartması imkansız.
Mesaj tarihi:
doruk o zaman bu dizi izlenmez. ciddiyim beş para etmez bir dizidir eğer öyle bir şey olacaksa. dizide güzel, karizma ve ilgilimi çeken tek bir şey var ve oda giderse izlemem. başarısız bir diziyi daha da başarısız yapacaklar demek ki. rezil herifler ateş getirin yakacağım kendimi ateş verin ateşşşşşşşşşş
  • Yeni Oluştur...