karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Pritt'in silgisiymiş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 milan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 valla bööle yumuşacık beyaz silgiler var ya onlar favorim benim.adlarını bilmiyorum ama özellikle böle sınav kağıdı sayarken,worksheet dağıtırken falan parmağım yerine bu silgileri kullanıyorum tek tek öyle bi ayırıyoki sayfaları:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Uzunca yıllar milan kullandım. Sayfalarda, defter kapaklarında siyah siyah lekeler bıraktı çöpü oraya buraya yapıştı tatak gibi. Pritt hem Milan'ın mükemmel silme kabiliyetine sahip hem de çöpü yok denebilecek kadar az ve hiçbir yere yapışmıyor ayrıca sade ve şık tasarımıyla kağıda olduğu kadar göze de hitap eden bir silgi. Ben çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 monami kullanıyorum. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 silecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pentel tabiğki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 karpuzseven said: Uzunca yıllar milan kullandım. Sayfalarda, defter kapaklarında siyah siyah lekeler bıraktı çöpü oraya buraya yapıştı tatak gibi. Pritt hem Milan'ın mükemmel silme kabiliyetine sahip hem de çöpü yok denebilecek kadar az ve hiçbir yere yapışmıyor ayrıca sade ve şık tasarımıyla kağıda olduğu kadar göze de hitap eden bir silgi. Ben çok memnunum. (pritt karpuzsevenin sponsoru olmuş heralde yada komisyon alıo.. şş aramızda kalsın aman duymasın) X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Aklıma gelmişten söyleyeyim, dünyanın en dandik silgisi pelikandır. Hem silmek yerine kalem izinin yerini değiştirir, kağıdı leş gibi yapar; hem de eşek boku kadar artık çıkarır. Allah belanı versin pelikan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pekaziz said: Aklıma gelmişten söyleyeyim, dünyanın en dandik silgisi pelikandır. Hem silmek yerine kalem izinin yerini değiştirir, kağıdı leş gibi yapar; hem de eşek boku kadar artık çıkarır. Allah belanı versin pelikan. katılıyorum ilkokulda kabusum olmuştur zaman zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 arı mayalı silgiler vardı. kokulu böyle. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 http://www.kirtasiyemarketi.com/modules/catalog/products/pr_01_974_min.jpg PN 24 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Faber Castell kalemleri ile birlikte Faber Castell silgi kullanıyorum. Mutluyum. Reklam bitiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Faber Castell siyah açık ara lider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Masquerade said: Bunu delip boynuna asacan bide. Üff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bi silgi vardı yarısı lacivert, yarısı beyaz onun beyaz kısmı çok iyi siliyodu öle bişi bulamadım bi daha ya da bulduysam da almadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 (tu) 8. sınıfta almıştım oss sınavında da kullandım. :P hala duruo ewde walla.edit: resimde pis fail olmuşum :p edit2:ohoo resim açılmıo yaw. edit3:cok ugrastım basardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Arma said: Masquerade said: Bunu delip boynuna asacan bide. Üff. rotringin arkasındaki kapağı bastırıp çıkararak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 En güzeli hata yapmamak abi ne kadar mükemmel silsen de iz bırakıyor çünkü geriye hayat da böyle değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 buradan da anlıyoruz ki evrende yalnız değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şurada uzaylılardan bile bahsedebiliyor olman büyük bir yaratıcının varlığına işaret değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ayrıca editleyebiliyor olman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 doğru diyosun ya allah var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar