Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Top 10 at Ten [PatiRadyo]

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Selamlar Paticik ahalisi, dinleyicileri radyo yayınlarına bir güzel entegre etmek için böyle bir program yapmaya karar verdim. Tutarsa devam da ederiz, çokzel olur gibi geliyor.

Şimdi fikir şu; öncelikle bir kategori belirliyoruz, hemen hemen her şey olabilir bu, "En iyi 10 Beatles şarkısı" gibi spesifik veya "En eğlenceli 10 parça" gibi genel kategoriler olabilir. Sonrasında konuya spoiler içinde mesaj atarak "En iyi" veya "En eğlenceli" bulduğunuz parçayı söylüyorsunuz, ben bunları biriktirip belli bir süre sonunda bir liste oluşturuyorum, ardından 1 hafta boyunca ara program tadında 30-60 dakikalık programlarda bu listeyi çalıyorum.

Dediğim gibi, yeterli ilgiyi görürse, gayet hoş olabilir böyle bir program. İnsiyatifin WJ'den alınıp Paticik kullanıcılarına verildiği eğlenceli bir programımız da olmuş olur hem.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mümkün oldukça dinleyicinin kontrolünde bir program olsun istiyorum. Yoksa hard diskimdeki parçaları buraya yazıp istek programı yaparım, ortaya çorba gibi program çıkar.

Hani kaliteli bir şeyler olsun, herkesin katılımı olsun istiyorum da, pek ilgi yok sanırım =)
Sosyal ağlarda paylaş

soylemeyi unutmusum cok agir yani kaliteli müzik dinleyicileri olduguna eminim ama biraz gündemden uzaklasip 80 sonlari 90 baslari classic rock yapabiliriz gibi geldi.misalen gun's and roses,rolling stones'un cok eski olmamak kaydiyla bazi albumleri hmmmmmm..baska...bob marley(classic rock degil ama bu da iyi),bob dylan,eric clapton gibi.iste benden oneri siz kafaniza gore takilin
Sosyal ağlarda paylaş

Ben pek beklediğim tepkiyi alamadığımdan rafa kaldırmıştım da, bir deneyelim o zaman.

Eğlenceli diyorsanız, "Fun Week" yapalım, herkes aday göstersin (İstediğiniz kadar parça yazabilirsiniz), yeterince istek olursa listeyi hazırlarız, pilot bölüm olur bu hafta.

Gayet ucu açık bir kategori oldu farkettiğiniz üzere, deneyelim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi her şeyden önce, şu anda radyo yayını var bak, sayfanın üst kısmına bakarsan görürsün. Oradaki "Paticik Radyo" yazısına tıklarsan ve "Winamp'la birlikte aç" dersen radyoyu dinleyebilirsin.

Diğer soruna gelirsek, tamamen ilgiye bağlı. İnsanlar ilgi gösterip 10 şarkı çıkaracak kadar mesaj atarlarsa, ben her hafta, 3-4 gün o listeyi çalarım radyoda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...