Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Selamlar Paticik ahalisi, dinleyicileri radyo yayınlarına bir güzel entegre etmek için böyle bir program yapmaya karar verdim. Tutarsa devam da ederiz, çokzel olur gibi geliyor. Şimdi fikir şu; öncelikle bir kategori belirliyoruz, hemen hemen her şey olabilir bu, "En iyi 10 Beatles şarkısı" gibi spesifik veya "En eğlenceli 10 parça" gibi genel kategoriler olabilir. Sonrasında konuya spoiler içinde mesaj atarak "En iyi" veya "En eğlenceli" bulduğunuz parçayı söylüyorsunuz, ben bunları biriktirip belli bir süre sonunda bir liste oluşturuyorum, ardından 1 hafta boyunca ara program tadında 30-60 dakikalık programlarda bu listeyi çalıyorum. Dediğim gibi, yeterli ilgiyi görürse, gayet hoş olabilir böyle bir program. İnsiyatifin WJ'den alınıp Paticik kullanıcılarına verildiği eğlenceli bir programımız da olmuş olur hem. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Süper fikir. Katıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Çok hoş olur evet. Aklına sağlık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 değişik casting programlarında otomatize hali vardı bunun. playlist var. bir sonraki şarkı için oy veriyosun. en çok oy alan çalıyor. ama hatırlamıyorum neydi adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 mtvden izin aldin mi isim haklari icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 farklı isim bulunabilir aslında. şimdiden çok saçma isimler geldi aklıma şahsen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 On Tanede Bi Tane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Eh o zaman yapalım bu programı ya. İlk hafta konseptimiz ne olsun, bir fikri olan var mıdır? Ben mi başlatayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 götik rak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ne "olmasın"ı değil, ne "olsun"u istiyorsunuz, onu söyleseniz ya abi =) Ne duymak istiyorsunuz radyoyu açınca, onu söyleyiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 progresif tarzda birşeyler olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 abi bence sen bi liste ver orda oylama yaptırt o şarkıları çal=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Ben mümkün oldukça dinleyicinin kontrolünde bir program olsun istiyorum. Yoksa hard diskimdeki parçaları buraya yazıp istek programı yaparım, ortaya çorba gibi program çıkar. Hani kaliteli bir şeyler olsun, herkesin katılımı olsun istiyorum da, pek ilgi yok sanırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 emre gotik yayin yapsin, guleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Emre'nin konsepti strip music olmali direk, EoDM ya da QoTSA tipi seyler calmali. Emre'yi gorunce kendimi cok kinky hissediyorum ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 emre kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 eglenceli yayin yapalim.agir muzikle kafayi patlatmayalim.hani bole dinlerken günün sinirini alsin üzerinden bide ne bileyim yapalim oglu yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 soylemeyi unutmusum cok agir yani kaliteli müzik dinleyicileri olduguna eminim ama biraz gündemden uzaklasip 80 sonlari 90 baslari classic rock yapabiliriz gibi geldi.misalen gun's and roses,rolling stones'un cok eski olmamak kaydiyla bazi albumleri hmmmmmm..baska...bob marley(classic rock degil ama bu da iyi),bob dylan,eric clapton gibi.iste benden oneri siz kafaniza gore takilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Ben pek beklediğim tepkiyi alamadığımdan rafa kaldırmıştım da, bir deneyelim o zaman. Eğlenceli diyorsanız, "Fun Week" yapalım, herkes aday göstersin (İstediğiniz kadar parça yazabilirsiniz), yeterince istek olursa listeyi hazırlarız, pilot bölüm olur bu hafta. Gayet ucu açık bir kategori oldu farkettiğiniz üzere, deneyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 gayet mantıklı,sahane olur.destekse deteklerim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 ya arkadaslar anladigim kadariyla birileri buralarda catir catir radyo falan dinliyo."ben yeniyim aranizda her ne kadar eski olsamda"(oha siir gibii oldu).her neyse bana yardimci olun bi zahmet.bende istiyorum!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Şu anda yayın olmadığından görünmüyor da, normalde yayın varken, Paticik'in herhangi bir sayfasının en üstündeki banner'ın yerinde radyoyla ilgili bilgiler yer alıyor. Oraya tıklayarak radyoya bağlanıp dinleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnArko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 peki sonbi soru bu yayin ne zaman oluyor.senin hazirlayacagin bu program ne zaman hayat gecer?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Şimdi her şeyden önce, şu anda radyo yayını var bak, sayfanın üst kısmına bakarsan görürsün. Oradaki "Paticik Radyo" yazısına tıklarsan ve "Winamp'la birlikte aç" dersen radyoyu dinleyebilirsin. Diğer soruna gelirsek, tamamen ilgiye bağlı. İnsanlar ilgi gösterip 10 şarkı çıkaracak kadar mesaj atarlarsa, ben her hafta, 3-4 gün o listeyi çalarım radyoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar