nocom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bu sıkıntılı 5 günümü bir yerlere yazasım geldi, bir kaç yıl sonra bu yazdıklarıma bakıp tekrar küfür edebilecek miyim diye merak ediyorum :) Öğrenim Kredisi ben askerdeyken taksitler başlamış. 273 ytl fazi ödedim 4 taksite, az önce 2.429,10 ytl ödedim gitti paracıklar :( EMO mecburiyetten odaya kayıt oldum, 2 sene önce mezun olduğumda kayıt olmamıştım, saolsunlar 24 aylık aidatı da aldılar gitti 182,5 ytl :( Ehliyet masraflar için çarşamba günü emniyete 227,30 ytl ödedim fu Dişçi ender rastlanan bir sorunla karşı karşıya kaldım, diş için 300 ytl ödemek zorunda kaldım :( Microsoft Sınavı 8. sınavıma 90 ytl bayıldım bugun, daha da bayılacam fu*2 Kredi Kartı 320 ytl'lik ne aldığımı bi hatırlasam :( 1 hafta içinde 3.700 ytl borç ödedim. Oysa bunları hakedecek bişi yapmamıştım ben :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 said: mecburiyetten odaya kayıt oldum, 2 sene önce mezun olduğumda kayıt olmamıştım, saolsunlar 24 aylık aidatı da aldılar gitti 182,5 ytl bu prosedür cok sacma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 özerk bir oda ama o oda olmadan imza yetkin olmuyor işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 saçma olanüye bile olmadığın zamanın 24 aylık aidatı almaları.. bu arada zenginmişsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 öğrenim kredisi patlıcak stresi bende de var son sınıfım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 öğrenim kredisini alırken güzelde hepimize patlıyacak galiba mezun olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ödeyebilcek gücün varmş niye üzüldün ki sevin işte,ödeyemedim napacam desen neyse de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 senko said: öğrenim kredisini alırken güzelde hepimize patlıyacak galiba mezun olunca yalnız değiliz hiç birimiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ne güzel olmuş be bana öğrenim kredisi çıkmaması. sadece harç parası ödeyecem. o da 3 ayda bi 250ytl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 öğrenim kredisini geri ödemeyin. bi süre sonra af çıkıo sadece anapara ödeniyo eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 başbakanlık bursu saolsun ödememe gerek olmıcak ilerde ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ginaly said: öğrenim kredisini geri ödemeyin. bi süre sonra af çıkıo sadece anapara ödeniyo eheh. o zamana kadar haciz gelmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mortis said: başbakanlık bursu saolsun ödememe gerek olmıcak ilerde ^_^ başbakanlık ve tobb bursları almıştım, iyi ki onların geri ödemesi yok :) yoksa ceketi kotu bırakır cıkardım bankadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ohhh ne güzel hiç para vermeden aldık gibi oh oh oh die alışveriş merkezini terkettikten sonra extre gelince sağlam kaçıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar