ninjaturtles Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Bir kurbaganin mutasyona ugrayip mafyaya sizmasini anlatan kurtlar vadisinin 55 bolumu incelenmis ve su istatistik cikarilmis; 411 cinayet 152 yaralama 137 saldırı 147 dayak 155 tokat 175 kavga 110 işkence 3 tecavüz 191 taciz 145 silahlı çatışma iste gelmis gecmis en kasinti dizinin istatistikleri. bir de filmi var bunun, yillardir amerikan usagi olmanin ezikligiyle oturup amerikayi dovdugumuzu hayal ederek milletce masturbasyon yapmistik.ne gunlerdi o gunler be.koskoca toplumun ne denli fasizm ozlemi icinde oldugunu, irtifasini kaybeden bir suru insanin butun kisiligini silip "ben mafyayim polat alemdarim" moduna girdigini gormus sasirmistik.mit'e yapilan basvurular 10 katina cikmis herkes guc sahibi, kahraman olmak istemisti. bu kadar olumsuzlugun arkasindan cok guzel bir haberim var sevgili arkadaslar. neyse ki, bu tip zevat insanlarin yaninda bizi ortacagdan bugunlere tasimis aydin,namuslu insanlarda var dunyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İstatislikler için kaynak. Bunun dışında doğruysa bu istatislikler eben demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 "höh." diyorum bu diziye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İyi güzelde yani? Bir rambo filmindeki istatiskleride alabilirmiyim? Diziyi efsaneye bu şekilde saldıranlar çıkartıyor. Saldırılan herşeyin sevenleri fanatikleşir. Beğenmiyorsak izlemeyiz olur biter. İzleyenden bizene dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şahsen benim umrumda değil bu dizi, ama yine de hayvani bi izleyici kitlesi var. ilk postta yazılanlar gayet doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ninjaturtles said: Bir kurbaganin mutasyona ugrayip pek farkın yok nincatörtıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Sanırım kaynak burası; Radikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 3 tane tecavüzü saysın biri lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kurtlar Vadisi'nde şiddet var diye yakınmanın, Will&Grace ibne kaynıyor diye yakınmaktan pek farkı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Wispy said: 3 tane tecavüzü saysın biri lütfen. 1. tecavüz 2. tecavüz 3. tecavüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Zaten türü korku - şiddet dizinin. Aşk sahneleriyle mi dolu olması lazımdı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ninjaturtles said: bu kadar olumsuzlugun arkasindan cok guzel bir haberim var sevgili arkadaslar. neyse ki, bu tip zevat insanlarin yaninda bizi ortacagdan bugunlere tasimis aydin,namuslu insanlarda var dunyada. oha işte bu habere çok sevindim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Xaenin said: Kurtlar Vadisi'nde şiddet var diye yakınmanın, Will&Grace ibne kaynıyor diye yakınmaktan pek farkı yok bence. asıl sorun, dizide şiddet olması değil zaten, bu dizide olanlardan etkilenenlerin çokluğu. 3-5 yaşında veledler bile izliyo be. Sora sokakta abuk subuk laflar sölediklerini duyuyosun. elini silah gibi yapmış "sıkiim mi lan topuuna haa?" diye bağıran veledler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 izletmesin ebeveynleri? abd'de 7-8 yaşında çocuğa nip/tuck, prison break falan izlettiklerini sanmıyorum ana babasının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 abicim aile terbiyesi almadıktan sonra ne izletsen bozulur o cocuk, biz niye yapmıyoruz niye yaka bağır açık kıra gibi gezmiyoruz nese 140 taciz ve 3 tecavüzü merak ettim açıkcası nerden atmıslar, sadece erdalın hüsrevin kızına yaptıkalrı vardı başka bişey de hatırlamıyorum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İşte o yüzden Will&Grace örneğini verdim. Diziyi izleyen kimse herhalde gaylik ne güzelmiş ben de olayım bari demiyor, ama Kurtlar Vadisi izleyenler direk şiddete yönelebiliyorlar. Aynı şey değil diye de çıkışmanın anlamı yok, şiddet gaylikten daha kötü bir olay haliyle. O yüzden çıkıp da diziyi boklayacak yorumlar yapmadan önce dizinin hedef kitlesinin cehaletinden bahsetmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Masquerade said: izletmesin ebeveynleri? abd'de 7-8 yaşında çocuğa nip/tuck, prison break falan izlettiklerini sanmıyorum ana babasının. Sparkcaster said: abicim aile terbiyesi almadıktan sonra ne izletsen bozulur o cocuk, biz niye yapmıyoruz niye yaka bağır açık kıra gibi gezmiyoruz neyi savunuyosunuz ki ya? dediğim şey zaten dizinin saçmalığı bi yana, halkın bütün bu olanları görmezden gelmesi, ya da tamamen görmeyecek cahillikte olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Şöyle söyleyeyim, bana babam 12 yaşında Rezervuar Köpekleri'ni seyrettirdiğinde silah kapmadım elime ama burada bahsedilen olgu bunu izleyen insanların genel olarak cahil olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Criminal Mind CSI Prison Break Dexter Life Ncis butun bunlara laf yok kurtlar vadisinemi var.. Ayrica burda kendini Polat sanan varda amerikada okulu aktivitie olsun diyemi basiyor elemanlar filmlerden etkilenip.. Kendini GTA da zannedip sokaga arabayla dalmadimi elin caponu.. Begenmeyen izlemesin arkadasim ben severek izliyorum digerleri gibi bunuda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bende izlemiyorum zaten polat tayyibin adamı olduğundan beri ama saçma bi tesbit halkımıza kötü örnek oluyor demek. ayrıca halkımıza cahil deme , nasıl beğenmezsin halkımızı sen !!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oha polat ne zaman tayyibin adami oldu ya.. kacirmisim ben onu Ayrica daha dun demedimi iskender siddet artik hic bir seyi cozmuyor diye :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Fetocancı onlar doğrudur yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 geçen sezon full tayyibin adamıydı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 izlemezsin olur biter. nedir bu kv karsitligi bi turlu cozemedim izlemek istemeyen selenayi izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Masquerade said: ninjaturtles said: Bir kurbaganin mutasyona ugrayip pek farkın yok nincatörtıl. kurbaga-kaplumbaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar