Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sonn dakika: Üzmez yasası yolda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben olmasam fahişe olurlardı

Ben olmasam fahişe olurlardı
14 yaşında bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan ve Adli Tıp Kurumu’nun raporu üzerine tahliye edilen Vakit Gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez, önceki gece Habertürk’te Fatih Altaylı’nın "Teke Tek" programında aynen şu ifadeleri kullandı: "Evet, hovardayım; geçmişte birçok kadın hayatıma girdi. İyi ki girdiler; yoksa fahişe olurlardı. Başlarını örtüp hayatlarını düzelttiler. Bunlardan birisi de şu an İsviçre’de yaşıyor."

Başına gelenleri "şöhretine" bağlayan Üzmez, "Sokakta, caddede rahat yürüyemem. Lise talebesi geliyor. Orta yaşlı kadınlar geliyor, beni şapır şupur öpüyor. Ben,’Çıkar cüzdanını 18 yaşında mısın, değil misin?’ diyemem ki" dedive şunları söyledi: "İlişkimiz olduğunu söylemiyor. Kıza, onun kudreti yok, ben denedim ondan korkma, sana birşey ederse huylanma diyor. Alıştırmak istiyor, kızı benim kucağıma itmek istiyor. Anne o kızı kendisi ile ilişkisi olanlara gönderiyor, onlardan para alıyor. Gönderdiği de hacı değil ya, bir takım kart zamparalardır, beni de onların arasına almak istiyor. Bunu söyleyince, hakime dedim ki; hakim bey, hálá da güzel, 20 sene evvel de güzeldi bu."

Şahsi beyanatım bu adamı yakalayıp bi yerde meşe odunuyla tatmin etmektir madem bu kadar hayranı var madem ki bir barney stinson mış amcamız meşe odunuyla bunu zevkin doruğuna çıkarmak lazım
Mesaj tarihi:
Ohaa adam utanmadan sıkılmadan resmen s..e s..e imana getirdim diyebiliyo ya ne biçim bi yüzsüzlüktür bu? Hayatlarını düzeltmişlermişmiş. Olldu...

Böyle tipleri gördükçe insanlığımdan utanıyorum ya, kelimeler yetersiz kalıyo açıkçası. Islak meşe odunu lazım cidden.
Mesaj tarihi:
bu adam bunu yapıyo, dışarı çıkıyo ve göğsü kabara kabara anlatıyo bahanelerle.

ama şimdi gitsem ben bu adamı öldürsem mesela, hapse giriyorum. veya yolda gördüğümde bi tokat atsam hapse giriyorum.
hatta yolda yüzüne tükürsem, küfrü bassam ceza alıyorum.

adalet yok onu anladık da, hukuk da mı yok be arkadaş.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
http://www.ntvmsnbc.com/news/466716.asp

said:
B.Ç.’yi kim savunacak?
Üzmez’in “cinsel istismar” suçundan yargılandığı davada B.Ç.’nin avukatının baro kaydının silindiği ortaya çıktı. B.Ç.’nin akıbeti merak edilirken, KADER genç kıza sahip çıktı: “Davada hukuk dışı gelişmelerin sonu gelmiyor, tekrar müdahil olacağız.”

Bu haber es gecilmemeli. Cok buyuk skandaldir bence. Artik curumuslugun daniskasidir. Arkada donen olaylarin korkunclugunun yeni bir kanitidir.
Mesaj tarihi:
Bu yasa dışı şeyler ya parayla ya mevki sözüyle oluyordur herhalde. Burdan da insanların ne kadar mide bulandırcı olabileceğini açıkça görmüş oluyoruz. Paranın mevkiyle gelebilmesi ve serbest piyasa sebebiyle serbestçe kazanılabilmesi sakıncalı şeyler.
  • Yeni Oluştur...