DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 _Gandalf_ said: biraz pontifex birazda lemmings tadı aldım. Multiplayer olsaymış baya popüler olurmuş.Multisi Kule yapma en yüksek kuleyi yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 eee yenı mapler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 enteresanmış oyun gerçi trailer biraz karışık geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Cok zevkli oynayin oynatin. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 up diorum dayanamadım oyun süper görmeyenler oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 çok fena çok... resmen kitledi bunun yüünden o kadar yeni çıkan oyuna vakit ayıramıyorum (malum sınavlar) "nerde eski oyunlar" diyenlere birebir.. eski oyunlardan da güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Chapter 3 bütün zevkini kaçırdı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 chapter3teyim bende oynuyorum öle aklıma geldikçe ama sinir yaptığımı söyleyebilirim arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 LasT_SuRviVoR said: valla eğlenceliymiş :D Tower of Goo bölümünü geçemedim ama :D "If a goo climps up 3 metres each day but slides down 2 meters at night , will he still look fabolous ?" zuahazuaz İşte bende orda çakıldım. Bu arada etraftaki kanatlı beyaz noktalar ne? Ne işe yarar? Nasıl yakalanır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 onlar undo için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 ch2'nin ortasındayım tower of goo bana en zor bölüm geldi hatta biraz türk usulü bitirdim :D tam yaptığım kule devrilirken boruya yetiştim devrilmekten kurtardım :P bayağı eğlenceli bi oyun tereddütü olanlara tavsiye ederim. hele goo'ların ağırlıklarının olması daha zorlayıcı yapmış oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 up up.. yeni buldum oyunu. 60 mb bişey ama fevkalade zevkli, böle 12 gb'lik oyunları tokatlar cinste. ch3'e geçiyorum şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Kesinlikle oynanması gereken, mükemmel ötesi oyun. Ek haritalarını merakla bekliyoruz (Bulan eden var mı henüz?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 hala arada bir açıp 1-2 bölüm oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2009 beşiktaşa beyaz birbirine bağlı balonlar asmışlar bi yere aynı slime ball'lara benziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 baya bi populer olmuşta ek paket falan gelmiyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Bu oyun Wii'de mi daha zevklidir PC'de mi? İkisi de 15 euro falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Bir tek mouse ile oynanıyor, Wii'de de gayet zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 wii de daha zor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Allah kahretsin, daha chapter 1'de o highest tower denen bölümde kan ter içinde kaldım. Sonlara doğru kule deli gibi sallanıyor elim ayağım dolanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ehu bitirdim de, world of goo corp ta yaptıımız kule bişeye yarıyo mu ya? yani sonda uzaktan bi görüntüsü vardı sadecede. bide ucan beyazlar bi hamle geri almaya yarıyo üstüne tıklayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bir soundtrack'i falan çıktı bu oyunun ya? Müzikleri cidden çok efsane olmuş, bayıldım... Edit: WorldOfGooresmusic klasöründe varmış müzikleri. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 chapter 1in son bolumunde yapmam gereken seyi anlamadim ben, biraktim orada. cidden kan ter icinde kaliyo insan ama bazi yerlerde, ileride daha da beterdir tahmin edebiliyorum :) vaktim olur da tamamini bitirebilirsem kendimi rekorlarimi kirma cabalarina adayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Çok orjinal bir oyun be,eski oyunları anımsattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 büyük dua aldı su oyunu bızlere sunan arkadas valla helal olsun tuttugun altın olsun bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar