Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Goo

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
çok fena çok... resmen kitledi bunun yüünden o kadar yeni çıkan oyuna vakit ayıramıyorum (malum sınavlar)

"nerde eski oyunlar" diyenlere birebir.. eski oyunlardan da güzel :)
Mesaj tarihi:
LasT_SuRviVoR said:
valla eğlenceliymiş :D
Tower of Goo bölümünü geçemedim ama :D

"If a goo climps up 3 metres each day but slides down 2 meters at night , will he still look fabolous ?"

zuahazuaz

İşte bende orda çakıldım.

Bu arada etraftaki kanatlı beyaz noktalar ne?
Ne işe yarar?
Nasıl yakalanır?
Mesaj tarihi:
ch2'nin ortasındayım tower of goo bana en zor bölüm geldi hatta biraz türk usulü bitirdim :D tam yaptığım kule devrilirken boruya yetiştim devrilmekten kurtardım :P

bayağı eğlenceli bi oyun tereddütü olanlara tavsiye ederim. hele goo'ların ağırlıklarının olması daha zorlayıcı yapmış oyunu
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu oyun Wii'de mi daha zevklidir PC'de mi? İkisi de 15 euro falan.
Mesaj tarihi:
Bir tek mouse ile oynanıyor, Wii'de de gayet zevkli olabilir.
Mesaj tarihi:
Allah kahretsin, daha chapter 1'de o highest tower denen bölümde kan ter içinde kaldım. Sonlara doğru kule deli gibi sallanıyor elim ayağım dolanıyor :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ehu bitirdim de, world of goo corp ta yaptıımız kule bişeye yarıyo mu ya? yani sonda uzaktan bi görüntüsü vardı sadecede.

bide ucan beyazlar bi hamle geri almaya yarıyo üstüne tıklayınca
Mesaj tarihi:
chapter 1in son bolumunde yapmam gereken seyi anlamadim ben, biraktim orada. cidden kan ter icinde kaliyo insan ama bazi yerlerde, ileride daha da beterdir tahmin edebiliyorum :) vaktim olur da tamamini bitirebilirsem kendimi rekorlarimi kirma cabalarina adayacagim.
  • Yeni Oluştur...