arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Muhteşem, yenilikçi indie oyun. http://2dboy.com/games.php trailer Bridge builder + Lemmings. Fizik yapısı var. Goo yani yapışkan elemanlar var, onlardan köprü yapıyoruz ki borulara ulaşabilsinler. Çeşit çeşit oluyor bunlar, kimisi tek kullanımlık kimisi tak çıkar falan x tane türü var. Gittikçe zorlaşan, her bölümde ayrı bir süpriz yaşatan bir campaigni var. Grafik ve sesler çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bunun ücretsiz versiounu level vermişti die hatırlıorum... güzel bi oyundu... trailere bi göz gezdirdim ve geliştirdiklerini gördüm... bu şey ne zaman çıkacak yada çıktımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 böle oyunlara hastayım lan. bakalım nasıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Çıktı, linkten satın alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oo deli bişeye benziyo bu ya. oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 eheh süper zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 5 saattir kalkamadım başından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 oyun efsane bisi. helal yapanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 rezülasyon ayarı yok herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 son bölümdeyim ne yapıcağım hakkında hiç bi fikrim yok yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sarhos kafayla oynadim biraz once, oyunun eglencesi 4 kat artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 1. chapter bitti az önce.. artwork'ı cok iyi cozmuş amcalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 muzikler efsane bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 paypal dışında alınmıyo mu oyun ya steam de var diyo, yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 paypalle aldim ben valla, gayet rahat onun sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
osres Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bu ve Armadillo run,Crazy Machines tarzı oyunları seviyorum başka benzeri oyunlar varsa isimlerini yazarmısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 pontifex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bu kadar süper bir oyunun bu kadar kısa mı creditsi olur, taktir ettim.. bir türk firması yapıp piyasaya böle çıksa önü çok açık olurdu.. her yerinden yaratıcılık fışkıyor. options bile yok, yapımcılar ayara gerek yok bizim dünyamıza gir ve oyna sadece, kendinden geç diyorlar bu noktada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 valla eğlenceliymiş :D Tower of Goo bölümünü geçemedim ama :D "If a goo climps up 3 metres each day but slides down 2 meters at night , will he still look fabolous ?" zuahazuaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Bu trailerda çalan muzik nedir ? Ek olarak credit card ile down edebiliceğımız bır yer yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 yalnız oyun cok depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 surekli galakside yalniz kaldik havasi var, beni de bole karartti, ama bir yandan da hastasi oldum atmosferin ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 kule yaptigimiz bölümler cok zevkli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 biraz pontifex birazda lemmings tadı aldım. Multiplayer olsaymış baya popüler olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 "Chapter 2 - The Red Carpet" bölümü müziği beni benden aldı Orgazmdan keyifli anlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar