Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 başlarım karakterine ya:d kütlüodu abi burun. parmak kütletirsin ya aynı onun gibi. burun kütlermi yaw. öyle sorunluydu. hamur gibiydi ucu fln kıkırdak desteksiz durdugundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hayırlı olsun, ii kız kaldırırsın şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 eskiden de güzelmiş evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 İyi olmuş iyi, bende de deviasyon + sinüzit + et fln hepsini bi operasyonda hallettirmiştim .. Inanılmaz rahatlamıştı nefes alışım .. Ama senin baya dışardan belirginmiş durum ben deki eğrilik belli olmuyodu dışardan .. Hayırlı olsun mu diyelim artık geçmiş olsun mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ekmek said: Yeniymiş burnu basmak lazımahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 abi o kulak ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 nedense biraz büyük gözüküo lan resimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kulakta fetüs var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 güzel olmuş hayırlı + geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 nası o kadar değişmiş yahu çok ilginç hayırlı olsun yakında güzel güzel nefes alırsın sevinirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 sümkürürken sorun çıkartıyo mu yeni haliyle? çıkartmıyosa bende yaptırıyım öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 güle güle kullan fsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 hayırlı olsun 2 delikten de eşit hacimde nefes alıp ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Black-ice said: sigorta ödedi. estetik'leri ödemio sigorta haberin olsun kırdıracaksan. :D estetik derken doktorun öngormeden kırdırma oluyor dimi o? ben de olucam bu arada geniz eti ve kemik oldugu için cok acıtıyor mu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 valla bilmiom ki:S deviasyonda da kırma olayı oluo sanırım ama estetik meşakatli 3-4 saat sürüo fln filan. bi de sigortalar ödemio yani estetik oldu mu sağlık üzerine olmadığı için felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Burnun düşücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 düşüktü ztn. yaşlanınca yerden toplıcakmışım ameliyat olmasaydım. şimdi yaşlanınca da düşmicek. nihah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 acıtıyor mu? /typo letsget.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pazartesi oldum bu gün ilk kez dışarı çıkabildim. 3 gün yatakta geçti yüzde 90. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 olm agrın sızın var mı onu soruyorum denyo arkadasımın teki ben ameliyata girmeden cekicle kırma sahneleri gosterdi kaydedilmiş ne kadar narkoz yesemde joseph joseph oluyor ondan soruyorum =) bu arada geçmiş olsun demeyi unuttum. / @letsget... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Black-ice said: evet sonunda bilgisayarın başına oturabildim:D dün ameliyatı oldum. narkoz öncesi sonrası falan çok zevkliydi. kafası çok iyiymiş:) ameliyata kadar çok rahat olmama rağmen ameliyathaneye götürdüklerinde resmen fırsat verseler sedyeden inip kaçabilirdim. ortamı fln çok korkutucu geldi vallaha:D sedyeden garip bi masaya alıolar seni herşey üstüne yoğunlaşmış vaziyette böle. hele şu tansiyon aleti yok mu. vallaha çok rahatsız edio beni hiç dayanamıyorum. kolumu sıkıo böle 5 saniyede bir kalp atışımı kolumda hissediyorum resmen içim geçio. hatta dedim verin artık şu narkozu yoksa öldürücek şu tansiyon aleti. şaka maka mahvoluyorum vallaha. neyse sölemediler bi de narkozu zerk ettiklerini adamın elinde böle gaz maskesi fln gördüm gerisini hatırlamıyorum. süper bi deneyim vallaha:D ameliyattan sonra uyanmak da çok ilginçti. arkadaşlar gelmiş bi ara sonra kız arkımla konuşmuşum telefondan falan hiçbişey hatırlamıyorum. böle sahne sahne gelio biraz. neyse gerçekten uyandım ayna fln verdiler burnuma bakıyorum sanki estetik bandajlarım açılmış gibi:D valla çok güzel bi duygu. o yamuk iğrenç burun gitmiş düzgün ve daha küçüğü gelmişti tipim fln değişmiş hafiften böyle:D gerçi şuan zenci burnu gibi iri bi vaziyette şişkinlikten ama olsun:D tampon falan takılmamış sadece deliklerin arasında dikiş var. gece biraz ağrı yaptı her 2 saatte bir uyandım fln ama ameliyat gecesine göre iyi geçti bence. ameliyat sonrası bi 8-10 saat kan temizledim burundan o kadar. kısacası doktorum yani arkadaşın babası işini süper yaptı. hakikaten çok rahattı. kolay bi operasyondu. deviasyon sorununuz varsa hele bir de doktorunuz ameliyat derse çekinmeyin derim. olun kurtulun. tüm topic yardımcı olan yazı yazan herkese teşekkürler:D böylece bir ameliyatın daha sonuna geldik. kendinize iyi bakın:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 haha adam burun ameliyatı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bende de var deviasyon ameliyat olman lazım demişlerdi babam ol dio törpületirsin burnunu da dio da ben rizeli karakteristik burnumdan vazgeçemem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ben de serçe parmaklarımı yaptırcam eksenden 15 derece kadar deviasyon gösteriyorlar, sosyal bunalım içersindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar