Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutlu oldum lan - güzel bi burnum var artık.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

Black-ice said:
evet sonunda bilgisayarın başına oturabildim:D
dün ameliyatı oldum. narkoz öncesi sonrası falan çok zevkliydi. kafası çok iyiymiş:)

ameliyata kadar çok rahat olmama rağmen ameliyathaneye götürdüklerinde resmen fırsat verseler sedyeden inip kaçabilirdim. ortamı fln çok korkutucu geldi vallaha:D sedyeden garip bi masaya alıolar seni herşey üstüne yoğunlaşmış vaziyette böle. hele şu tansiyon aleti yok mu. vallaha çok rahatsız edio beni hiç dayanamıyorum. kolumu sıkıo böle 5 saniyede bir kalp atışımı kolumda hissediyorum resmen içim geçio. hatta dedim verin artık şu narkozu yoksa öldürücek şu tansiyon aleti. şaka maka mahvoluyorum vallaha. neyse sölemediler bi de narkozu zerk ettiklerini adamın elinde böle gaz maskesi fln gördüm gerisini hatırlamıyorum. süper bi deneyim vallaha:D

ameliyattan sonra uyanmak da çok ilginçti. arkadaşlar gelmiş bi ara sonra kız arkımla konuşmuşum telefondan falan hiçbişey hatırlamıyorum. böle sahne sahne gelio biraz. neyse gerçekten uyandım ayna fln verdiler burnuma bakıyorum sanki estetik bandajlarım açılmış gibi:D valla çok güzel bi duygu. o yamuk iğrenç burun gitmiş düzgün ve daha küçüğü gelmişti tipim fln değişmiş hafiften böyle:D
gerçi şuan zenci burnu gibi iri bi vaziyette şişkinlikten ama olsun:D

tampon falan takılmamış sadece deliklerin arasında dikiş var. gece biraz ağrı yaptı her 2 saatte bir uyandım fln ama ameliyat gecesine göre iyi geçti bence. ameliyat sonrası bi 8-10 saat kan temizledim burundan o kadar.

kısacası doktorum yani arkadaşın babası işini süper yaptı. hakikaten çok rahattı. kolay bi operasyondu. deviasyon sorununuz varsa hele bir de doktorunuz ameliyat derse çekinmeyin derim. olun kurtulun.

tüm topic yardımcı olan yazı yazan herkese teşekkürler:D
böylece bir ameliyatın daha sonuna geldik. kendinize iyi bakın:P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...