Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

god mode

Fyrwenn

Öne çıkan mesajlar

Paladin adı üzerinde çok süper ve oynanması zor bir class. yani en azından benim açımdan zor. Ama hiç bir paladin beni bi stun'la yatıramıyor class'ınızdan dolayı olabilir sanırım. hatta 1v1 de çok paladinle kapıştım. Yalnız şu efektleri biraz ignore'lamaları lazım insanın gözünü alıyor ve abartılı duruyor yani... Zaten bu böle kalmaz yakında nerflenir. Yıllarca warlock nerf dediler warlockları nerflediler. şimdi bakalım paladin içinde aynı olayı yapacakmı blizzard...
Sosyal ağlarda paylaş

Palayi denedim buffsuz 2200 civarı ap bide 41% critim var dedim once düşük bi classdan başlıyım pve setli baykuşla yaptım bitane
3
2
1
Stun cs ds dedim
Achievement geldi x.O
Druid arkadaş 2-3 sny boyunca büyü atmaya çalışdı sonradan farkettiki yenilmiş

dedim oeh madem öyle bide warlock deneyeyim
3
2
1
stun judge cs ds hep crit
Arkadaş yenildikden sonra açdı demon forumu

Mutilate rogue ile denedim resilim biraz düşük ağarlıklı pve gear olduğundan 150 resil var ilk bi öldüm çok seri dmg yedim ne olduğunu anlayamadim :D
Sonradan human racial+hand of freedom ile rahatça aldım

çok zevkli ama bu haliyle bırakamazlar tamam level 80 olduğunda bundan max 10-15% fazla dmg yapacak paladinler ama ozaman milletin 20k üzeri hpsi ve 700 gibi resili olacak hoş şuanda resil caplılar ama şu an için playerlerde yeterli hp yok aynı pre-bc olduğu gibi oldu gene herkeze 3 snyde öldürüyoruz diye millet yıktı geçirdi ortalığı şak die nerflediler muhtemelen gene aynı şey olacak..
Lakin pala ile Rogue/Shaman/Hunter/Mage de nerflenmeli bence onlarında paladan aşağı kalır yanı yok ama pala daha çok göze batıyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:
BU NE ANASINI SATIYIM NE BİÇİM OLMUS RETRİ PALALAR!!!
sakın bana gelip bik bik bik biz 2 yıldır ezügüz bik bik bik demeyin
yok abi böyle iş adam hem eşşek gibi heal atıyo hem de milletin ebesine kayıyo
o zaman druide de versinler aynı olayı
feral druidler de hayvanlar gibi heal atsın manası bitmesin adam dövsün
ama olmaz
anca nerf
bırakın bu işleri
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi saçmalıyosun mantık yok yani olayda
bak bear formdayım 19.5k canım var %50 gibi bi dodge var tank gearım var
adam beni yaklasık 10 sn içinde alıyo
mantık mı var bu işte?
ayrıca 7k manası olan bi retri pala gordum
adamın canı %20 deydi bubble açtı ve 3 sn içinde full can %90 manadaydı
ayıp ya
Sosyal ağlarda paylaş

Roqq said:
Boşuna demiyorum, ne dersem diyim insanların fikri değişmeyecek pala düşmanlığı devam edicek diye. 80'de yine free kill olmazsak bir şey bilmiyorum bende.

Senin soyleyecegin seyleri insanlar goruyor zaten, durum ortada. LvL 70 te bu sekilde damage veren paladin, eskinin lvl 60 destruction warlocku gibi. Ben 1 sbolt'la yatirirdim mage'leri filan, sbolt sburn atip kesemedigim class yoktu.

Mantikli mi sence bu? 60 lvl lock ne kadar sacmaydiysa 70 lvl paladinde su an o kadar sacma iste. Boyle PvP olmaz.

PvE'ye gelirsek, gene sicti blizzard. Melee classlar ve hunter'lar eziyor dmg'da su an. Bizim bi dps warrior 4k dps yapti bu hafta brutallusta, oha ya :/ Diger class'larin dmg'i artarken, warlocklarin dps'i azaltildi. Gene denge yok oyunda, oncedende yoktu simdi de yok, bu kafayla denge olmayacakta zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

1.2 (falan dı heralde ilk retail zamanları) de paladinler yumrukla (silahsız) warrior kesiyordu 2 ay boyunca.
rogue kesiyorlardı cayır cayır.
kazzak sololayan vardı.
paladinlerin ilk op oluşu diil yani.
ayrıca ret pala zaten kötü değildi ki ? brut da 2200 yapan ret palalar vardı bir sürü .
hatta o 42 dakikalık BT speed run daki pala 3300 dps yapmıştı teronda.
hani çok eziliyorlardı da verildi durumu olmasın yani.
yoksa çok da nerflenmesin dps paladin iyidir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:
banane ulan level 80 den. ben bu 1 ayın parasını verdimmi verdim. beta testermıyım ben oynadığım oyundan zevk almak için oynuyorum.

+1

Aynısını WOTLK topic'inde yazmıştım bende.80'de dengelenecek deniyordu bu Nerf topiclerini savuşturmak için.Dengelenecekte diğer oyuncular eşek başımı 2 ay boyunca her BG'ye girdiğinde karşıdaki 20 paladin tarafından dayak manyağı edilsin.Herkes aynı parayı ödüyor sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:
1.2 (falan dı heralde ilk retail zamanları) de paladinler yumrukla (silahsız) warrior kesiyordu 2 ay boyunca.
rogue kesiyorlardı cayır cayır.
kazzak sololayan vardı.
paladinlerin ilk op oluşu diil yani.
ayrıca ret pala zaten kötü değildi ki ? brut da 2200 yapan ret palalar vardı bir sürü .
hatta o 42 dakikalık BT speed run daki pala 3300 dps yapmıştı teronda.
hani çok eziliyorlardı da verildi durumu olmasın yani.
yoksa çok da nerflenmesin dps paladin iyidir :)

Kazzak solosu reckoning den kaynaklanan bir şeydi, evet o zamanlar daha başlarda yani reckoning i tutturamamışlardı bug dı yanı ve hemen düzeltmişlerdi.retri pala tbc zamanında kötüydü hatta berbat ötesiydi iyi olması için imba bir retri setin olması lazımdı anca o zaman bir şeyler yapabiliodun..yani kalkıp bt speed run yapan guildeki palanın üstüne bak kaç palada öyle bir gear görebilirsin yada kaç pala o gear seviyesine ulaşır,

sonuçta normal bir retri gearlada en azından maymun olmayacak kadar dps vermesi gerekirdi paladinin ama veremiyordu, he şimdi çok fazla olmuş doğrudur nerf geldi zaten pvp bazlı nerfler de yine olacak belli ama artık eskisi gibi sadece heal atabilen ,manası bitince anca balon açıp kaçabilen yada loh kullanan pala olmayacak. ve insanlar 4 yıldır o kadar alışmışlarki paladını maymun etmeye, balon açıp kaçınca arkasından gülüp ezik demeye şimdi aynı paladinlerin karşısında sadece ışığı görüp yatınca yediremiyorlar tabi..normaldir...

Nerf gelcek bu böyle kalmayacak o ortada zaten ama insanlar yine nerflenmiş paladinden de şikayet etcekler çünkü yine rahat rahat kesemiycekler eskisi gibi dediğim gibi alışmışlar maymun etmeye paladini şimdi kimsenin işine gelmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne güzel yazmışsın be tinu.

Benim anlamadığım senelerdir paladinler maymun edildi. Onlar hava gazı mı ödüyorlardı Blizz'e ha ses ?

İnsanlara ne kadar batmışız anlamadım. Sırff millet deli gibi şikayet ediyor diye 7/24 PvP yapıp, STV'de bile gezip önüme gelen kim varsa kesiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi ağlanırda bu kadar ağlanmaz. benimde paladinim vardı ama yani bu kadar da subjektif bakmayın olaylara, bildiğin abartı olmuş paladin. yok bizde para ödüyoz bizde varız muhabbeti bayar bi zaman sonra. Yemin ediyorum bg lerde paladinler kescek adam arıyolar fıldır fıldır. 5 kişinin arasına atlıyolar gözü kapalı. Bak sadece bi olay anlatcam, kafedeyiz ve bu olayı gördükten sonra tamam bitmiştir dedik. wsg gidrim druidimle neyse hoş beş takılıyoruz. full mercilessli paladin bayrağı aldı taşıyo bende arkasında heal atarım diye takipteyim. abartısız soyluyorum. undead warrior buyuk ihtimalle 4/5 s4, omuzluk s3, mace s3. paladine charge ı attı yaklaşık %80 hp liydi. paladin döndü ışıkları saçtı o warriora bi salladı, tabi saalladı derken 2 3 vuruş çıktı o arada adamın %10 hp kaldı. Biz koptuk cafece. Çünkü yok böyle bi olay. yok bi adama döndük ağlıyonuz hemen yok şuna bak yok buna bak. olaya objektif bakın birazda yoksa çok komik duruma düşüyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Paladinler tbc soylediginiz kadar ezik degillerdi ki.

Arenada Retri palaları Resto druid olarak pek sevmezdim.Dps i fena degildi + slow efectini form degistirerek kaldiramazdım + Bof atarak entagleden cıkarırlardı + 5 sn repetanceları vardı.

Healer olarakta arena da dıger healerlardan cok bır eksıklerı yoktu.Rakibin healerına karsı pek yapabılecegı bır sey yoktu gerci.Druid F.charge+Cyclone+Bash, Priest Mana Burn atarken Palanın sadece bir Repetance atma sansı olurdu.Resto Shamanda sıfır cc vardı ama rakıp healer a karsı.

Tank olarak aoe tankın zorunlu oldugu yerler oldugundan vazgecılmez bır unsurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

fatal error'ün anlattığına benzer bir combat gördüm dün, s4 set omuzluklara kadar bir rog vardı, palada s2, önce rog başladı. önce rog öldü. combat sonunda pala'nın %65 hp si vardı, loh vs de kullanmadı adam. ben de sadece izledim ab farm'ın ortasında. Stunı koyduklarında trinketiniz cd de ise ve benim gibi hafif tombik bir balance dr0dsanız gg. çıkamadan öluyorsunuz %95
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...