Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben 3 e acamadigim icin 2 ye actim ama oynamiyorum zaten travianla fazlasiyla mesgulum birlik savasida var zaten hayatim travian oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 world 2 de başlayamıyorum yardım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 serverda problem vardı sanırım bende giremiyordum düzeldi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hala world 2 de karakter açamıyorum, registration is not possible diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Yahu birileri biraz anlatsın napıyoruz şimdi bu oyunda, girdim tütün topluyorum şu anda. Ne gibi tavsiyeleriniz var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sanırım world 2 dolmuş , world 3 dışında giriş şansı yok gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 ben de girdim world 2 dolu 3 e isim spacekeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Empo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Town kuran war mı beyler ? Server 2 dekı herkez 2 deyım dıe bı msj atabılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 aha ben de bakiyim dedim, server 3 dory ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 2. serverdayım. Haritada 1 satır ile 4. sutun kesiştiği yerde town bulunmakta. 2kişilik yer var townda. Beceriksiz founder hala bulamadı 2 kişi. nickinizi söylerseniz ve yakınsanız invite ettirebilirim. Benim nick Apocrypha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 fir3blad3 said: 2. serverdayım. Haritada 1 satır ile 4. sutun kesiştiği yerde town bulunmakta. 2kişilik yer var townda. Beceriksiz founder hala bulamadı 2 kişi. nickinizi söylerseniz ve yakınsanız invite ettirebilirim. Benim nick Apocrypha Ben bir town kuruyorum, adı "wild paticik" 7 saat sonra kurulur. Herkes davetli. Senin kurduğun town pati oluşumumu ? Yani forumlardan birileri kurduysa ben iptal edeyim townu ? Birde 2 kişilik yer kalmış diyorsun hepimizi almaz ki ? Birde world 2 deyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Hayır town u ben kurmadım zaten. Yabancı birisinin town. Sen kurmana devam et. Burdan başkaları gelir elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 bende başladım hehe kimseden tık yok sorulanlara. bu toplanan tütün pamuk vs bunlar ne olacak ? birde parayı güvenli hesaba nasıl koyuyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Topladıklarını gelişmiş town larda bulunun tailer, general store, gun smith e satabilirsin. Parada aynı şekilde town lardaki bankalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 poker var mı oyunda? varsa oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 10 seviye olalımda önce o zaman bakalım karakter gelişimi ile bilgi veren veya önerisi olan var mı ? o kadar özellik varki neye vereceğimizi şaşırttım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 varmı oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar