Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 yavaş yavaş kademeleri yüksel işte,zorda şu oyunu oynamak gerçekten harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2009 aslan'in gazıyla bende yeniden kuruyorum oyunu bakalım,akşam atmak isterse biri oynarız :) Survival modu bayağı merak ediyorum asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Oyunu geç aldım sanırım. Hiç oynayan tanıdık yok. Dedicated server bulmak zor oluyor. Biri kurunca da 400-500ms ping ile oynuyorum, daha doğrusu oynayamıyorum. Oyun çok zevkli ama adam gibi oynayacak grup bulmak zor oluyor. Demin de dedicated server çöktü röh diye zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 console u aç. "openserverbrowser" yaz. filtreden eu yu seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 server bol ya niye zorlandın ki gruplara falan gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Sanırım o gün bug falan oldu. Dedicated server bulunamadı deyip durdu yani. Neyse, ondan sonra öyle bi şey başıma gelmedi bi daha. Geçen gün ilk defa Versus oynadım çok eğlenceliymiş. Infected oynamayı öğrenmesi kolay, uzmanlaşması zor gibi. Tek başına hiç bi şey yapamıyosun takım oyunu baya önemliye benziyor. Paticik grubunda hiç oynayan yok yav. Başka bildiğiniz iyi bir grup var mı? Türk grubu şart değil, ingilizce de olur. Yeterki takımca bir şeyler yapalım. Herkes dan dun takılınca zevk tam çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 bence L4D'in olayi versus mod idi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 eet ben de avrupa serveri istiyorum. ama ingilizce konusulsun ki bi bok anlayabiliyim. versus mode da `GET JADELITH HIS PING IS SHIT` lafini 2.ye duyuyorum ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ulan ne bicim oyunmus 300 pingin altina dusemiyorum. hunter olarak ben ziplayana kadar adam benim gordugum yerden gitmis oluyo. server secmemize (en azindan pinge gore) izin vermeyen mantik nedir.. hic mi avrupada oynayan yok su oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sende sorun var bence .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 internet baglantimda sorun yok, (en azindan bandwidth : )) kablo var. ama yani dedigim gibi niye hep amerikadaki serverlara bagliyo beni anlayabilmis degilim. istemiyorum kardesim insanlar 40 50 pingle oynarken 250 300 pingle takilmak openserverbrowser i denedim, sadece 1 tane server gosteriyor, onda da 400 ping var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 catlikethiief ekle steam dn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ekledim ama online olmuyosun :p benim nik jadelith iste ayni. ya bu oyunu oynayan arkadaslardan biri bana yardim etse normal pingle oynayabilecegim server bulma konusunda. openserverbrowser daki serverlara giremiyorum `server is not responding` diyo. duz baglaninca 250-300 ping arasi degisiyor, ne hunterken atladigim yer tutuyor ne de boomerken kustugum yer. adamin suratina kusup horde cagiramamaktan baydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 invitationda kalmşn abi sen onlineym paso aslnda unuttm seni dur eklim hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Dediğin gibi, server browser ile server seçemiyorsun anladığım kadarıyla fir3blad3 said: console u aç. "openserverbrowser" yaz. filtreden eu yu seç. Ama fir3blad3'in şurda yazdığı gibi filtre eklersen play online ile bağlandığın server'lar o filtrelere göre oluyor gibi. Benim işime yaradı en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 abi gold uyelik aldim direk (gold uyelik de direk knight online gibi ya) left 4 dead oynuyoruz arkadaslarla ve bu kadar eglendigimi bi oyundan hatirlamiyorum uzun zamandir versus felaket zevkli ama single i da bi o kadar kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ABI ASIRI ZEVKLI VERSUS AAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Evet ilk bir iki hafta öyle oluyor. Sonra yüzüne bakmıyorsun. :) Edik: Ama arkadaşlar oynuyorsan daha uzun sürebilir tabi. Yer olursa ben de katılayım size: Steam ID'm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 xbox live'dan oynuyoz biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Haa ben de diyorum gold üyelik ne eheheh :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ehehehu yoruldum abi. hocaya nasil aciklicam acaba hazir haftaarasindasin bitirir misin dedigi seyleri yapamadigimi ehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 catlikethiief ekleyn steam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2009 amerikada olupta oynuyan varsa eklesin lothrodel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 laf aramızda orcinalmı lazım beraberce oynamak için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2009 evet :) orj olmadan asla sadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar