jerk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 selam arkadaslar bugunden itibaren sizlerleyim :D bu sebepsiz ayriligi sormayin soylemem ısrar edenler ozel mesaj ile ogrenebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 kimse seni merak etmedi herhengi biri tarafından önemsenmiyorsunda eğer birileri eksikliğimi hisseti diye bi düşünceye kapıldıysan aldanırsın buradaki hiç kimse senin varlığını veya yokluğunu umursamaz senin burada olup olmaman insanlar tarafından önemle alıgılanabilecek bi olay değil belki ilgi ve alaka bekliyor olabilirsin doğal olarak belkide bu ilgiyi hak ettiğini düşünüyorsun fakat bu ilgiyi sana göstericek sana önem vericek bi ortam değil burası farzetki birileri tarafından önemsendin gelişin sevindirdi eee ne olucak bugünü özel bi günmü ilan edelim gelişine hitaben hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 hbhb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cörk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 gut for yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 necmi said: kimse seni merak etmedi herhengi biri tarafından önemsenmiyorsunda eğer birileri eksikliğimi hisseti diye bi düşünceye kapıldıysan aldanırsın buradaki hiç kimse senin varlığını veya yokluğunu umursamaz senin burada olup olmaman insanlar tarafından önemle alıgılanabilecek bi olay değil belki ilgi ve alaka bekliyor olabilirsin doğal olarak belkide bu ilgiyi hak ettiğini düşünüyorsun fakat bu ilgiyi sana göstericek sana önem vericek bi ortam değil burası farzetki birileri tarafından önemsendin gelişin sevindirdi eee ne olucak bugünü özel bi günmü ilan edelim gelişine hitaben hoş geldin ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Jerk nasılsın iyisindir umarım ben şahsen her garbıça girdiğimde bi hghg bi jhjh aradım göremeyince de üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 necmi baps hayırdır asabi gördüm seni¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ayem (seksi) bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 YİĞAH hede hödö hartateek YİĞAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jerk Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Raincloud said: Jerk nasılsın iyisindir umarım ben şahsen her garbıça girdiğimde bi hghg bi jhjh aradım göremeyince de üzüldüm. iyiyim kardeş saolasin inşallah bu geceden sonra yeni harflerimle donuyorum kismet ve moderator arkadaslarin gazabina ugramaz isem k harfi ile donuyorum. Takdir edersinizki h harfinde eklicek harf kalmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mr_Hand said: hbhb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar