kitana Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Selamlar sömestre tatilinde Amsterdam'a gitmeyi düşünüyorum. Geçen sene arkadaşımın annenesinin mektubu ile konaklama olayını vizede kurtarmıştım ; ama bu sene durum farklı. Otel rezarvasyonu yaptırmam gerekiyor ve bu iş amsterdam'da baya zor. şimdi siz değer pati üyelerinden bana internetten amsterdam otellerinden birinden rezarvasyon yapabileceğim site yardımları istiyorum. Aksi takdirde vize işlemlerim aşırı zorlaşacak , teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Klasik interrail rezervarsyonu yaptır http://www.hostelworld.com/hostels/Amsterdam?source=googleadwordsothertopcities&gclid=CJjQn8nvqZYCFQMO1QodQTmG6A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 başka yok mu? o siteyede az bakıcağım ; ama daha çok eski hostel tecrübelerimden sonra daha çok özel otel arıyorum. destekleyinnnn sağol axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ne kadar ücret düşündüğüne bağlı...Yani iyi para veririm diyorsan universal otellerden birinde kalabilirsin(holiday inn gibi) Amsterdam'dakinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ben her zaman krasnapolsky otelinde kaliyorum bence acik ara amsterdamdaki en iyi otel yeri mukemmel otesi zaten bir bak internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 matama € 189.00 eh be abi. az ekonomik olsa güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 e ozel otel ariyorum diyorsun abicim :) carlton hotel vardi birde oda iyiydi istasyonun tam karsisinda o 4 yildizli daha uygundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Google'dan arat abi bed&breakfast falan diye. Ben geçen sene Hotel Amstelsich(veya Amstelzicht)diye biyerde geceliği 80eurodan mı ne kalmıştım 2 kişi hemde 40 ediyo kişi başı. Ha otel çok süper değildi ama özel odan oluyor tabi. Yeri de Rembrandplein'de idi iyiydi yani. Mailleşiyorsun otelle adamlar sana orada kalacağına dair form yolluyorlar. Ben öyle yapmıştım yani. Bide yazın gittim yine aynı bölgede hostelde kaldım. Aman aman 20 erkek 1 oda falan. O bile çok uçuk bi fiyattı. Kış şeysi ucuz olur hem otel ayarla bence sen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Leidseplein Straat'ın yan sokağında (Leidsedwars Straat) Amsterdamned karşısında (bulldog'un solundan girilen sokak) çok güzel bi otel var 3 kişilik oda 75 euro gecelik / kisi basi 25 euro ve odada vantilatör/televizyon/mutfak/tuvalet var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 www.hotels.com www.otel.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar