Lastguard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 WAR rvr yapim derken arap sallama , curcuna bişey yaptı gibi geliyo , takım oyunu yok yani olsa bile iki koordine takımın birbirine karşı potansiyel taktiksel savaş ortamı yok, bişeyler yapmışlar tamam evet ama istemeden herşey curcunaya dönüşüyor.bilmiyorum böylemi kalır düzelirmi ama ben resign tuşuna bastım ilerde ne olur bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Çıkalı bir ay olmuş oyunda random adamlarla scenario yaparken ne kadar taktiksel bir grup çalışması bekliyorsun ki? Gir bir guilde, insanlar biraz daha öğrensin, sonra birbirinize alışın, anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sana öyle geliyor...Taktiksel savaş hat safhada ama bu bireysel değil grupsal ve bunu yapacak çok insan yok zaten bu tip şeylerde yetenek ister ileri görme, savaş taktikleri vs... Curcuna derken bırak allah aşkına diyorum...Wowdaki av ler geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 damage kasan shamanlar oldukca taktik filan zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bunu söylemeden önce oyunda rank kaç olduğunu ve ne kadar oynadığını açıklarsan insanların sana önyargıyla yaklaşmamasını sağlamış olursun. Fakat bana göre de çok erken bir karar , deneyimden uzak olduğun ve end game content , city siege falan gormediğin için bunları dediğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 banamı diyosun bilmiyorum ama sadece fikrimi söyledim kimsenin önyargı yapmasınada gerek yok. bende para verdim bu oyuna ve casual oyuncuyum. wow a girip arena takılmakmı yoksa warmı sizce? burası forum tartışalım , birbirimizden faydanalım diye var. casual oyuncu ne yapmalı sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 saçmasapan bir maç için 20 dakka druid kovalamak mı, adam gibi tasarlanmış haritalarda içine taktik katılabilip doğaçlama yapabileceğiniz savaş mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 tor arnocda lava fırlatılmaktan ,warriorla frost mage e karşı oynamak kadar nefret edip klavye kırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o zaman bu konu kapanmıştır. ayrıca l2p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar