Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banamı öyle geliyo?

Lastguard

Öne çıkan mesajlar

WAR rvr yapim derken arap sallama , curcuna bişey yaptı gibi geliyo , takım oyunu yok yani olsa bile iki koordine takımın birbirine karşı potansiyel taktiksel savaş ortamı yok, bişeyler yapmışlar tamam evet ama istemeden herşey curcunaya dönüşüyor.bilmiyorum böylemi kalır düzelirmi ama ben resign tuşuna bastım ilerde ne olur bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sana öyle geliyor...Taktiksel savaş hat safhada ama bu bireysel değil grupsal ve bunu yapacak çok insan yok zaten bu tip şeylerde yetenek ister ileri görme, savaş taktikleri vs...

Curcuna derken bırak allah aşkına diyorum...Wowdaki av ler geldi aklıma
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu söylemeden önce oyunda rank kaç olduğunu ve ne kadar oynadığını açıklarsan insanların sana önyargıyla yaklaşmamasını sağlamış olursun. Fakat bana göre de çok erken bir karar , deneyimden uzak olduğun ve end game content , city siege falan gormediğin için bunları dediğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

banamı diyosun bilmiyorum ama sadece fikrimi söyledim kimsenin önyargı yapmasınada gerek yok. bende para verdim bu oyuna ve casual oyuncuyum.

wow a girip arena takılmakmı yoksa warmı sizce? burası forum tartışalım , birbirimizden faydanalım diye var.

casual oyuncu ne yapmalı sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...