Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nhl


Vingthor

Öne çıkan mesajlar

evet var mıdır takip edeni seveni? seviyorsanız buz hokeyinin nesini seviyorsunuz nasıl ilgi duydunuz? tuttuğunuz takım?

2 senedir seyredemiyordum digiturk olmadığı için haliyle uzak kalmıştım bu sene tekrar başladım takip etmeye.

normalde çok sallayan yok bu tip sporları ama paticikte olur diye düşünüyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Vingthor said:
selanne şaka bir adam. yaşayan efsanelerden fakat takımın durumu şu anda yerlerde. ayrıca takım resmen el değiştirdi ve artık mighty ducks değil düz 'ducks' takım logosu falan değişti komple.


Helal olsun valla Selanne'ye, hakikaten tuttuğum kadar varmış. Kendisi Kariya ile efsane bir ikili oluşturmuştu 2000 lerin başında. Hala da bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi ikilidir NHL de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paul kariya-teemu selanne dabıl penetreyşındı lakapları. bunun için banlanmam umarımda. sert spor kardeşim romantik ikili olamaz lakaplarıda d:

mighty ducks efsane kadrosunda bir isim daha vardıki brütalite üstadı ruslan salei. herif gördüğüm en iyi defanstı. müthiş takımdı. fakat işte isim ve logo değişikliği stad değişikliği derken saçmaladılar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnanılmaz nhl gazım geldi bu arada...Oyunlarının hastasıyımdır direk gidince alıcam 2008-2009 ne varsa:)...
Bi de ben eskiden beri mesela takımlarda kim oynuyo bilmem,direk fantasy league yapıp draft yapardım(gerçek kurallara göre),herkes karışırdı fln süper olurdu ah ah fena özlemişim inşalah yeni oyunları da eskileri gibi(98-2003) güzeldir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...