Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 evet var mıdır takip edeni seveni? seviyorsanız buz hokeyinin nesini seviyorsunuz nasıl ilgi duydunuz? tuttuğunuz takım? 2 senedir seyredemiyordum digiturk olmadığı için haliyle uzak kalmıştım bu sene tekrar başladım takip etmeye. normalde çok sallayan yok bu tip sporları ama paticikte olur diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Dallas Stars Mike Modana vede Sergei Zubov ikilisini tek geçerim. Uzun süredir bende takip etmiyorum zira bi ara hastasıydım sonra amerikan futboluna merak sardım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 yau galeria'da gördüm elemanlar buz hokey'i oynuyodu. kontrolsüz gibi gözüküyor ama elemanlar buzun üstünde çat diye durabiliyor. enteresan bi oyun. çok masküler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 maskülen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 zamanında pek bir delisiydim, hatta tutturmuştum bir ara üniversiteyi okumaya amerikaya gidip buz hokeyi oyuncusu olacağım diye. :P Favori takım: Mighty Ducks of Anaheim Favori oyuncu: Teemu Selanne (idi hala oynuyor mu bilmem :)) edit: oha şampiyon olmuşuz 2007'de edit2: selanne hala oynuyormuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 selanne şaka bir adam. yaşayan efsanelerden fakat takımın durumu şu anda yerlerde. ayrıca takım resmen el değiştirdi ve artık mighty ducks değil düz 'ducks' takım logosu falan değişti komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 olmaz oyle sey, bizim icin onlar her zaman mighty ducks. VAK VAK VAK VAK VAK VAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Çizgifilmi vardı bu takımın sanırım, oturup izliyordum. Yalnız lige hiç merağım olmadı, çizgifilm daha cazip sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Vingthor said: selanne şaka bir adam. yaşayan efsanelerden fakat takımın durumu şu anda yerlerde. ayrıca takım resmen el değiştirdi ve artık mighty ducks değil düz 'ducks' takım logosu falan değişti komple. Helal olsun valla Selanne'ye, hakikaten tuttuğum kadar varmış. Kendisi Kariya ile efsane bir ikili oluşturmuştu 2000 lerin başında. Hala da bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi ikilidir NHL de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Detroit Red Wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 paul kariya-teemu selanne dabıl penetreyşındı lakapları. bunun için banlanmam umarımda. sert spor kardeşim romantik ikili olamaz lakaplarıda d: mighty ducks efsane kadrosunda bir isim daha vardıki brütalite üstadı ruslan salei. herif gördüğüm en iyi defanstı. müthiş takımdı. fakat işte isim ve logo değişikliği stad değişikliği derken saçmaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 bi Satan vardi esas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 duruyo hala (: şataan diye okunuyo bide adı canadalıların isimleri garip. kaleci var bi 'brodür' başka bir kaleci yine 'cigeğer' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 İsim konusnda Yzerman rullz Shanahan wardı,Roenick vardı,Tkachuk wardı onları severdim ben...Şimdi kalmamıştır heralde hiç biri oyunlardan bilirdik tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tatçukla şenehın duruyor ((: geçen sene rangersdaydı şenehın. jagr'la beraber olunca yine seyretmesi en güzel ikililerden şimdi jagr döndü çek cumhuriyetine ): rangers düşüşe geçer diye düşünürken gomez isimli yaratıktan bozma bi anda sahiplendi takımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 İnanılmaz nhl gazım geldi bu arada...Oyunlarının hastasıyımdır direk gidince alıcam 2008-2009 ne varsa:)... Bi de ben eskiden beri mesela takımlarda kim oynuyo bilmem,direk fantasy league yapıp draft yapardım(gerçek kurallara göre),herkes karışırdı fln süper olurdu ah ah fena özlemişim inşalah yeni oyunları da eskileri gibi(98-2003) güzeldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 nhl09 yok kötü. nlh08 oyna nhl 09 hayal kırıklığı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Hadi ya,iyi oke saolasın ilk işim 2008'i almak olacak,veteranlar ordusu bir takım yaparım artık eskilerden kim varsa hehe,yenileri de keşfetmenin zamanı gelmişti zaten...Neyse konuyu da dağıtmayalım oyunla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ne? '09 çok mu vasat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2008 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Bu iyi olmadı ya :( Büyük heveslerle bekliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 nhl 2k9 çok başarılıymış yalnız. biraz ucuzlasın diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Aynı şeyi Nba'de de yaptılar. Nba '08 berbat ötesi bir şey çıktı. 2k8'de süper bir olay yapmışlar. Ulan EA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 2k8i yapan firmaya is basvurusu gonderdim, baski yapin beni ise alsinlar, olmicak duaya mail gondermis olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Destekçiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar