Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nhl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet var mıdır takip edeni seveni? seviyorsanız buz hokeyinin nesini seviyorsunuz nasıl ilgi duydunuz? tuttuğunuz takım?

2 senedir seyredemiyordum digiturk olmadığı için haliyle uzak kalmıştım bu sene tekrar başladım takip etmeye.

normalde çok sallayan yok bu tip sporları ama paticikte olur diye düşünüyorum
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
zamanında pek bir delisiydim, hatta tutturmuştum bir ara üniversiteyi okumaya amerikaya gidip buz hokeyi oyuncusu olacağım diye. :P

Favori takım: Mighty Ducks of Anaheim
Favori oyuncu: Teemu Selanne

(idi hala oynuyor mu bilmem :))

edit: oha şampiyon olmuşuz 2007'de
edit2: selanne hala oynuyormuş!
Mesaj tarihi:
selanne şaka bir adam. yaşayan efsanelerden fakat takımın durumu şu anda yerlerde. ayrıca takım resmen el değiştirdi ve artık mighty ducks değil düz 'ducks' takım logosu falan değişti komple.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:
selanne şaka bir adam. yaşayan efsanelerden fakat takımın durumu şu anda yerlerde. ayrıca takım resmen el değiştirdi ve artık mighty ducks değil düz 'ducks' takım logosu falan değişti komple.

Helal olsun valla Selanne'ye, hakikaten tuttuğum kadar varmış. Kendisi Kariya ile efsane bir ikili oluşturmuştu 2000 lerin başında. Hala da bana kalırsa gelmiş geçmiş en iyi ikilidir NHL de.
Mesaj tarihi:
paul kariya-teemu selanne dabıl penetreyşındı lakapları. bunun için banlanmam umarımda. sert spor kardeşim romantik ikili olamaz lakaplarıda d:

mighty ducks efsane kadrosunda bir isim daha vardıki brütalite üstadı ruslan salei. herif gördüğüm en iyi defanstı. müthiş takımdı. fakat işte isim ve logo değişikliği stad değişikliği derken saçmaladılar.
Mesaj tarihi:
İsim konusnda Yzerman rullz
Shanahan wardı,Roenick vardı,Tkachuk wardı onları severdim ben...Şimdi kalmamıştır heralde hiç biri oyunlardan bilirdik tabi:)
Mesaj tarihi:
tatçukla şenehın duruyor ((: geçen sene rangersdaydı şenehın. jagr'la beraber olunca yine seyretmesi en güzel ikililerden şimdi jagr döndü çek cumhuriyetine ):

rangers düşüşe geçer diye düşünürken gomez isimli yaratıktan bozma bi anda sahiplendi takımı.
Mesaj tarihi:
İnanılmaz nhl gazım geldi bu arada...Oyunlarının hastasıyımdır direk gidince alıcam 2008-2009 ne varsa:)...
Bi de ben eskiden beri mesela takımlarda kim oynuyo bilmem,direk fantasy league yapıp draft yapardım(gerçek kurallara göre),herkes karışırdı fln süper olurdu ah ah fena özlemişim inşalah yeni oyunları da eskileri gibi(98-2003) güzeldir...
Mesaj tarihi:
Hadi ya,iyi oke saolasın ilk işim 2008'i almak olacak,veteranlar ordusu bir takım yaparım artık eskilerden kim varsa hehe,yenileri de keşfetmenin zamanı gelmişti zaten...Neyse konuyu da dağıtmayalım oyunla..
  • Yeni Oluştur...