Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni ev arkadaşım (cici)

kingpin

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
Arkadaşın istedigi şey hayvanın kendisini ısırmaması yabancıları(hırsız vs(bu köpek onlara bişi yapabilrmi bilemem ama))burnuna demir sopa ile 3 kez vurupta kulaklarını pense ile sıkıştırırsan hayvan hayatta kalsa bile bidaha ısırmak gibi bi hata yapacagını sanmıyorum sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
şimdi 7/24 uyumaya müsait bir canlı olduğu için o güzel uykusundan uyandırıp duşa soktum kendisini. hoş bugün pestili çıktı gerçi ama çıkmadığı zamanlarda da kendisi ile ilgilenmezsem eğer uyuyor ahah. kısacası o gözler uykulu gözler. kırmızı. şu an yine uyuyuyor mesela ama mis kokuyor. oh mis gidiyim biraz rahatsız edeyim dsokdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

sevdirmez olur mu :) başımdan ayrılmıyor ki nereye gidersem fıt fıt peşimden gelecek illa. tuvalete bile geliyor namussuz. şu an ayağımın dibinde kestiriyor.(yine uyuyor yahu) uykusu varken çok tatlı oluyor ama hamur gibi al eline yoğur o derece sıfır tepki veriyor ahah. geçen yazlıkta çöpleri atıcaktım gelmesin arkamdan yola çıkar diye servis masasına bağladım yolun ortasında takır tukur bi ses geldi, bir baktım servis masasını sürüklemiş peşinde sdfsfs. illa gelecek yani :)

edit: surat olayının bacaklarla bir alakası yok aksine güçlüdür bacakları. bulldog kökenli bir köpek çünkü puglar. duvara çarptığı için böyle olabilir ama :P
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Kaspar said:

:(

oha ayni sdfas

saka bir yana masallah cok sirinmis :)

bu kopeklerde miydi tam emin degilim ama soyle birsey duymustum. yikarken gozlerine dikkat etmek gerekiyormus. yerinden cikabiliyormus bazen :S o yuzden veterinere gidip yikatmak gerekiyormus. bir yerde okumus da olabilirim. emin degilim dedigim gibi. aldiginiz yer herhangi birsey soyledi mi gozleriyle ilgili?

edit: resim neden esek kadar oldu anlamadim
Sosyal ağlarda paylaş

cici ne ya auhzauha
yannız böyle köpeğim olsa lan ne sıfatsızsın diye arada vururum böyle şakadan kafasına felan. acıtırımda belki. şakayla kaka yaparım. şakanın dozunu karıştırırım. pis vururum. elim ağırdır. aslında osmanlı tokadı desek yeridir. ağzını burnunuda kırarım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...