Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Abi çirkin ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 ısırmasını istemiyosan 3 kez burnuna sertçe demir boru ile vur sonra kulaklarını pense ile sıkıştır tru story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
falcon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Arkadaşın istedigi şey hayvanın kendisini ısırmaması yabancıları(hırsız vs(bu köpek onlara bişi yapabilrmi bilemem ama))burnuna demir sopa ile 3 kez vurupta kulaklarını pense ile sıkıştırırsan hayvan hayatta kalsa bile bidaha ısırmak gibi bi hata yapacagını sanmıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 doberma vs pug videolarina baktimda doberman isiramiyo pugu kopek toparlak bisi top gibi isirmak icin yer bulamiyo doberman sivas kangalla vs olsa baya komedi olur bi carpsa buna yuvarlanir valla 50 takla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kingpin said: aynı tasmadan benim kedimdede vardı ahaha :D. cok tatlıymış masallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 evet yeni fotolar geldi :) bugün cici ilk kez denize girdi ucundan azcık da olsa, kirlendi haliyle akşama da duş yaptı onların fotoları var. ufaklık büyüdü tabi; (epey foto var kotalı arkadaşlar dikkat) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 oha hep oyle mi bakiyo bu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 la la la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ABİ O BAKIŞLAR NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE (yirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 klasik bir pug bakışı o, biri kalk gidelim diye bakar diğeri ise dur daha yeni geldik azcık oturalım diye bakar sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 of =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 cok pesimist bakıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 deniz suya biraz dokanmış galiba . Küvet'e kıpkırmızı olmuş gözlerle girmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 şimdi 7/24 uyumaya müsait bir canlı olduğu için o güzel uykusundan uyandırıp duşa soktum kendisini. hoş bugün pestili çıktı gerçi ama çıkmadığı zamanlarda da kendisi ile ilgilenmezsem eğer uyuyor ahah. kısacası o gözler uykulu gözler. kırmızı. şu an yine uyuyuyor mesela ama mis kokuyor. oh mis gidiyim biraz rahatsız edeyim dsokdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 kral tv mi açtın lan hayvana ne biçim bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 cici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 :( insanı depresyona sürükler yahu bu hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2009 ya birde birşey duydum bunların bacak kasları gelişmediği için acı çekiyorlarmış hep ne kadar doğru bilmiyorum o yüzdenmi böyle bakıyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ya olmaz böyle bişi! :) Tam yemelikmiş. Huyu suyu nasıl? Sevdiriyor mu kendisini? Of dünya tatlısı (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 sevdirmez olur mu :) başımdan ayrılmıyor ki nereye gidersem fıt fıt peşimden gelecek illa. tuvalete bile geliyor namussuz. şu an ayağımın dibinde kestiriyor.(yine uyuyor yahu) uykusu varken çok tatlı oluyor ama hamur gibi al eline yoğur o derece sıfır tepki veriyor ahah. geçen yazlıkta çöpleri atıcaktım gelmesin arkamdan yola çıkar diye servis masasına bağladım yolun ortasında takır tukur bi ses geldi, bir baktım servis masasını sürüklemiş peşinde sdfsfs. illa gelecek yani :) edit: surat olayının bacaklarla bir alakası yok aksine güçlüdür bacakları. bulldog kökenli bir köpek çünkü puglar. duvara çarptığı için böyle olabilir ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Kaspar said: Kaspar said: :( oha ayni sdfas saka bir yana masallah cok sirinmis :) bu kopeklerde miydi tam emin degilim ama soyle birsey duymustum. yikarken gozlerine dikkat etmek gerekiyormus. yerinden cikabiliyormus bazen :S o yuzden veterinere gidip yikatmak gerekiyormus. bir yerde okumus da olabilirim. emin degilim dedigim gibi. aldiginiz yer herhangi birsey soyledi mi gozleriyle ilgili?edit: resim neden esek kadar oldu anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 abi nerden duyuyorsunuz böyle şeyleri :P yok yıkarken sadece kulaklarını kapamak yeterki su kaçarsa iltihaplanma olabiliyor çünkü onun dışında gayet senin benim gibi duş yapıyor hamfendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 cici ne ya auhzauha yannız böyle köpeğim olsa lan ne sıfatsızsın diye arada vururum böyle şakadan kafasına felan. acıtırımda belki. şakayla kaka yaparım. şakanın dozunu karıştırırım. pis vururum. elim ağırdır. aslında osmanlı tokadı desek yeridir. ağzını burnunuda kırarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yazık lan kıyamıyor insan :( gayet cici değil mi? dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2009 fede said: kral tv mi açtın lan hayvana ne biçim bakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar