Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Su anda aciklaniyor, blogdan canli takip etmek icin: http://blogs.zdnet.com/BTL/?p=10426 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 macbook pro ya solid state drive gelmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 airlara 128gb ssd takicaklarmis gibi bisey okudum. proyamiymis ben sanki air diye okuduydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 The MacBook Pro is first with solid state drive offered. diyo. Air'a de gelmis evet Abi hayir bence eger leaked fotolar dogruysa eskinin dizayni daha sade ve hos, zaten her seyime de yetiyo, tek problem su ssd ya sinirimi bozdu. hem hafifler hem 0 ses olur abi alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Beyler apple.com'a fotolar konmuş;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ehehe ben de bakiyodum tam simdi. bi tane 13" alsa biri bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 iyi bari efsane bi degisiklik yok, oyun da oynamiyorum, icimde patlamadi cok sukur. ya bu mat olmama olayi cok tatsizmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yalniz cakallar new macbook $999 yazmis, halbusa eski beyaz kasa olanlar $999. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi glossy ekranli pro mu olur lan http://cs.brown.edu/~ilke/glossy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Önceden de vardı glossy opsiyonu diye hatırlıyorum. Aletler harbi daha güzel olmuş. Bi de malzemesi daha kaliteliyse tadından yinmez. Özellikler de daha iyi olmuş, 9600GT, miss. Param olsa hiç düşünmem şimdi. OHA MEKBUKAIR E EKRAN KARTI GELMİŞ! Vay be. Çok kral olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bildigin alumunyon iste, his olarak hic hos degil, onlara dokunmak rahatsiz ediyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi eskiden opsiyondu artik zorunlu glossy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ati 4800 serisi ekran kartı koysalarmış birde süper olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 48 ekran kartı serisi güç tüketimi nedeniyle laptopları pek açmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ve laptop buyuk ihtimalle yanardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Param olsa kosarak alirim Pro'yu ya. Ben bi gidip EuroMillions oyniim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ya acikcasi ben biraz hayal kirikligina ugradim. super birsey ciksa, daha macbookpro sunu alali 3 ay olmamis bendeniz icin uzucu olacakti belki ama yani apple'in her convention'ini heyecanla bekleyen, bloglardan takip eden ve cikanlara her zaman bayilan biriyim. bu dizayni sevmedim ya. eski dizayn cok daha pro duruyor yani. ve apple'in her yeni surumde getirdigi "revolutionary" birsey vardir yani, bunda yok? laptopta ekran kartini napican allaskina, macbookpro alacak adam oyun oynamayi dusunup mu alir o laptopi. glossy ekran nedir ne degildir tam olarak bilmiyorken ben de dusunuyordum bi ara oyle customize edip almayi laptopimi sonra burda gittim apple store'da baktim, kafayi yedirtiyor eger laptopini gezdiren biriysen. tek ise yarar olay ssd, o da opsiyonel gelmis ekstra para mi degil mi bilmiyorum da ssd olsun isterdim laptopimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eski beyaz 13" iyidir, hem ucuzlamista. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Devrimsel nitelikte bi değişiklik yok gibi gözüküyor ama bence var, kasayı tek parça aliminyumdan yapmışlar sanırım bu sefer. Bir önceli MBP deki kasa gerçekten kalitesizdi, http://www.appledefects.com/wiki/index.php?title=MacBook_Pro adresinde de bir takım örnekler mevcut. Takıldığım laptop forumlarında elektrik çarpan, kasanın sağının solunun attığı bir takım şikayetler görmüştüm. Kasa yenilemesi şarttı yani SSD parayla, çok para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 her yenilemeden de öyle süper hiper devrimsel değişiklik beklememek lazım. sonuçta upgrade edilemeyen birşey ve adamlar (pek tabii ki) eski teknoloji macbook satmak istemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Dun Apple store'a gidip test ettim MacBook Pro'yu, cok begendim. Kasa acaip SHIK duruyor, hoparlorleri cok iyi ses veriyor. tuslar falanda iyi. Begendim cok. Para olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şık olmayan apple mı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 valla ben yeni macbook a taptim iyice bi. 13" led baclit li ekrani mi dersin 9400m ekran karti mi, ddr3 rami mi.. her bi $eyi efsane. bi de portable yani, eski beyaz olandan daha $ik olmu$ bu kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Penth, nasıl ses yapıyor senin ki? benim alet kuzu gibi ( 2. yaşına giriyor maşallah ), tabi gerçi işlemciyi zorlayacak şeyler yaptınmı ses çıkarmaya başlıyor ama oda oyun falan oynarken. SSD o kadar da lazım şey değil. Ayrıca, yeni macbooklarda firewire yok. Baya bildiğin, güzelim firewire girişi muabbeti kaldırılmış. Sana söyliim biz son düzgün apple ürünlerini almış bulunduk, bundan sonrası hikaye apple giderek daha kötü bir firma halini alıyor. Şuna bak arka planda 30 tane güncelleştirme beliriyor ve ben update etmiyorum neden?çünkü updatelerin update edilmesini bekliyorum! pft. iyiki 3 ay önce almışsın diyorum sana, bide leopar kullanmadım henüz. Üzerinden 1 sene geçti, şu an ki hali nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Leopard iyi ya, yani ben basindan beri onu kullaniyorum ama hicbir sorununu gormedim daha zaten hayatimda bu kadar sorunsuz bi cihaza sahip olmadim. Nazar degmesin de bi tane mi sorun cikmaz bi kere mi kitlenmez bi tane mi uyumsuzluk olmaz be : ) Firewire 400 kalkti abi 800 girisi duruyor bu arada, ben de 400'u kullanmiyorum 800 kullaniyorum zaten ama fazla firewire girisi goz cikarmaz neden kaldirmislar anlamadim. Ses cikarmiyo alet canim ama iyice sessiz olsun bole acgozluluk iste : ) Ben de cok memnunum ya laptopimdan, aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar