Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Nesil Apple Notebooklar

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

ya acikcasi ben biraz hayal kirikligina ugradim.
super birsey ciksa, daha macbookpro sunu alali 3 ay olmamis bendeniz icin uzucu olacakti belki ama yani apple'in her convention'ini heyecanla bekleyen, bloglardan takip eden ve cikanlara her zaman bayilan biriyim.
bu dizayni sevmedim ya. eski dizayn cok daha pro duruyor yani.

ve apple'in her yeni surumde getirdigi "revolutionary" birsey vardir yani, bunda yok? laptopta ekran kartini napican allaskina, macbookpro alacak adam oyun oynamayi dusunup mu alir o laptopi. glossy ekran nedir ne degildir tam olarak bilmiyorken ben de dusunuyordum bi ara oyle customize edip almayi laptopimi sonra burda gittim apple store'da baktim, kafayi yedirtiyor eger laptopini gezdiren biriysen. tek ise yarar olay ssd, o da opsiyonel gelmis ekstra para mi degil mi bilmiyorum da ssd olsun isterdim laptopimda.
Sosyal ağlarda paylaş

Devrimsel nitelikte bi değişiklik yok gibi gözüküyor ama bence var, kasayı tek parça aliminyumdan yapmışlar sanırım bu sefer. Bir önceli MBP deki kasa gerçekten kalitesizdi, http://www.appledefects.com/wiki/index.php?title=MacBook_Pro adresinde de bir takım örnekler mevcut. Takıldığım laptop forumlarında elektrik çarpan, kasanın sağının solunun attığı bir takım şikayetler görmüştüm.
Kasa yenilemesi şarttı yani

SSD parayla, çok para.
Sosyal ağlarda paylaş

Penth, nasıl ses yapıyor senin ki? benim alet kuzu gibi ( 2. yaşına giriyor maşallah ), tabi gerçi işlemciyi zorlayacak şeyler yaptınmı ses çıkarmaya başlıyor ama oda oyun falan oynarken. SSD o kadar da lazım şey değil.
Ayrıca, yeni macbooklarda firewire yok. Baya bildiğin, güzelim firewire girişi muabbeti kaldırılmış.
Sana söyliim biz son düzgün apple ürünlerini almış bulunduk, bundan sonrası hikaye apple giderek daha kötü bir firma halini alıyor.
Şuna bak arka planda 30 tane güncelleştirme beliriyor ve ben update etmiyorum neden?çünkü updatelerin update edilmesini bekliyorum!
pft.

iyiki 3 ay önce almışsın diyorum sana, bide leopar kullanmadım henüz. Üzerinden 1 sene geçti, şu an ki hali nasıl?
Sosyal ağlarda paylaş

Leopard iyi ya, yani ben basindan beri onu kullaniyorum ama hicbir sorununu gormedim daha zaten hayatimda bu kadar sorunsuz bi cihaza sahip olmadim. Nazar degmesin de bi tane mi sorun cikmaz bi kere mi kitlenmez bi tane mi uyumsuzluk olmaz be : )

Firewire 400 kalkti abi 800 girisi duruyor bu arada, ben de 400'u kullanmiyorum 800 kullaniyorum zaten ama fazla firewire girisi goz cikarmaz neden kaldirmislar anlamadim. Ses cikarmiyo alet canim ama iyice sessiz olsun bole acgozluluk iste : ) Ben de cok memnunum ya laptopimdan, aynen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...