Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dead space cikti

draedan

Öne çıkan mesajlar

PC'nin grafikleri daha iyi olabilir. Başka da pek fark olacağını sanmıyorum.

Bu arada EA oyunu diye şüpheci yaklaşan bir kaç review okudum. Adamlar EA olmasına rağmen gerçekten çok güzel oyun olmuş diyorlardı. Korku/Gerilim oyunları ile aram çok iyi değildir. Yinede bu oyunu dört gözle bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada xbox da fallout3 un korsani bile cikti, xbox bu yuzden ps3 un gerisinde kalicak ilerde tahminim, yani publisher lar daha cok para icin korsanin giremedigi tek yer ps3 e asilacaklar.

bu arada oyunun hikayesi biliyorsunuz aylardir comic-anime olarak yayinlandi, gametrailer dan kontrol edin.
Sosyal ağlarda paylaş

dreadan cok temelsiz iddialar atmissin ortaya :D

daha gecen gun burda topic vardi, Xbox en cok orjinal satan platform diye, o da en cok oynanan konsol oldugu icin. Korsan kolay olsa da satislar cok fazla ve dis'in dedigi gibi bunun farkinda olan yapimcilar artik oyunlarini hem xbox hem ps icin cikarmaya basladi, oyunlar erken ciksa da yabanci forumlardan da takip ettigim kadariyla yine de cogu kisi orjinal alip cikis tarihi bekliyor, Turkiye gibi degil durum yani :)

PC ye gec cikmasinin sebebi ise artik son yillarda konsolun yapimcilara cok daha cazip gelmesidir, dikkat ederseniz tum oyunlar illa ki pcye ciksa da onceden konsola cikmasi icin caba gosteriliyor.

Xboxun tercih edilmesinin bir baska sebebi de xboxun bilgisayar donanimina cok benzemesi ve pc portun kolaylasmasi.
Sosyal ağlarda paylaş

Medium zorlukta başladım oynamaya. Hatta oynamaddan önce bedavaya Armor DLC'si vardı onu indirdim. Level 5 armor ile başladım :D. İskeletor gibi gözüküyor, tipi kaymış ama 25 slot ve %10 armor oyunun başlangıcında iyi iş görüyor.

Chapter 4'e kadar geldim. Oyun gerçekten harika olmuş. Hastası oldum. Henüz koltuktan fırlatmadı fakat insanı geriyor. Bir de gece ışıklar kapalı oynamadım henüz. Grafikler gerçekten çok güzel olmuş. Sadece polygon sayısı anlamında değil, ışıkların yerleştirilmesi, nesneler, interface, sanat yönetimi filan hepsi çok güzel. Oynanabilirlik çok rahat ve gerçekçi. Kullandığın adam bir komando gibi değil de, engineer gibi hissetiriyor(engineer zaten :D) . Gordon Freeman gibi ilk bölüm de süper Scientist olmuyor yani.

Chapter 4'den sonrasını oynayamadım. Benim X360'daki DVDROM'u biraz dandik CD'ler koyarak mahvetmiştim, onu Hitachi ile değiştirdim, değiştirirken de X-Clamp'i oynatmışım sanırım. Şimdi tamire gönderdim, gelince oynamaya devam etcem. İlk önce Medium da bitirip ardından da Hard da tekrar oynarım herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...