draedan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 metacritic : http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/deadspace?q=dead%20space pc icin veya ps3 icin alicam, karar veremedim. Konusalim, karar verelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Geçen bir söyleşini okuyordum. Yapımcılar cesetler gerçekçi olsun diye, kaza ve savaşlarda ölen gerçek insanların cesetlerinden filan esinlenmişler. Harbi harbi videolara resimlere filan bakıp kasmışlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 İlk review'ler çok iyi, yine de ea oyunudur elimi sürmeden review'lere güvenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 konsol/pc arasında çok fark var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 PC'nin grafikleri daha iyi olabilir. Başka da pek fark olacağını sanmıyorum. Bu arada EA oyunu diye şüpheci yaklaşan bir kaç review okudum. Adamlar EA olmasına rağmen gerçekten çok güzel oyun olmuş diyorlardı. Korku/Gerilim oyunları ile aram çok iyi değildir. Yinede bu oyunu dört gözle bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Of direk ısmarlıyorum. Saniye bekleyemem. Gamespot 9.0 çakmış bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oyun COK iyi. oynayamiyorum su an korkudan oyle diyim :P Fena geriliyorum ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.gametrailers.com/player/41504.html seyrettigim en iyi launch trailer belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Azmodai said: oyun COK iyi. oynayamiyorum su an korkudan oyle diyim :P Fena geriliyorum ehah. xbox da mi ps3 de mi oynadin ? kontroller nasil, biz konsolcular icin en onemlisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Dead Space'in Xbox 360 ve PS3 versiyonu 14 Ekim 2008 tarihinde, PC versiyonu ise 20 Ekim 2008 tarihinde piyasaya sürülecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu arada xbox da fallout3 un korsani bile cikti, xbox bu yuzden ps3 un gerisinde kalicak ilerde tahminim, yani publisher lar daha cok para icin korsanin giremedigi tek yer ps3 e asilacaklar. bu arada oyunun hikayesi biliyorsunuz aylardir comic-anime olarak yayinlandi, gametrailer dan kontrol edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 draedan dedigin dogru olsaydi butun oyunlar birer birer xboxla anlasmazdi. final fantasy bile xboxa cikiyo artik. yani dediginin tam tersi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 o da var aslinda, unutmusum, ama dusununce korsan=xbox oldu. Gerci farkettiniz mi bilmiyorum, pc-konsol oyunlari artik once konsolda cikiyor, bir sure sonra pc yayinlaniyor. sebep korsandan dolayi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dreadan cok temelsiz iddialar atmissin ortaya :D daha gecen gun burda topic vardi, Xbox en cok orjinal satan platform diye, o da en cok oynanan konsol oldugu icin. Korsan kolay olsa da satislar cok fazla ve dis'in dedigi gibi bunun farkinda olan yapimcilar artik oyunlarini hem xbox hem ps icin cikarmaya basladi, oyunlar erken ciksa da yabanci forumlardan da takip ettigim kadariyla yine de cogu kisi orjinal alip cikis tarihi bekliyor, Turkiye gibi degil durum yani :) PC ye gec cikmasinin sebebi ise artik son yillarda konsolun yapimcilara cok daha cazip gelmesidir, dikkat ederseniz tum oyunlar illa ki pcye ciksa da onceden konsola cikmasi icin caba gosteriliyor. Xboxun tercih edilmesinin bir baska sebebi de xboxun bilgisayar donanimina cok benzemesi ve pc portun kolaylasmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Offf PAL versionlar daima önce çıkardı. Ne güzel indirip oynardım. Bir bu oyun çıkmadı ya. Keşke konsolum USA olsaymış offff. Yarın da izmire gidiyorum 1 hafta sonra ancak oynarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ismarladim, bugun elimde olacak insh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2008/10/10/is-dead-space-scary-yes bayag bayag korkutucuymus, z5500 ile 80 kusur hdtv i bunun icin almistim ! -bir de force unleashed ve mirror's edge icin :D- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 haftasonu oynadim, cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 oyun baya baya baya iyi =) 5 sene sonra konusu update edilecek oyunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Medium zorlukta başladım oynamaya. Hatta oynamaddan önce bedavaya Armor DLC'si vardı onu indirdim. Level 5 armor ile başladım :D. İskeletor gibi gözüküyor, tipi kaymış ama 25 slot ve %10 armor oyunun başlangıcında iyi iş görüyor. Chapter 4'e kadar geldim. Oyun gerçekten harika olmuş. Hastası oldum. Henüz koltuktan fırlatmadı fakat insanı geriyor. Bir de gece ışıklar kapalı oynamadım henüz. Grafikler gerçekten çok güzel olmuş. Sadece polygon sayısı anlamında değil, ışıkların yerleştirilmesi, nesneler, interface, sanat yönetimi filan hepsi çok güzel. Oynanabilirlik çok rahat ve gerçekçi. Kullandığın adam bir komando gibi değil de, engineer gibi hissetiriyor(engineer zaten :D) . Gordon Freeman gibi ilk bölüm de süper Scientist olmuyor yani. Chapter 4'den sonrasını oynayamadım. Benim X360'daki DVDROM'u biraz dandik CD'ler koyarak mahvetmiştim, onu Hitachi ile değiştirdim, değiştirirken de X-Clamp'i oynatmışım sanırım. Şimdi tamire gönderdim, gelince oynamaya devam etcem. İlk önce Medium da bitirip ardından da Hard da tekrar oynarım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 med de bittikten sonra impossible zorlugu geliyor :D bir sure sonra imp. da oynuycma bende, med de bitirdim, konsol kontrolleri bir harika idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 PC de oynayayım dedim bunu dead space 2 den önce. şöyle bi sorunum var. mouse laglı hareket ediyor. smooth değil. neden kaynakalanbilir bu? sensitivity ile pek alkası yok gibi. dpi dan kaynaklı mıdır? logitech lazer mouse var nano olanlardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 vsynci kapa problemliydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar