funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bugün termodinamik dersinde hoca resimdeki problemi ve çözümünü anlattıktan sonra, dedi ki bu bağıntıların su için özelleştirilmiş olanı var, duperret bağıntısı, bakalım bulabilecek misiniz cuma günkü derse kadar, google bile bulamadı yahu, ya da ben beceremedim, ya da adamın adını yanlış yazdı hoca... Fikri, bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 çok korkutucu bi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 göründüğü kadar ürkütücü değil yaklaşıp sevince falan :P bu arada bu soruda değil de faz değişim işlemi mevzusunda da demiş olabilir şimdi gözden geçirince farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hangi dilde bu? yanlis yazilmis olabilir mi, duperret degildir belki tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet ben de ondan şüphelendim, yani bir isim bilemeyiz nasıl olduğunu, hoca tahtaya yazdı böyle yazdı, bölüm başkanı bide adam nasıl hata :P hata herhalde ya ne bileyim, olmaması çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 iyide belki okunusu oledi ne bilem yazilisi do'porre felandir lopital ole ya le'hospital mi ne yazilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 ehueuhehe doğru diyosun. yani adamın dediğinden anlamadık tahtaya yazdı ama yanlış biliyordu herhalde. cuma görücez ak popo kara popo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Neyse ya... Dupperret diye yazıyor olabilir. O isimde bildiğim bir kaç fransız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ders yarın sabah, eblek eblek gidicez yani hihih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar