aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Evet bu civarlarda halısaha arıyorum. Normalde Vezirsporda yapıyoruz maçlarımızı ama bu hafta yer bulamadık orda. Alternatifler neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 vezir tepede olan mi, bilfenin karsisinda? oysa bi tek onu biliyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Vezir altunizade otobüs duraklarının ordaki. Tepedeki derken bunu mu kastettin bilmiyorum ama Kısıklı'ya çıakrken solda bi tane var ama o kötüymüş. Başka bir tane arıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yok, veziri hatirladim simdi, karistirdim ben. acibademden yukari cikinca, bilfenin karsisinda bi tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Daha ayrıntılı tarif eder misin? Nereye doğru çıkyıruz Altunizde'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 googledan bi bakiim. hala duruyo mu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&hl=tr&t=h&ll=41.020538,29.053173&spn=0.00442,0.009656&z=17 bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 oralarda bi yerdeydi iste, fahrettin gokayin uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi acibadem caddesinden çamlıcaya doğru dümdüz devam et, bilfeni gördüğün zaman sola sap, hemen solunda kalıcak. Gülhan'di adi yanliş hatirlamiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 evet onun adı gülhan. ayrıca minibüs caddesi üzerinde göztepe benzincinin orda Hilal var. Sahası baya güzel tavsiye ederim, söylediğin bölgeden uzak kalsa da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar