Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme ile ilgili

Dolis

Öne çıkan mesajlar

önemsiz gibi gelio başta ama yaptıracağın yer ne bileyim desen bunları harbi çok güzel seçmek lzm. ama daha 1 sene olmadı yaptıralı açıkçası bana da böyle derlerdi ve olur mu len gaza geldim bi kere pink floydun dark side of the moonu yaptırıcam dedim.

dark side of the moon

http://www.stormthorgerson.com/images/art/go/PF_afc_DarkSideOfMoon.jpg

gittim arkadaşımın sevgilisine indirim yaptı bize yaptırdım.
dövmeyi bir görseniz şaka gibi. kolum kan içinde deldi deşti dövme sakızdan çıkmış gibi duruo.

şöle bi olay yaşandı hatta beyaz çizgi çekio tamam mı siyah oluo. abi dedim bu siyah oldu. cevap: nası ya? alla alla. olmaması lzm. dur bi daha çekelim. 3 kere çekti o çizginin üstünden acıyı siz düşünün ve o çizgi yine siyah oldu.(2 hafta sonra beyazladı anca)

aradan 1 ay geçti. dedim bu dövmeyle olmaz. dövme ön kolda bi de. en pahalı yere gidicem neyse parası vericem tribale çevirttiricem. gittim de oturduk adamla doğaçlama triballer çizdi benim kolun fotoğrafının üstüne.

çizdiği desenler ön kolda güzel duracak şeyler değildi. e napacaksın alttaki dark side of the moonu anca bunlarla kapatabilioruz. çok siyah olucak dedi. eyi dedim napalım seçtim birini yaptırdım.

siyah oldu baya siyah oldu çünkü alttaki dövme çok siyahtı kapatması zor oldu. 2 kat boya çekmek gerekti. çok gölge çalışamadı çünkü yer yoktu uçlara çalışsa ortayla dengesiz oluodu fln. aşağıda resmi olan şey çıktı.

şuan çok mutluyum. tribal hem geliştirme imkanı yüksek. şimdi omzuma doğru bi tane daha tribal yaptırım ortada birleştirmeyi düşünüyorum-gerçi abartı olur biraz tabi o yüzden sadece üsttekinin tribal kollarını uzattırırım diyorum- .

ha ön kola yaptırılcak bi dövme değil ama öncekinden sonra bok çizdirsem mutlu olucak durumdaydım. buyrun bu da resmi. ilerde para ayarlarsam geliştiricem işte.

izmirdeyseniz :
kesinlikle gitmeyeceğiniz dövmeci : DARK GATE
çok pahalı ama işinin ehli dövmeci : Taboo

yani diyeceğim odur harbi çok önemli. bi de ön kola yaptırdım o gazla düşünün yani bunun 50 yaşı var daha çocuklarım fln olucak kolumda triballer fln:) ama açıkçası şimdi pek sorun olmaz diye düşünüyorum o iğrenç ilk dövmeyle 1 ay gezmiş adamım. ama şuan seviyorum tshirtten fln gözükmesi hoş bi olay. ama açık konuşayım imkanım olsa bu dövmeyi yaptırmazdım tabi ne bileyim kola daha güzel gidicek bişey yaptırırdım tabi. napacaksın:)

neyse lafi uzatmayayim.
bu da dövmem.

dööme

http://i11.photobucket.com/albums/a181/karabuz/16102008153.jpg?t=1224187593

teşekkür ederim. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Evet bu arada ^_^

Yani, ne bileyim, anlamı varsa çok da bişeye benzemesi önemli değil. Ama çirkin olmasın. Anlam onları kompanse ediyor. Balans sağlıyor.

ikisi birlikte olsun diyorum ben de iste. anlamı olması agır basabilir ama biseye benzemeyen dovmeyi kimsenin ömür boyu üzerinde tasımak istedigini sanmıyorum. anlamı var diye baska seyler de yapabilirsin boyle izi kalmayacak seyler.
Sosyal ağlarda paylaş

Anlamı olması daha önemli bence saçma olsnu ama anlamı olsun :D böle baksınlar bişi anlamasınlar ama sen anladığın için o anda için tuhaf bir hazla çarpsın . adsfsd ne diyorum ya ben xD

neyse bende yaptırmak istiyorum sağ kolumun iç tarafına roma rakamlarıyla 22 yazdırmak istiyorum kafamda canlandırdığım şekilde olursa güzel olabilcek bişiye benzio ama daha zaman var yaptırmam için :D

@ Black - ice ; orasıda öyle illa dövme yaptırcaksanız işini iyi bilen bi yere yaptırın sonuçta bunu yaptırınca o dövme hayatınız boyunca orda durcak , sırf ucuz olsun diye dandik bi yere yaptırmayın sonra pişman olursunuz , paraya kıyın yani pahalı bile olsa
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...