Slat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Kaynak verilen site de şahaneymiş yanlız.. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=161056 Küçükken askeri lojmana falan mı kaçtı bunların topu nedir? Bir insan neden kendi ordusuna karşı bu kadar propaganda yapar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 sir cevab ver, ad hominem yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 burda vahim olan bir nokta daha var. bu bilgiler çok gizli ve belli rütbedeki ve yetkideki insanların görebileceği bilgiler. Bunların bir şekilde yayın organlarına servis edilmesi bu işin çok daha derin olduğunu gösteriyor. diyelim bu görüntüler ordunun elinde var ve saldırı planlarını biliyor. bu bilgileri saldırıdan sonra gazetelere servis edenlerde bu bilgilerin varlığından haberdar. Ozaman sormazlar mı adama madem askeriyenin istihbaratı olduğundan haberin var ve bunu kullanmadığını görüyorsun sen neden doğru adımları atıp rapor etmiyorsun ? Yoksa burda amaç " ben bu bilgileri elimde koz olarak tutayım onlar kullanmaz ise daha sonra iplerini pazara çıkarayım" olmasın ? İşte vahim olan nokta burası. insan hayatı üzerine her 2 tarafta oyunlar oynuyor. Her iki tarafta kendi emelleri için bazı değerleri hiçe sayıyor. Ondan ben ve benim gibi düşünenler TARAF gazetesinin iyi niyetinden şüphe duyuyor. Çünkü ben onların amaçlarının demokrasi olmadığına inanıyorum. İnanmak içinde yeterli sebeplerim var. Taraf gazetesi bu işi sadece ordu için yapmıyor. ergenekon olayındada aynı rolü oynuyorlar. Ergenekon diye adlandırılan derin devleti ortadan kaldırmak isteyen 2. bir derin devletin maşalığını yapıyorlar. Her sakallıyı dedeniz sanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ad hominem lafi forumda yasaklansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Slat said: Kaynak verilen site de şahaneymiş yanlız.. http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=161056 Küçükken askeri lojmana falan mı kaçtı bunların topu nedir? Bir insan neden kendi ordusuna karşı bu kadar propaganda yapar? Seni tatmin etmeye çalışıyo gibimi görünüyorum uzaktan,hala bu belgeler nasıl sızmış dışarı,yok bu yok şu.ama asıl olayı tartışmayalım,siz istemiyorsunuz diye.Ayriyeten mesajlarımıda okuduysan propaganda değil,özeleştiri yaptımı söyledim.Senin olanı eleştirip daha iyisini yapmaya zorlamazsan,ele-güne fırsat doğar propaganda yapmak için... Belgelerin dışarı sızdırılmasında da ben G.Kurmayı suçluyorum ayrıca,sızdiranları değil.Zaten bu suçsa ceza alır sızdıranlarda,kullananlarda.G.Kurmay buna nasıl izin veriyor,kendi iç istihbaratını yapmaktan acizmi kalıyor yani koskoca Türk ordusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ortada böyle bir durum var ise bunu başka kurumların yaptıkları yanlışları ortaya sürerek bak bunlarda böyle yapmış diyerek haklıymış gibi çıkaran mesajlar atanları şehit ailelerinin önünde o lafları etmelerini tavsiye ediyorum. Pislik var ise onu başka bir pislikle örtemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pisliği pislikle örtmek tayyibe mahsus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aquila said: ad hominem lafi forumda yasaklansin. uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 massosoit said: Seni tatmin etmeye çalışıyo gibimi görünüyorum uzaktan,hala bu belgeler nasıl sızmış dışarı,yok bu yok şu.ama asıl olayı tartışmayalım,siz istemiyorsunuz diye.Ayriyeten mesajlarımıda okuduysan propaganda değil,özeleştiri yaptımı söyledim.Senin olanı eleştirip daha iyisini yapmaya zorlamazsan,ele-güne fırsat doğar propaganda yapmak için... Belgelerin dışarı sızdırılmasında da ben G.Kurmayı suçluyorum ayrıca,sızdiranları değil.Zaten bu suçsa ceza alır sızdıranlarda,kullananlarda.G.Kurmay buna nasıl izin veriyor,kendi iç istihbaratını yapmaktan acizmi kalıyor yani koskoca Türk ordusu. Ben siteye laf ediyorum sana değil ki. Orduyu eleştirenlere lafım yok, saldıranlardan bahsediyorum.. Kim oldukları belli zaten.. Evet koskoca TSK aciz kalıyor çünkü bizzat devlet ve dış kaynaklar tarafından sürekli saldırı altında.. Pek kolay bir durum olmasa gerek, ordu için bile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ayrıca genelkurmay başkanlarının kendini bilmez zibidilere cevap vermemesi gerekiyor, savunma bakanı var bu ülkenin(sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Horizon said: Ortada böyle bir durum var ise bunu başka kurumların yaptıkları yanlışları ortaya sürerek bak bunlarda böyle yapmış diyerek haklıymış gibi çıkaran mesajlar atanları şehit ailelerinin önünde o lafları etmelerini tavsiye ediyorum. Pislik var ise onu başka bir pislikle örtemezsiniz. Szasstam said: Bu arada ordu zaten haberimiz vardı ekstra özel harekat birliği ile takviye yaptık diyor. Kimse olayı bilmiyorduk demiyor ki? Üstüne onlar gece saldıracaktı biz saldırdık önceden top ile diyor. Siz neyi anlamaya çalışıyorsunuz ki? Adamların saldırı başarıya ulaşmış mı hayır? Eee ? kayıpsız çatışma olmayacağına göre, Bold yapmak lazım sanırım anlaman için, yazılmış bi önceki sayfada ortada haber yapılacak bile bir olay olmadığını.. Ortada bir pislik var ama TSK'da değil işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bence de haberleri vardı o yüzden golf oynuyordu komutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ilker paşa ne sert yapmıyor be star tvde basın toplantısını gösteriyorlarda adam resmen ateş saçıyor gözlerden dudaklardan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Karar verin haberleri var mıydı yok muydu? Haberleri varsa suçluluar, yoksa gene suçlular.. Amaç saldırmak olduktan sonra olay önemli değil.. Nasıl olsa ülkemizde sadece atılan bok kalır, kimse aklanmayla ilgilenmez.. Ahauha şaşırdınız iyice.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 haberleri var ise gerekeni yapmadılar suçlular haberleri yoksa gazetelere sızdırılan belgeler aksini ispatlıyor bu durumda dikkate alınmadığı ortaya çıkıyor ki ertesi gün öğreniyor mesela hava komutanı, masum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yazmicaktım ama dayanamıyorum Osman Pamukoğlu en son 32.güne çıktı diyor ki benim zamanımda günde 70-80 istihbarat geliyordu şu karakola saldırı olacak diye sen belgelere bakarsan tabii vardır o karakola saldırı gelecek dikkatli olun emri ama hangi birini koricaksın adam diyor ki orada askerler taş binaları korurken şehit oluyorlar karakolların korunacak neyi var ki oturup bekliyorsun terörist gelsin diye sen ava çıkacaksın sen dolaşacaksın dağlarda o senden korkacak o seni bekleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.taraf.com.tr/haber.asp?id=19121 şu habere bir gözat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 zil takip oynayın mümkünse. f tipi telekulaklar her yerde. helal olsun heriflere iyi örgütlenmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 İsmi TARAF olan gazeteyi referans alanlar var bi de ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hakkaten taraf diye gaste mi olur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesi, Taraf gazetesinin haberlerini kaynak olarak da gösterilerek kullanılmasına yasak getirdi. Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesi, Taraf Gazetesi'nde 14 Ekim 2008 tarihinde yayınlanan ve bilahare diğer basın yayın organları tarafından da kaynak gösterilerek kamuoyuna aktarılan haberlerle ilgili olarak, soruşturma tamamlanana kadar 'yayın yasağı' konulmasına karar verdi. kaynak: vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 oha sansür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.haberturk.com/haber.asp?id=102955&cat=110&dt=2008/10/16 Madem sallamasyon haber yapacan hiç olmazsa dikkat et birader ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 aha o koordinatlar haggaden ilginçmiş. yalnız haritalarda birden fazla koordinat sistemi vardı hatırladığım. iki koordinat sisteminin gösterdiği noktalar arasında 20 km fark olma ihtimali de var. forgiver said: oha sansür bundan 4-5 ay önce dağlıca baskınından sonra çobanının geçirdiği yasadan o sansür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 işte o koordinatlar http://maps.google.com/maps?f=q&hl=en&geocode=&q=37+10+13+N+44+06+32+E&ie=UTF8&ll=37.311199,43.909607&spn=1.893905,3.35083&t=h&z=9&iwloc=addr siper kazıyolar dedikleri nokta 37 10 13, 44 06 32 aslında tsk'nın izlediği yerlerden birinde ve sızabilecek gibi. üzerine de cuk hikaye yazılabilecek gibi. ama yok taraf dediyse doğrudur. asker solcuları astı ondan o hep yanlıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar