Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisyarımız izleniyor.

Tron

Öne çıkan mesajlar

Esh said:
i$ hukukuna nereden girdiniz haci ya.

adam arkana guvenlik kamerasi koyup ondan izliyor olsa senin eylemlerini buna da mi privacy e aykiri diyeceksiniz?ha deseniz ne olacak? polis de sokakta gezen ebemizin bilumum ayrintisina kadar izleyebiliyor, ona da kar$i cikalim. Hatta google earth de kapansin, echelon ve benzerlerini kundaklayalim.

privacy özel alanda olur aga, girersin evine kaparsin kapiyi pencereyi basarsin parali proxye parayi, istedigini yaparsin. Ama i$ yerinde google da penis buyutme teknikleri aramanin ya da istanbul gay kulubunden gelen mailleri okumanin i$ hukukuyla ilgisi olmaz (abarti ornekler olarak). Hatta bilakis i$ten atilma sebebin olur, bariz kanittir.

aynı mesajı üçüncü kez atıyorum :) işe girerken adamlar size "bilgisayarlarınız izleniyo olacak, ona göre" derse, ya da sözleşmenizde böyle bi madde varsa ve siz kabul etmişseniz ok. ama sizin haberiniz yokken izlenmeniz yasadışı.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:
i$ hukukuna nereden girdiniz haci ya.

adam arkana guvenlik kamerasi koyup ondan izliyor olsa senin eylemlerini buna da mi privacy e aykiri diyeceksiniz?ha deseniz ne olacak? polis de sokakta gezen ebemizin bilumum ayrintisina kadar izleyebiliyor, ona da kar$i cikalim. Hatta google earth de kapansin, echelon ve benzerlerini kundaklayalim.

privacy özel alanda olur aga, girersin evine kaparsin kapiyi pencereyi basarsin parali proxye parayi, istedigini yaparsin. Ama i$ yerinde google da penis buyutme teknikleri aramanin ya da istanbul gay kulubunden gelen mailleri okumanin i$ hukukuyla ilgisi olmaz (abarti ornekler olarak). Hatta bilakis i$ten atilma sebebin olur, bariz kanittir.

cok sacma baglantı kurmussun yalnız. google earthle falan ilgisi yok konunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben adama maaş vericem beyefendi msnden chat yapıcak facebookunu dolduracak daha sonra mp3lerini indirecek. Öyle iş varsa bana da haber verin sülelemi o işe sokayım orda çalışalım. Hatta evimizede özel hat çeksinler daha rahat yaşayalım.
Çğlen arasında istediğini yapar ama benim sistemim üzerinden minimum yapsın. Ben zatiallerine beleşe internet cafe işletmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

eh yok artık.
bu kadar katı olarak çalışanınızdan istediğiniz verimi sağlayamayacağınızı belirtmek isterim. aynı paradan tasarruf etmek icin calısanın odasına klima taktırmamak gibi.

x fabrikasında muhendissin, ayda bilmem kac lira maas alıyosun, elemanın birini koymuslar masa basına senin mailleri okuyor. oldu canım.
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarın kimin oldugu ile ne alakası var bu işin?
internet de mi işverenin. madem oyle baglantıyı verme, ya da sınırla istedigin gibi. maillere girilmeyecek diyosan eyvallah kapat portları. işyerinde bir yasak varsa ve çalışanlar yasagı deliyorsa zaten orda baska sorunlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
yapar
notebook goturmek serbestse, gotur. adamin sana is icin sagladigi kaynaklari kisisel islerin icin kullanma hakkin yok.

kisisel isleri calıstıgı yerde yapması gereken isi engelliyorsa zaten o adam kendini belli eder. dusun mesela patronun da patronu olan firmalar var. kac kademe fark var calısanlar arasında. hadi en dusuk seviyedekinin bilgisayarını izledin, peki o departmanın müdürü de izlenecek mi?

bırakın abi bu isleri. kimsenin kisisel mailini acmasının yasak oldugu tek bir sirket gormedim ben. istisnalar vardır elbet, gecerli sebepleri de vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam, isim vermeyeyim diyorum ama ağır bir berber/taksici modu var. ısrarla bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen. yorum yürütelecek bir konu değil bu.

hangi bilgisayarda olursa olsun, internet kafedeki bilgisayarda bile kimsenin kişisel işleri izlenemez. "sana bu bilgisayarı çalış diye verdin, facebook'a girersen seni döverim" demek gibi birşey bu dediğiniz. bunun tartışılacak bir yanı yok. uzatmayalım pls.

daha doğrusu uzatalım da, kendimizden emin olarak konuşup, "böyle böyle olur" diyip insanları yanlış yönlendirmeyelim. "bence hedehödö olmalı" filan diyin de görüş bildirdiğiniz belli olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...