-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Kişisel gizlilikle ne alakası varki ? İşte kişisel gizlilik içeren şeyler yapman yasaksa direk gayet izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Esh said: i$ hukukuna nereden girdiniz haci ya. adam arkana guvenlik kamerasi koyup ondan izliyor olsa senin eylemlerini buna da mi privacy e aykiri diyeceksiniz?ha deseniz ne olacak? polis de sokakta gezen ebemizin bilumum ayrintisina kadar izleyebiliyor, ona da kar$i cikalim. Hatta google earth de kapansin, echelon ve benzerlerini kundaklayalim. privacy özel alanda olur aga, girersin evine kaparsin kapiyi pencereyi basarsin parali proxye parayi, istedigini yaparsin. Ama i$ yerinde google da penis buyutme teknikleri aramanin ya da istanbul gay kulubunden gelen mailleri okumanin i$ hukukuyla ilgisi olmaz (abarti ornekler olarak). Hatta bilakis i$ten atilma sebebin olur, bariz kanittir. aynı mesajı üçüncü kez atıyorum :) işe girerken adamlar size "bilgisayarlarınız izleniyo olacak, ona göre" derse, ya da sözleşmenizde böyle bi madde varsa ve siz kabul etmişseniz ok. ama sizin haberiniz yokken izlenmeniz yasadışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Esh said: i$ hukukuna nereden girdiniz haci ya. adam arkana guvenlik kamerasi koyup ondan izliyor olsa senin eylemlerini buna da mi privacy e aykiri diyeceksiniz?ha deseniz ne olacak? polis de sokakta gezen ebemizin bilumum ayrintisina kadar izleyebiliyor, ona da kar$i cikalim. Hatta google earth de kapansin, echelon ve benzerlerini kundaklayalim. privacy özel alanda olur aga, girersin evine kaparsin kapiyi pencereyi basarsin parali proxye parayi, istedigini yaparsin. Ama i$ yerinde google da penis buyutme teknikleri aramanin ya da istanbul gay kulubunden gelen mailleri okumanin i$ hukukuyla ilgisi olmaz (abarti ornekler olarak). Hatta bilakis i$ten atilma sebebin olur, bariz kanittir. cok sacma baglantı kurmussun yalnız. google earthle falan ilgisi yok konunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ben adama maaş vericem beyefendi msnden chat yapıcak facebookunu dolduracak daha sonra mp3lerini indirecek. Öyle iş varsa bana da haber verin sülelemi o işe sokayım orda çalışalım. Hatta evimizede özel hat çeksinler daha rahat yaşayalım. Çğlen arasında istediğini yapar ama benim sistemim üzerinden minimum yapsın. Ben zatiallerine beleşe internet cafe işletmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Abicim msn, facebook gibi seyler izlenerek mi engelleniyor iş yerlerinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Böyle ufak şeyler yüzünden hayatı zehir etmeyin kendinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 cok super şey yazmışım kimse şey etmemiş...neyse public computer diye gecmiyorsa, shared edilmiş dosyaların dışında ofiste dai olsa bakması yasak diye duymustum ben, duyum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 adam kendi bilgisayarini sana is icin kullanmak uzere tahsis etmis, hicbir hakkin veya gizliligin yok o alette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 anlamadiginiz bisi war o bilgisayar adamin deil o bilgisayar sirketin yane patronun patronda kendi bilgisayarini ziledigi icin bi hakkin yok privacy konusunda sana kendi bilgisayairni getirme hakkida sunmadigi icin istedigi gibi izler hic bisi yapamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 eh yok artık. bu kadar katı olarak çalışanınızdan istediğiniz verimi sağlayamayacağınızı belirtmek isterim. aynı paradan tasarruf etmek icin calısanın odasına klima taktırmamak gibi. x fabrikasında muhendissin, ayda bilmem kac lira maas alıyosun, elemanın birini koymuslar masa basına senin mailleri okuyor. oldu canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 onun auaorum hakkaten, o kadar oku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 konu verim degil ki, isverenin izleme hakki var, en azindan amerikada, turkiyede buyuk ihtimalle hicbisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bilgisayarın kimin oldugu ile ne alakası var bu işin? internet de mi işverenin. madem oyle baglantıyı verme, ya da sınırla istedigin gibi. maillere girilmeyecek diyosan eyvallah kapat portları. işyerinde bir yasak varsa ve çalışanlar yasagı deliyorsa zaten orda baska sorunlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 iyide abi toggiecim anamadigin su port kapatmak da mumkunde o bilgisayar adamin istedigini yapar diyorum anlamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yapamaz diyorum sen anlamıyosun. notebookumu gotururum ne olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aquila said: konu verim degil ki, isverenin izleme hakki var, en azindan amerikada, turkiyede buyuk ihtimalle hicbisey yok. konu verim değilse ne? neden var bu yasaklar, izlemesinler madem isteyen istediği gibi takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 yapar notebook goturmek serbestse, gotur. adamin sana is icin sagladigi kaynaklari kisisel islerin icin kullanma hakkin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 o değil de konuyu açan adam taşı atmış kuyuya kaçmış 2 sayfa önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 notebookunu gotur aradada kullan ama adam gene sana is zamani kullanamayacagini soyleyebilir isleri sirke ilgisayarinda yap diyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 aquila said: yapar notebook goturmek serbestse, gotur. adamin sana is icin sagladigi kaynaklari kisisel islerin icin kullanma hakkin yok. kisisel isleri calıstıgı yerde yapması gereken isi engelliyorsa zaten o adam kendini belli eder. dusun mesela patronun da patronu olan firmalar var. kac kademe fark var calısanlar arasında. hadi en dusuk seviyedekinin bilgisayarını izledin, peki o departmanın müdürü de izlenecek mi? bırakın abi bu isleri. kimsenin kisisel mailini acmasının yasak oldugu tek bir sirket gormedim ben. istisnalar vardır elbet, gecerli sebepleri de vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 bir kere her ne olursa olsun izlenen kişinin izlendiğinden haberi yoksa bunu yapan kişi adi sıfatını hakeder. hem dürüst olmayan hem de katı bu anlayışla bir yere varılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 toggiecim konu adamin bunu yapmaya hakkinin olup olmamasi, ve buna hakki var diyoruz. inatla karsi cikiyosun. ben konuyu Gazanfer actiyi diye takip ediyodum, konuyu acan adam ortada yokmu lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 alla alla toggie ya okuma bilmiyosun ya uykunu almamissin BAKABILIR IZLEYEBILIR ENGELLEYEBILIR diyoruz BAKAR IZLER ENGELLER degil kiz arkadasim bi corparatede ben ufak bi sirkette calisiyorum ikisinde de yapilmiyo bu islemler ama yapilaiblir yasal diyoruz neden anamadin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 abi ben de yapılmaz diyorum iste. savundugumuz seyler farklı. uykum da yok :) hukukunu falan bilmem isin, mantıklı dusundugumde yapılmaması gereken bir durum oldugunu dusunuyorum. neyse cok uzadı konu bosverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 hocam, isim vermeyeyim diyorum ama ağır bir berber/taksici modu var. ısrarla bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen. yorum yürütelecek bir konu değil bu. hangi bilgisayarda olursa olsun, internet kafedeki bilgisayarda bile kimsenin kişisel işleri izlenemez. "sana bu bilgisayarı çalış diye verdin, facebook'a girersen seni döverim" demek gibi birşey bu dediğiniz. bunun tartışılacak bir yanı yok. uzatmayalım pls. daha doğrusu uzatalım da, kendimizden emin olarak konuşup, "böyle böyle olur" diyip insanları yanlış yönlendirmeyelim. "bence hedehödö olmalı" filan diyin de görüş bildirdiğiniz belli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar