nihlathak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Frostmourne'a bir Nerzhul'a iki Artas'a uc. Gelsinlerde kesiverelim inceden :) Bayginlik geldi FM'de FM, Artas'ta Artas diye yillardir ya. Daha lvl 90 var lvl 100 var ohoo bitmez bu oyun bitmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 dediklerinde haklısın ki kil Jaeden in kesilipte arthas ın kesilmemesi saçma olucak. Neler olucak görücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Ya burada "lore gitti de lore gitti!!" diye ağlaşıp duranlardan kaçı lore'u gerçekten biliyor, RP yapıyor, hikayeyi adam akıllı takip ediyor gerçekten çok merak ediyorum. Herkesin ağzında bir "lore'un içine ettiler" geyiği... Nedir abi, içine ettikleri falan yok, Lich King tanrı mı? Değil. Evet, Azeroth üzerindeki en güçlü varlık diyebiliriz şu anda, ama 25 tane deneyimli heronun yenmesi neden saçma olsun? Kaldı ki bu herolar Naxxramas'ı indiren, ejderhaları öldüren, bir ton heroic olaya sebep olmuş kişilerken. Ha, Blizzard lore karakterlerini öldürüyor diye diyorsanız da WarCraft I ve II'de ne Arthas, ne Illidan vardı, hatırlatırım size. O zaman da gayet ayılıp bayılarak oynuyorduk. WarCraft IV çıkar, yeni karakterler çıkartırlar olur biter. Azeroth üzerinde villain ve hero eksikliği mi var yani? Yada WarCraft III'te çok imbaydı diye ölmeyecek bu karakterler diye bir kural mı var? Açın WarCraft III'ü, 25 tane footman'le dalın bakalım Arthas'a, Illidan'a, ne kadar hasar vereceksiniz. 25 tane hero zarar vermiş WoW'da onlara diye mi bu kadar ağlaşıyorsunuz yani "lore gitti" diyerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ozii_x said: dediklerinde haklısın ki kil Jaeden in kesilipte arthas ın kesilmemesi saçma olucak. Neler olucak görücez Kil'Jaeden kesilmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Monthius said: Ya burada "lore gitti de lore gitti!!" diye ağlaşıp duranlardan kaçı lore'u gerçekten biliyor, RP yapıyor, hikayeyi adam akıllı takip ediyor gerçekten çok merak ediyorum. Herkesin ağzında bir "lore'un içine ettiler" geyiği... Nedir abi, içine ettikleri falan yok, Lich King tanrı mı? Değil. Evet, Azeroth üzerindeki en güçlü varlık diyebiliriz şu anda, ama 25 tane deneyimli heronun yenmesi neden saçma olsun? Kaldı ki bu herolar Naxxramas'ı indiren, ejderhaları öldüren, bir ton heroic olaya sebep olmuş kişilerken. Ha, Blizzard lore karakterlerini öldürüyor diye diyorsanız da WarCraft I ve II'de ne Arthas, ne Illidan vardı, hatırlatırım size. O zaman da gayet ayılıp bayılarak oynuyorduk. WarCraft IV çıkar, yeni karakterler çıkartırlar olur biter. Azeroth üzerinde villain ve hero eksikliği mi var yani? Yada WarCraft III'te çok imbaydı diye ölmeyecek bu karakterler diye bir kural mı var? Açın WarCraft III'ü, 25 tane footman'le dalın bakalım Arthas'a, Illidan'a, ne kadar hasar vereceksiniz. 25 tane hero zarar vermiş WoW'da onlara diye mi bu kadar ağlaşıyorsunuz yani "lore gitti" diyerek? Budur .. Sonuna kadar haklısın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eet bende öyle biliyorum sadece kendi boyutuna geri gitti ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 ben öyle sanıyordum.. Son durumları takip edebileceğimiz türkçe bir kaynak varda ben mi bilmiyorum ? Çevirmiş biri varsa zevkle okur ve takip ederim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 LFG for Arthas tır olay bu saat itibariyle. O değilde gidip solo Onx yapılması yada MC nin 2-3 adam tarafından temizlenecek duruma gelmesine yanarım. Yeniler gelip geçer ama eski elemenlar arada kaynadı olacak, ben onlara üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 forumda bi sticky lore başlığı olsa da tartışılsa bazı şeyler. çok güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Buyse said: forumda bi sticky lore başlığı olsa da tartışılsa bazı şeyler. çok güzel olur bence. O-NAY-LI-YORUM..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Apis said: LFG for Arthas tır olay bu saat itibariyle. O değilde gidip solo Onx yapılması yada MC nin 2-3 adam tarafından temizlenecek duruma gelmesine yanarım. Yeniler gelip geçer ama eski elemenlar arada kaynadı olacak, ben onlara üzülüyorum. 9 isimsiz elf archer ile Deathwing alırken iyiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 100 tane wisp koskoca archimondeu patlatti sen nediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 mevzu herolar ölüyor lore gidiyor değil. arthas bildiğin warcraft 3 ün esas oğlanıdır . arthas ölürse warcraft 3 te biter kusra bakmayında wow diye ölüp bitinilen şey warcraft 3'ün buffıyla bu hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pronoit said: mevzu herolar ölüyor lore gidiyor değil. arthas bildiğin warcraft 3 ün esas oğlanıdır . arthas ölürse warcraft 3 te biter kusra bakmayında wow diye ölüp bitinilen şey warcraft 3'ün buffıyla bu hale geldi. WarCraft III'ün esas oğlanı olsun, peki. Ama şu an oynadığınız oyun World of WarCraft III değil, World of WarCraft. WarCraft'ın esas oğlanı da Arthas olmadığına göre sorun yok sanırım? Arthas ölür, WarCraft III storyline'ı kapanır. Olay bundan ibaret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 wow-turk.com da bi ara vardı galiba bütün hikayeyi anlatan bi yazı 10 sayfamı neydi. baya zevkle okumustumda simdi hiç aklımda kalmadı gozlerim acımıstı okurken :'< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Bence yeni ve mantıklı bir storyline yapacaklarsa sorun değil.Ama Arthas'ı öldürüp daha onra 10 lvl açıp expansion koyup,sonra yerinde gelen "top boos"u da öldürüp 10lvl daha açıp expansion yapıp.... şekilnde giderse Warcraft gibi senaryosu kitaplara taş çıkarır türden bir oyunun senaryosunu çok kötü harcamış olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eet mutlaka kestiğimiz bosslardan bikaçını geri getirmeliler. arthasın öyle kolay kolay ölceğini sanmıyorum ölse bile geri getirirler diye düşünüyorum. nede olsa herkez seviyo keratayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 warcraft dediginiz sey zamaninda warhammer ustune yapilan bri oyun, izin cikmayinca biz kendi oyunumuzu yapalim demisler pek cok yerden araklarla dolu bir dunya azeroth ama arakladigi yerlerden daha eglenceli daha oynanabilir birsey sunmasi ile unlu blizzard, wow u basarili yapan lore u filan degil oyuncularin yuzde 90 khadgarin kim oldugunu bilmez misal wow u hi yapan cabuk ogrenip zor ustalasilabilen kontrolleri, rengarenk dunyasi ve akici oynanis sitili warcraft 2 zamaninin en iyi oyunlarindan biriydi ayrica wc3 cikmasada tutardi wow bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Monthius said: pronoit said: mevzu herolar ölüyor lore gidiyor değil. arthas bildiğin warcraft 3 ün esas oğlanıdır . arthas ölürse warcraft 3 te biter kusra bakmayında wow diye ölüp bitinilen şey warcraft 3'ün buffıyla bu hale geldi. WarCraft III'ün esas oğlanı olsun, peki. Ama şu an oynadığınız oyun World of WarCraft III değil, World of WarCraft. WarCraft'ın esas oğlanı da Arthas olmadığına göre sorun yok sanırım? Arthas ölür, WarCraft III storyline'ı kapanır. Olay bundan ibaret? harkulade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Illidan Kael öldüyse Arthas niye ölmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 bu adamlar bi daha expansion a işte burning legion realmine portal açıldı diecekler, direk yardıracaz burning legion ı siege edicez, Artık Sargeras falan herkesi kestirecekler en sonunda o olacak gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 epix se epix, delikanlılıksa deilkanlılık. Bolucak yanı hepsini keseriz icabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 epix mi kaldı ya herkes epic oldu full legendary isteriz artık charlarımızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Longshanks said: Illidan Kael öldüyse Arthas niye ölmesin. canım benim senin 6 tuşa basarak yazdığın karekter koskoca bir oyun ve onun ek paketi sayesinde o karekter oldu. kaç yıllık çalışmanın ürünü yapmayın etmeyin. bir de warcraft 3 olmasaydi da tutardi diye takilan tiplere hitaben diyorum alooo madem warcraft 3 olmasada tutacaktı bu oyun neden iki expansioni da warcraft 3 karekterleri üzerinden gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pronoit said: Longshanks said: Illidan Kael öldüyse Arthas niye ölmesin. canım benim senin 6 tuşa basarak yazdığın karekter koskoca bir oyun ve onun ek paketi sayesinde o karekter oldu. kaç yıllık çalışmanın ürünü yapmayın etmeyin. bir de warcraft 3 olmasaydi da tutardi diye takilan tiplere hitaben diyorum alooo madem warcraft 3 olmasada tutacaktı bu oyun neden iki expansioni da warcraft 3 karekterleri üzerinden gidiyor? Çünkü WarCraft 3'ün hikayesini bağlamaya çalışıyorlar şu anda? Eğer WarCraft 2 olsaydı 3 yerine, bu sefer de onun hikayesini bağlayacaklardı? Yahu sandığınız kadar da vazgeçilmez değil söylediğiniz o karakterler. Evet, hepimiz çok sevdik, hatta fanı olduk o karakterlerin ama ölüyorlar ve yerlerine yenileri geliyor işte. Bunda "lore'u katlettiler, gitti lore" diyecek birşey yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar