Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arthas ın akibeti


Luxor

Öne çıkan mesajlar

In response to a question about whether or not players would be able to kill Northrend's Big Bad - Arthas the Lich King - Brack similarly responded that since they had not yet designed the specifics of the encounter, he couldn't say for certain either way. He did suggest that it would be unlikely for Arthas to survive his encounter with players, pointing out that not only had Blizzard not been afraid to kill off major lore characters in Burning Crusade like Lady Vashj or Illidan, bosses rarely outlived their battles anyway as a general rule of thumb.

Yanlış anlamıyorsam şayet arthas vs Players olduğu anda, arthas ın bu durumdan sağ çıkması olası bir ihtimal değil diyorlar. Daha önce ilidan ve vashj gibi lore a katkısı olan major karakterleri çekinmeden feda eden blizzard, aynını arthas içinde uygulayabilir diyor.

Of course, it was always possible that they would, in fact, choose a route where Arthas escaped to deliver his "Wrath" another day ... but Brack reminded us that even Arthas himself was a relatively recent villain, first appearing in 2002's Warcraft III. They hadn't quite run out of villains yet - some names tossed around included Deathwing or even the Dark Titan, Sargeras - but there was "no shortage of ideas" at Blizzard, said Brack. They'd even introduced a new group of baddies in WoW itself with the Old Gods - who will be playing a larger role in Northrend.

Fakat arthası öldürtmeyip son anda kaçtı diyerek bir sonraki expansion yada patchte kullanabilme ihtimalleri de varmış. fakat diyorlar ki arthas sonuçta yeni bir karakter, yani 2002 yılında warcraft3 ile ortaya çıktı. ona gelene kadar deathwing ve sargeras gibi isimler var. eski tanrılar ile birlikte yeni kötü karakterler de ortya çıkarılabileceği göz önünde bulundurulursa arthas taklaya gelecek gibi gözüküyor.

Since the specifics of the Arthas encounter were still up in the air, so was the fate of Arthas' legendary rune-sword, Frostmourne. Brack acknowledged with a chuckle that there were a "few problems" with having every player on the server carrying their own Frostmourne around, but said that the development team hadn't quite settled on a solution. They had looked at options such as making Frostmourne a once-per-server legendary drop, or letting players only loot a "Shard of Frostmourne," itself a legendary weapon in its own right ... but not the full blade.

eee konu arthas olunca bir de frostmourne olayına girmek lazım. şimdi blizz serverda herkesin elinde elma şekeri gibi frostmourne ile dolaşmasına sıcak bakmıyor. henüz arthas ın droplarının ne olacağı belli değil ama, frostmourne un serverda sadece ve sadece 1 kişiye düşme ihtimalinin olmasının yanı sıra, frostmourne un bütün bir kılıç değil de sadece shardının loot edilebilmesi gibi opsiyonlar üstünde duruluyor.

When asked to expand upon a button found by sifting through the Lich King beta's data files named "Paid Character Customization," Brack initially hesitated to give any answer at all. Several questions later, he went back to the matter, saying that he could, in fact, confirm that World of Warcraft would eventually have some form of paid character customization, though they themselves hadn't yet worked out any details.

ayrıca blizz paralı karakter modifikasyonu fikri üstünde düşünüyormuş. detaylar belli değil ama herhalde karakterlerin üstünde warhammerdaki gibi relic taşıması, mountların farklı zırhlar giyebilmesi, yada karakterin fiziki görünümünde ekstra bir takım farklılıklar olabilmesi gibi birşey olabilir tahminimce. uzakdoğu yapımı, aylık subscription istemeyen oyunlarda görülen uygulamalar gibi görünüyor şimdilik. nasıl kotaracaklar bilmiyorum ama öyle olursa, kocaman bir yuhh daha gelecek benden.

diabloda grupların 4 kişiden oluşacağı, warcraft 4 ün çıkmasının olası olduğu (ama blizz in hızı ile ancak 2015 e kalır o iş).

kaynak: http://www.warcry.com/articles/view/conferences/blizzcon_08/5358-Blizzcon-08-WoW-Diablo-3-Press-Conference
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir söylentiye göre arthas combatı sırasında arthas belli bir noktaya geldiğinden blizz başka bir yeni karaktere artık sargeras mı olur ne olur bilemem belki yep yeni bir karakter arthas ı öldürtüp arthas ın güçlerini aldırtıp senaryonun devam etmesini sağlayacakmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim hep aklımda arthas ın ölmeyeceği bir şekilde bu kara büyüden kurtulacağı sonra tekrar alliance yi toplayacağı düşüyor.. Movie de babasının konuştuklarını hatırlayın yani sanki öyle bir hava vardı o olmez ve tekrar farklı bir lore ile çıkar karşımıza şimdi scourge nin başı o diyoruz ama hala bir sürü tehtid varken başımızda bu hiç birşey
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arthas çok popüler zaten wow desen millet 2 karakteri bilir bilemedin 3 arthas İllidian bence birde Medivh ben kesilmesinden öte lk ile ayrılıcaklar ve arthas yaptıklarını bu sefer telafi edicek onun özü paladin zaten kesilirse benim için lore gg Zaten Kil'jeaden in kesilmesi tamamiyle Saçmalık ya herifler tek başlarına dünyaları yok ediyor 25 man kesip lootluyor blizzard lore konusunda süper salaklaştı saçmaladı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arthas öldü zatende, nerzhul'u kesicekmiyiz, muhtemelen keseriz.

veya encounter ortasında kil jaden busefer harbıden gelir, nerzhul'un orc kanı kaynar son bir kıyak gecereken kiljadenla savaşırız beraber sonra ikiside ölür falan.

olabilir bunlar hep
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi yere gelmez o goctu gitti artık. içindeki iyi uyanıcaksa anca nerzhul'unki uyanır, oda eski silah arkadaşı durator'un oğlunu falan görürse belki.

arthas adam edicek anca muradin ile utherdir. Uther yiğidim göctü gitti, Muradin ise kalleşce öldürüldü..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok combatta kullanmıyo, ama ruhunun asıl bağlı olduğu kılıc frostmourne zaten, hatta frozen throne'a sonucta o kılıcla gömüyolar, o arada cıkartıyo. Diğer runebladelerle aynı ayarda değil sonucta, one ring triplerinde bi item diye biliyorum ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

muradin yasiyor :p

super spoiler veririm bole

birazcik spoiler

questte frotmourne u arthas in alma sahnesine flashback oluyor ve arthas gittiginde muradin ayaga kalkip ben kimim neredeyim moduna giriyor

agir spoiler

sonra frotborn cuclere rastliyor, bu cucelerin cok korktugu bir yaratik saldiriyor ama muradin baltayi kaptigi gibi indiriyor bunu cuceler buna tapmaya basliyor sonra getirip krallari ilan ediyorlar, frostborn factionin su anki lideri muradin direk :p






ayrica frostmourne alelade bir runeblade degil ilk runeblade cunki nerzhulden cok daha once varoldugu ve asil olarak legion tarafindan yapildigi yaziyor manual de

birde diger runeblade lerden farkli oalrak frostmourne harbi harbi ruhlari calabiliyor (sourfang jr a bunu yaptigini acikca goruyoruz)

bide burda bir celiski var

kil jaeden lich king i madem kitli tutmak istiyordu o zaman neden frozen throne u kirma gucune sahip bu kilici azeroth da cok kolay ulasilabilen yakin biyerde birakti?

revenant larin olayina baya bir deginildi WotLK de ve kilici neden bir revenant in koruduguda supheli

iste burda genisletilebilri acayip bir hikaye var cunki kilic arthasdanda nerzhuldende cok buyuk

bekleyip gorucez
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...