sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Dworgian said: Voys said: 750ytl yalan da 100 e giderdi. nbl da 5 char a 7bin teklif etmişlerdi bana DAS
Coder Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 valla uo yu değiştirirse bronxun projesi değiştirir o kadar gerisi yalan dolan olur.. çok emek vermiş bu arkadaşda zamanında belli tebrik ederim
Killer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bronx öldü bence. adam o kadar umutlandırdı sora kayboldu ya. yok mu tanıyan nnoldu ne etti falan
Purgatory Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 map bitti. binalar yapıldı. static yapmadım daha. sphereworld.scp de duruyolar. region kodlaması kaldı bi de dungeon duvarları binaların içindeki esyalar falan kaldı. tr mapli bi sunucu acmak için yapmamıstım mapi ölesine değişiklik olsun diye yaptm. sadece bunun için bu kadar ugrasılırmı derseniz orası dogru ama ileride biri tr mapli sunucu acmak isterse tek map bu olucak gelecek nesile bir hediye diyelim :) bu kadar zamandır bisey yazmadım cünkü kısa dönem askerdim :) Bu arada bu topicde yazdıgım o kadar şeyin geliştirilmiş ve uonun tüm sorunlarının çözümü ve 1000 + playerli bir sunucu için bir proje geliştirdim ama sanırım buna zamanım yok.dogru insanları bulduğumda herşeyi paylaşırım sanırım.
Öne çıkan mesajlar