Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Fantasy Basketball 2008/2009 Geyik Alanı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Pardon ya yanlış okumuşum tamamen, net çok ara ara geliyordu iki gündür, onu hallettim, o gazla ne okuduğumumu anlamamışım. :D

Düzeltiyorum, tabiki fa yapamazsın, yaptığında anda atlarız üzerine, bir sen mi varsın akıllı :P
Mesaj tarihi:
sostizm said:
Şimdi onu sormak için geldim ben de. Sahibi ben oluyorum :) Bi ara patron bize injury list sormuştu, ben de iki isim vermiştim. Oden yoktu.

Şimdi bu elemanı çıkartsam birisi alır mı? Napılır normalde? Bi yol gösterebilir misiniz?

sostizm said:
Bu injury list nedir çok anlamadım ama olası sakatlanabilite ve yokluğu zora sokabilite adamlarım: Rashard Lewis ve Greg Oden.

Takımları inceledim de teker teker, favorim Baston Çentik takımı. Çok sağlam olmuş.

Burda Oden demişsin Sosti ama kesin bir verdiğin liste yok =].Injury List vermedin mi sen Khala'ya?
Mesaj tarihi:
reddick iyi oyuncu, iyi şutör (hatta bence magic'în en iyi şutörü). geçen seneki gibi süre problemi olacağını sanmıyorum çünkü bu konuda hassastı ve süre almak istediğini açıkca belirtti- bu konuda anlaştılar yani. kendisinden kalite bakımından çok daha düşük oyuncular nba'de uzun süreler alırken bu adam geçen sene 4-5 dakka oynadı oynamadı. ben de bu adama güveniyorum, süre alırsa iyi işer yapacaktır. ilk maçta da 18 dakika oynadı-kötü oynadı ama olsun. ha hiç mi şüphem yok reddick hakkında, var tabi. bir iki haftanın sonunda istediğim verimi almazsam değiştiricem.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:
sostizm said:
Şimdi onu sormak için geldim ben de. Sahibi ben oluyorum :) Bi ara patron bize injury list sormuştu, ben de iki isim vermiştim. Oden yoktu.

Şimdi bu elemanı çıkartsam birisi alır mı? Napılır normalde? Bi yol gösterebilir misiniz?

sostizm said:
Bu injury list nedir çok anlamadım ama olası sakatlanabilite ve yokluğu zora sokabilite adamlarım: Rashard Lewis ve Greg Oden.

Takımları inceledim de teker teker, favorim Baston Çentik takımı. Çok sağlam olmuş.

Burda Oden demişsin Sosti ama kesin bir verdiğin liste yok =].Injury List vermedin mi sen Khala'ya?

Vermişim... Ben onu verdiğimi unutmuşum demekki. Tamam teşekkürler. bikaç gündür ilgilenemiyorum.

Tamam bu iki adam dışında dropladığımda alırlar bu ikisi koruma altında. aLINDI ANLAŞILDI. Şimdi gidip droplayayım oden'ımı.

Bilgi ve uyarı için teşekkürler.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Azubuike :) dalga geçmiştik ama bakar mısınız, 17 ppg, 2 spg, 833% ft oynuyo adam şu ana kadar.

Geçen sezon da benzer şekilde başlamıştı...Şu an Baron'ın gitmesi ve Monta'ın olmaması fantasy'de direk Gsw'yi uçurdu.Harrington,Maggette,Sjax,Biedrins hepsi manyak fantasy player şu anki durum.
Mesaj tarihi:
khala'nın trade'e açık oyuncularının listesi :

Salmons
OJ Mayo
Darrel Arthur
J.Terry
Udrich
Brad Miller

Karşılığında istedikleri ;steal-blok-rebo-asist konusunda uzmanlaşmış fg ve ft'si düşük olmayan elemanlar.

Teklifleri in-game götürünüz.
Mesaj tarihi:
Holy said:
BulletRide said:
Sostizm Oden sakatlıktan döndü,ekle kadrona yoksa Fa kalacak.
FA kalma durumu olmaz bence. İstediği zaman alabilir geri :)

Bu arada injury list'inizde olup dropladığınız adam iyileşirse , + baremi kalkarsa yani sağlam olduğu 2. maçta da takımda değilse vazgeçmiş sayılıyorsunuz,fa oluyor yani.İyileşen adamınızı add'leyin,2. maçına çıkmadan.
Mesaj tarihi:
Injury list:

Sostizm
---------
Rashard Lewis
Greg Oden

khala FTW
---------
Kobe Bryant
Dwyane Wade

SA Sugarkids
---------