dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hayır kimse alamaz, alırsa da ceza yer. Rahat rahat çıkartabilirsin, hatta çabuk olmanı öneririm.
rLx Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Oden yoktu. diyor adam İnjury Listte. tabiiki biri alabılır.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Drea olm ilk 3 sıra picki veya injury list dışında bir adamı uçurumdan düşse bile fa yaparsanız,alabiliriz.Böyle olması lazım =].Sosti bekle bi fa yapma.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Pardon ya yanlış okumuşum tamamen, net çok ara ara geliyordu iki gündür, onu hallettim, o gazla ne okuduğumumu anlamamışım. :D Düzeltiyorum, tabiki fa yapamazsın, yaptığında anda atlarız üzerine, bir sen mi varsın akıllı :P
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Hatırlatma olsun injury list'e aldığınız 2 oyuncu dışındaki oyuncularınızdan herhangi birinin kafasına kamyon düşse bile fa yaparsanız,o oyuncudan vazgeçmiş olursunuz.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 önceki sayfada oden-lewis yazıyor valla injury listinde...
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 sostizm said: Şimdi onu sormak için geldim ben de. Sahibi ben oluyorum :) Bi ara patron bize injury list sormuştu, ben de iki isim vermiştim. Oden yoktu. Şimdi bu elemanı çıkartsam birisi alır mı? Napılır normalde? Bi yol gösterebilir misiniz? sostizm said: Bu injury list nedir çok anlamadım ama olası sakatlanabilite ve yokluğu zora sokabilite adamlarım: Rashard Lewis ve Greg Oden. Takımları inceledim de teker teker, favorim Baston Çentik takımı. Çok sağlam olmuş. Burda Oden demişsin Sosti ama kesin bir verdiğin liste yok =].Injury List vermedin mi sen Khala'ya?
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Ben bu haftaki rakibim Baston Çentik'in sahibine bir soru sormak istiyorum forum aracalığı ile... Neden J.J Reddick?
bya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 reddick iyi oyuncu, iyi şutör (hatta bence magic'în en iyi şutörü). geçen seneki gibi süre problemi olacağını sanmıyorum çünkü bu konuda hassastı ve süre almak istediğini açıkca belirtti- bu konuda anlaştılar yani. kendisinden kalite bakımından çok daha düşük oyuncular nba'de uzun süreler alırken bu adam geçen sene 4-5 dakka oynadı oynamadı. ben de bu adama güveniyorum, süre alırsa iyi işer yapacaktır. ilk maçta da 18 dakika oynadı-kötü oynadı ama olsun. ha hiç mi şüphem yok reddick hakkında, var tabi. bir iki haftanın sonunda istediğim verimi almazsam değiştiricem.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 BulletRide said: sostizm said: Şimdi onu sormak için geldim ben de. Sahibi ben oluyorum :) Bi ara patron bize injury list sormuştu, ben de iki isim vermiştim. Oden yoktu. Şimdi bu elemanı çıkartsam birisi alır mı? Napılır normalde? Bi yol gösterebilir misiniz? sostizm said: Bu injury list nedir çok anlamadım ama olası sakatlanabilite ve yokluğu zora sokabilite adamlarım: Rashard Lewis ve Greg Oden. Takımları inceledim de teker teker, favorim Baston Çentik takımı. Çok sağlam olmuş. Burda Oden demişsin Sosti ama kesin bir verdiğin liste yok =].Injury List vermedin mi sen Khala'ya? Vermişim... Ben onu verdiğimi unutmuşum demekki. Tamam teşekkürler. bikaç gündür ilgilenemiyorum. Tamam bu iki adam dışında dropladığımda alırlar bu ikisi koruma altında. aLINDI ANLAŞILDI. Şimdi gidip droplayayım oden'ımı. Bilgi ve uyarı için teşekkürler.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Azubuike :) dalga geçmiştik ama bakar mısınız, 17 ppg, 2 spg, 833% ft oynuyo adam şu ana kadar.
Pha Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Hacılar orta yollu bi SF arıyorum tane, PG verebilirim Crawford, Bibby, Barbosa. PF Haslem, Lee , McDyess verebilirim.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Crawford ya da Haslem için trade önerebilirsin bana, oyundan.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sostizm said: Azubuike :) dalga geçmiştik ama bakar mısınız, 17 ppg, 2 spg, 833% ft oynuyo adam şu ana kadar. Geçen sezon da benzer şekilde başlamıştı...Şu an Baron'ın gitmesi ve Monta'ın olmaması fantasy'de direk Gsw'yi uçurdu.Harrington,Maggette,Sjax,Biedrins hepsi manyak fantasy player şu anki durum.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bu arada gris, Crawford ile ben de ilgilenebilirim takıma bak istersen.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 khala'nın trade'e açık oyuncularının listesi : Salmons OJ Mayo Darrel Arthur J.Terry Udrich Brad Miller Karşılığında istedikleri ;steal-blok-rebo-asist konusunda uzmanlaşmış fg ve ft'si düşük olmayan elemanlar. Teklifleri in-game götürünüz.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Hadi beyler trade olmuyor ama böyle =]
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Sostizm Oden sakatlıktan döndü,ekle kadrona yoksa Fa kalacak.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 mehmet ne zaman doncek, bi bilgi var mi acaba?
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Ben bir bilgi bulamadım, 23:10 da nba stüdyo var, onları bekliyorum, yazarım sonra.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 BulletRide said: Sostizm Oden sakatlıktan döndü,ekle kadrona yoksa Fa kalacak.FA kalma durumu olmaz bence. İstediği zaman alabilir geri :)
Holy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 caş simit injury listimde. dropladım elleşmeyin.
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 khalani bani acilinca, injury listleri eklesin ilk mesaja.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Holy said: BulletRide said: Sostizm Oden sakatlıktan döndü,ekle kadrona yoksa Fa kalacak.FA kalma durumu olmaz bence. İstediği zaman alabilir geri :) Bu arada injury list'inizde olup dropladığınız adam iyileşirse , + baremi kalkarsa yani sağlam olduğu 2. maçta da takımda değilse vazgeçmiş sayılıyorsunuz,fa oluyor yani.İyileşen adamınızı add'leyin,2. maçına çıkmadan.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2008 Injury list: Sostizm --------- Rashard Lewis Greg Oden khala FTW --------- Kobe Bryant Dwyane Wade SA Sugarkids --------- Chris Paul Carlos Boozer Holy Nuggets --------- Amare Stoudemire Josh Smith Drea --------- Yao Ming Paul Pierce Baston Çentik --------- Dirk Nowitzki Allen Iverson İdman Yurdu --------- Steve Nash Kevin Garnett Chicago İdman Yurdu --------- Caron Butler Elton Brand Drama Calcetta --------- Chris Bosh Andrew Bynum K-Mart --------- Gerald Wallace Shawn Marion rlx leetz --------- Baron Davis Marcus Camby aquila --------- Vince Carter Dwight Howard
Öne çıkan mesajlar