Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenbilimlerine Kafam.... (vol2)

Berk

Öne çıkan mesajlar

ben de fen bilimlerine gitmistim pek guzeldi besiktas'ta, severdim o dersaneyi valla, tam da pek o kadar ciddi olmadiklari icin, ama deneme sinavi olayina bastan karsi biri olarak hicbirine girmemistim, o yuzden tam bilemicem, ama sanirim ertesi hafta acikliyolardi o zamanlar, ilerleme var yani :-)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Mirim bizim zamanımızda bir sınav yapılırdı ertesi sene açıklanırdı :-P

Birde benim kafam basmıyor bu yeni puanlama sitemine hiç bir şey anlamıyorum iyimi kötü mü birisinin puanı. Ben 498 puan ile girmiştim üniye şimdi millet 200 filan diyor ilginç geliyor :-P[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

puan olayini valla ben de hiic anlamiyorum, ben galiba 588 mi ne almistim, en fazla 600 alinabiliyodu, birinci de 595 almisti sanirsam :), bu OYS'de OSS puaninin da eklenmesinden kaynaklaniyor olmali[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 27 Nisan 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
Kafam girsin fenbilimlerine, dün olduğum deneme sınaıvın sonucu hala yok! Ek deneme diye üvey evlat muamelesi yapıyorlar resmen. Anca slogan yazarlar "Eğitim ciddi kurumların işidir" diye. Laçka dershane.

bu yani kafanın girmesi için büyük bir sebep ha ? o zaman hayatta sen herşeye kafa sokmak isteyeceksin ama hayat sana kafa sokacak malesef...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Berk, 27 Nisan 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
=)
açıkladılar sonunda, bu akdar patırtıya 256 say 260 ea yaptım desem döfmezsiniz dimi =)

ya yeri gelmişken bu puanlama sistemi nasıl oldu şimdi ben en son 2 yıl önce girmiştimde 191 falan almıştım
şimdi 200 puan yeni sistemde kaç puana denk geliyo ortalama
bide 210 puan kaça denk geliyo onuda söylerseniz :)
hatta puan hesabı yapan ve bölüm puanlarına bakabileceğim bi sitede güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...