Anelor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kadinlara barda icki sinirlandirmacasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 İNGİLTEREYE ŞERİAT GELMİŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bütün hepsini türkiyeye çağırıom bizde öle bi sınırlama yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bian icerik okumadan turkiyede oldu sandim nasil agresiflestim sinir yaptim kufur ettim ama sonra gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bizim barlarda kadınlara ilk içki de beleş değil yalnız zaten haksızlık varmış onları kaldırmışlar. dişisin ilk içkin bedava, bi de happy hour'a yakın git oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yazık işte onlarda insan sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 hahaha kaldiramiyorlar ickileri belese getirmemizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 nasıl beleşe getiriyorsunuz içkileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 e zaten genelde erkeklerde kadinlara bir icki ismarlayayim dusuncesi var..bir de ustune burada denildigi gibi happy hour i olsun sample ickiler/shotlar olsun bircok sekilde belese icki icebiliyoruz. Normalde girisi parali ama yaninda bilmem kactan fazla kiz getirirsen bedavaya girdigin gece klupleri bile biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yasasin cinsiyet ayrimi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sizi kullanıyorlar farkında değilsiniz ya da tam tersi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 alkolizm engellenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 bence bu olay sana kapak olmalı .ben olsam bana olurdu. ilgilendiğin dikkatini çeken hiç bir şeye oha diye atlama . bir dost. yok bu sefer iyi bitiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 BARLARA DAMSIZ GİRME OLAYI ORTADAN KALKSIN!!! türkiyede yani ne lahn bu illa biyere girmek için yanımda kadın mı taşıyacam ben içerde tanışmak istiyorum ama hatunla gidince o şansında kalmıyo peeeh kahrolsun faşizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 erkeklere yapılacak en kötü birkaç şeyden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 balon said: bence bu olay sana kapak olmalı .ben olsam bana olurdu. ilgilendiğin dikkatini çeken hiç bir şeye oha diye atlama . bir dost. yok bu sefer iyi bitiremedim wtf noluyo lan adam giydirmis bana lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 off hemde fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 her avrupa ülkesi böyle saçma iki tane yasa/uygulama çıkarsa, bizim burdakiler de hemen o yasaları kapsa, 4-5 seneye oluruz biz toplarlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar