nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ya şimdi bugün Kagan'ın doğumgünü, yarın da Candemir'in. E o zaman şu mini sabancı pati buluşmasını bu günlerde yapalım hem de doğumgünlerini kutlamış oluruz. Hadi toplanın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 temsilcim olarak ezgiyi gondereyim, yalniz ceme kizgindi en son, kavga cikarmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ben aldım onun gönlünü ilkecim sen merak etme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 eheh, kimseyi tanımıyorum, cok yalnız kaldım =), bana da uyan bir zamanda yaparsanız kosa kosa gelirim =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ben çok ciddiyim abi o kadar sabancılı var bi 8-10 kişi varız sanırım. Toplanalım işte, hem doğumgünü kutlamış falan oluruz hem de tanışmış oluruz. En azından ben sizle tanışmış olurum fresh olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 toplanalım, ayrıca doğum günümü afişe ettiğin için de teşekkürler dsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sen opusmekten igrenen adam degil miydin ya? O dogum gunu partisinden bisi olmaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Doğum günün kutlu olsun Kağan! :) Ama bence yarın olsun yarın. Ben eve döndüm şimdi :) İkisini birden yarın kutlayalım. Ama yalvarıyorum 19.00 dan filan önce olsun. 19.30 da IEEE Tanışma Toplantısı var. 20.00'de Klasikten Caza var. Ayrıca egecim 8-10 dan çok daha fazla sabancılı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 @Azmo: Abi tamam uzatmayın ama ya :( @kagan: Etmese miydim yav? :S @sinan: Onlar da kendilerini göstersinler epik hitli okul topicimizde :) Ki bence de yarın 15.30-19.00 arası bi zaman güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 saati tutarsa niye gelmiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yarin 13:30 - 15:40 arasi bosum, 17:30'dan sonrasi da uyar ama cok gec de olmasin, yurtta kalmiyorum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Benim dersler 15.30'da bitiyo valla yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 17:30 - 19:00 arası yapalım o zaman =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Gelin yapalım abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Enee doğum günümmüş lan Gelirim ben de müsait olursam o saat aralığında yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yarın akşamüstü falan müsait olursam gelebilirim, takipteyim yer zaman belirlenirse haberdar olurum. söz vermiyim gelmessem şöyle böylesin olmasın ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 E hadi kesinleştirelim o zaman :D Nerede istersiniz? Saat 17.30 iyi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ankara buluşmasından sonra ben dikiş tutacağımı sanmıyorum. Bayarsınız bile beni lan sdfhae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ya gel işte noolcak :D Sana saygı duydum yalnız ben burda odadan derse gitmeye üşeniyorum sen Ankara'ya buluşmaya falan gidiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 ahah noldu nilep ders kaçırmicaktın sen:) kaan yoksa ben ztn yokum ki o saatte dersim var benim 7:30 a kdr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ohoo :( Ya ders kaçırmıyorum genelde. Bazen kafayı vurup uyuduğum oluyo o kadar. O da üşütürsem. Üşeniyorum dediysem üşeniyorum ama üşene üşene gidiyorum derse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 işte daha 3 hafta oldu yola giriosun yavaş yavaş gelcen bizim yanımıza:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 dokunmayın nilepe ben onu inek yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Siz yanıma gelin de alıştırın beni. Zaten inanılmaz mutsuzum şu anda Kaan bak hayattan soğudum valla gülümsemiycem, sırıtmak da yok söz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 söz vermeyeyim (elaidi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar