Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dövme sildirtme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
pogodi said:
kızı etkilemek için adını madını yazdırıcak sonra aralarındaki her şey bitince sildiricek dövmeyi.

sayılır. ama olmadı bitmezse evlenirsek falan silmeye gerek kalmaz ama olurda biterse sileriz yani noolcak argadaş ya hayatımızın baharındayız de mi
Mesaj tarihi:
Farinal said:
pogodi said:
kızı etkilemek için adını madını yazdırıcak sonra aralarındaki her şey bitince sildiricek dövmeyi.

sayılır. ama olmadı bitmezse evlenirsek falan silmeye gerek kalmaz ama olurda biterse sileriz yani noolcak argadaş ya hayatımızın baharındayız de mi

oha dalga geçmiştim
Mesaj tarihi:
yani öyle bakarsan çok mantıksız bi olayda yani sıfır yada teklif edeceğim bi kız değil zaten olan bi olay ama bu ara biraz kopma durumunda. zaten kesin değil ya belki yaptırcam ama soğudum bi topicten sonra :D
Mesaj tarihi:
Keçeli kalemle fake dövme yaptır. Beğenmezse sorun yok. Silersin çıkar. Beğenirse de keçeli kalemle boyatmıştım izninle dövmeye çeviriyorum eki eki dersin.
Mesaj tarihi:
Bi de evet ismini dövme yaptırdın diye senle çıkan kızdan hayır gelmez, dövme yapıp etkileyim olmazsa silerim kimsenin ruhu duymaz adamın da sevgisinden hayır gelmez
Mesaj tarihi:
hayır abi olay dediğim gibi dövme yaptırıp etkileyim benle birlikte olsun falan değil yani bilip bilmeden niye bu kadar yorum yapıyorsunuz? konu sildirtme, dövmenin yapılma nedenleri falan değil ki.
Mesaj tarihi:
geçici dövmeyi bir insan evladı niye yaptırır acaba.

sanki bu dövme dediğiniz şey küpe takmak gibi bişey. canım isteyince değiştireyim falan. tam concon işi şu geçici dövmeler ya.
  • Yeni Oluştur...