mobi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 neden elinde sigarası yok? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Fotograflar sok edici, dumur edici ve yardirici. Hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Ahah ayaklarım iyimiş. Esas hey girl pozum başka =))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 akşam gayet masum bi sarılma morning woodla çok tramatik bi hal alabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 şu fotoğrafları bir yere toplasaydınız de öyle baksaydık, 59 sayfa başlık okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Lan buluşma vardı unuttum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 partinin tum detaylarını yarın radyo yayınında anlatacagım, sonra kusmek darılmak olmasın arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çok bile tuttun kendini, ben şahsen tebrik ediyorum. çeşitli olayların kahramanlarına da şimdiden geçmiş olsun diyelim, ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ya bi olay var ki ben bile anlamadım ama rezil olmuşum hayırlısı adsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 20 kişinin önünde nargileye oturma olayından mı bahsediyorsun yoksa diğerinden mi? Onu anlat Emre, diğerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 diğeri zaten iyi bari sly pek takmıo takcak bisi diil zaten anlatırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Diğeri iyidir. Zaten demiştim daha önce, küserse de sonra ehe diyip barışıyor. Sorun yok anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 radyoyu dinleyemiyorum ben kahrolurum kaçırırsam mutlaka dinlemeliyim ahaha bakalım kaçırdığımız bişey var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 nargileye oturmadım ama geçen gün yurtta odanı basıp kaşık yaptım onu da anlatalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 beyler sakin, eylenmeye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Yatağım kırılacak diye çok korktum lan ama. Ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 asdfdsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 hiçbir detayın kaçırılmaması için kronolojik sırayla anlatılmasını talep eden bir grup pati dün zegna'nın evinin önünde gösteri yaptı. "şeytan ayrıntıda gizlidir", "kamuoyuna haber alma özgürlüğü", "gizli saklı hiçbir şey kalmayacak!" gibi pankartlar açan patiler, "olayı detaylarıyla dinlemezsek yakarız bu gezegeni" şeklinde bir basın bildirisi okuyup dağıldılar. kaynak: wwww.nnbcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2008 saat kaçta açalım radyomuzu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 valla sımdı yapcaktım yayını detayları verıcektım ama radyo bozulmus yahu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Joscelin says (20:13): kanka insanlar merak içinde Joscelin says (20:13): herkes partide neler olduğunu öğrenmek istiyo Joscelin says (20:13): sabotaj olabilir mi Joscelin says (20:14): saygın radyoyu bombaladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 madem yılın olayı bu olmuş.. selams saygın bebeyim, seninle geçirdiğimiz çok özel dakikaları unutamıyorum ara beni pıliz asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Yemin ediyorum şu an aydınlanma yaşadım, vay anasını ya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Bu mesajın üstüne; http://uncyclopedia.wikia.com/wiki/AAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 bi terslik cıkmazsa aksam 11 gibi girerim yayına sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar