Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zegna'nın evi mangal buluşması - Foto yorum vs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zegnalardan çıktık baluuları armadanın orda bıraktım taaa çayyoluna kadar geldim ama one bizimleydi. bombiyi arkdaşımı evine bıraktım sonra onela arabada oturduk napıcaz seni diye düşündük (daha doğrusu ben düşündüm one katkıda bulunmadı saolsun)
sonra geri esk köprüsüne bıraktım valla
Mesaj tarihi:
0ne said:
IsAbeLLa said:
hayırdır noldu ki nerde kaldı One

Aşti den otobüse atladığım gibi soluğu evde aldım.Home sweet home.

işte malesef sen aştiye gidene kadar ömrümden ömür yedin. resmen yolun kenarında oturduk dolmuş bekledik mal gibi. adam çıkmış gelmiş naparım nederim düşünmemiş. hadi onu geçtim çayyoluna kadar geldi bizle ahaha
Mesaj tarihi:
ivy said:
zegnalardan çıktık baluuları armadanın orda bıraktım taaa çayyoluna kadar geldim ama one bizimleydi. bombiyi arkdaşımı evine bıraktım sonra onela arabada oturduk napıcaz seni diye düşündük (daha doğrusu ben düşündüm one katkıda bulunmadı saolsun)
sonra geri esk köprüsüne bıraktım valla

Sonra gelen bi taksiyi çevirip aştiye kadar 24 ytl verdim,ordan bi bilet le aynen Bursa'ya.Zaten 1.30 da gözümü bi açtım 6:40 da muavin uyandırdı fakülte ye geldik diye.
Mesaj tarihi:
onu yapcağına planlamış olsaydın ben de boşuna gitgel yapmamış olurdum seni de aştide indirirdik. gerçi bombiye güvendin sanırım ama ciddi ciddi yolda bıraksam mı diye düşündüm
Mesaj tarihi:
Oha demek düşündün ha.

Ankara ne tarafta kalıyo pardon?Sanırım hafızamdan silmişim bi daha gelmeye kalksam bulamam.En azından yolda bırakıcağın kimse de olmamış olur.

şaka şaka, sabaha kadar uyumamayı gözüm yemedi ondan geldim Bursa'ya
Mesaj tarihi:
sen niye en başinda arabaya bindiinde otobüse atlayip eve dönebilceim en yakın yere birak beni gibi bişey demedin ki ben orda takıldım. nereye gidiodun sen bişey demeden?
Mesaj tarihi:
oha ben neler kaçırmışım.
üf üf geçen hafta olacak sanıyordum.
gidemedim anasını sataıym.
rmk ya giderim artık. vol 1 deki tadı olurmu bilmem ama efsaneyi kaçırdım bi kere.
fede falan göbek atardık lan ne güzel.
Mesaj tarihi:
Adam maceraperest ya. Hele bi yola çıkayım da gerisi allah kerim inancını benimsemiş. Saygı duymak lazım.

Ben arkadaşımın evine giderken çift kişilik şişme yatak götürüyorum böyle ideal bi konuk portresi şeysşi.
Mesaj tarihi:
ya bu konuyu kaparmısınız artık.

one bana ozel msj attı konustuk adresı vs kalıcak yerının oldugunu soyledi cunku bizde yer yoktu 2 artı 1 ev bi odanın tekı agzına kadar esya dolu kullanaılmıo ve evde 2 kısılık bı yatak ve kanepe fılan var 13 kısımı ne uyuduk bizde yerde yattı ınsanlar.

gunduz konustugumuz da da teyzemler ankarada onlarda kalıcam dedı o yuzden kımse plan yapmadı.

budur yani uzatmayın.
Mesaj tarihi:
bu arada ben yatakta yatıyorum hemen yanımda yerde sly yatıyo

boyle orcun fılan geyık yaptı olm yataktan dusersen slyın ustune dusme tavsiye etmem filan

benım ordan yorum : FATALITY!

sonuc : sabah 5:30 tum apartmanda anırarak gulen 9 kişi fdgfd
  • Yeni Oluştur...