ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 zegnalardan çıktık baluuları armadanın orda bıraktım taaa çayyoluna kadar geldim ama one bizimleydi. bombiyi arkdaşımı evine bıraktım sonra onela arabada oturduk napıcaz seni diye düşündük (daha doğrusu ben düşündüm one katkıda bulunmadı saolsun) sonra geri esk köprüsüne bıraktım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 nasıl ya neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Asteroth said: Abi sen manyak mısın? Hayırdır abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 alip eve goturseydin cocuu, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 0ne said: IsAbeLLa said: hayırdır noldu ki nerde kaldı One Aşti den otobüse atladığım gibi soluğu evde aldım.Home sweet home. işte malesef sen aştiye gidene kadar ömrümden ömür yedin. resmen yolun kenarında oturduk dolmuş bekledik mal gibi. adam çıkmış gelmiş naparım nederim düşünmemiş. hadi onu geçtim çayyoluna kadar geldi bizle ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 WE WANT BOOBS WE WANT BOOBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ivy said: zegnalardan çıktık baluuları armadanın orda bıraktım taaa çayyoluna kadar geldim ama one bizimleydi. bombiyi arkdaşımı evine bıraktım sonra onela arabada oturduk napıcaz seni diye düşündük (daha doğrusu ben düşündüm one katkıda bulunmadı saolsun) sonra geri esk köprüsüne bıraktım valla Sonra gelen bi taksiyi çevirip aştiye kadar 24 ytl verdim,ordan bi bilet le aynen Bursa'ya.Zaten 1.30 da gözümü bi açtım 6:40 da muavin uyandırdı fakülte ye geldik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paintball için günübirlik İstanbul'a, buluşma için günübirlik Ankara'ya falan... Yer ayarlasana gitmeden önce, sonra insanlar kendilerini sorumlu hissediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 onu yapcağına planlamış olsaydın ben de boşuna gitgel yapmamış olurdum seni de aştide indirirdik. gerçi bombiye güvendin sanırım ama ciddi ciddi yolda bıraksam mı diye düşündüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oha ivy de hala insan bedenine image cizme olayi devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aptal laptopun explorerı cokup druyo neyse google a uploadlamaya basladım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 simdi indik ucaktan sly ile yurda gidiyorum. Orcunda bi 15 dk ya iner ucaktan. Zegna biZlerin eve varmasini bekle yolda kaldiramam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Oha demek düşündün ha. Ankara ne tarafta kalıyo pardon?Sanırım hafızamdan silmişim bi daha gelmeye kalksam bulamam.En azından yolda bırakıcağın kimse de olmamış olur. şaka şaka, sabaha kadar uyumamayı gözüm yemedi ondan geldim Bursa'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 insanlar at dedi de ben kıyamadım yine naapsaydım? oha çok sinirlendim şuan atarlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sen niye en başinda arabaya bindiinde otobüse atlayip eve dönebilceim en yakın yere birak beni gibi bişey demedin ki ben orda takıldım. nereye gidiodun sen bişey demeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 oha ben neler kaçırmışım. üf üf geçen hafta olacak sanıyordum. gidemedim anasını sataıym. rmk ya giderim artık. vol 1 deki tadı olurmu bilmem ama efsaneyi kaçırdım bi kere. fede falan göbek atardık lan ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Adam maceraperest ya. Hele bi yola çıkayım da gerisi allah kerim inancını benimsemiş. Saygı duymak lazım. Ben arkadaşımın evine giderken çift kişilik şişme yatak götürüyorum böyle ideal bi konuk portresi şeysşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ya bu konuyu kaparmısınız artık. one bana ozel msj attı konustuk adresı vs kalıcak yerının oldugunu soyledi cunku bizde yer yoktu 2 artı 1 ev bi odanın tekı agzına kadar esya dolu kullanaılmıo ve evde 2 kısılık bı yatak ve kanepe fılan var 13 kısımı ne uyuduk bizde yerde yattı ınsanlar. gunduz konustugumuz da da teyzemler ankarada onlarda kalıcam dedı o yuzden kımse plan yapmadı. budur yani uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 WE WANT BOOBS WE WANT BOOBS WE WANT BOOBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 upload bitti de processing de kaldı video uzun surermı onaylamarı? googlea koydum bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Emir says: orcunun ne yaptigini bir allah (sav) bir de muhammed (cc) bilir. o ki herseyi bilen, herseyi duzenleyen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 onaylamiyolar lan streaminge uygun cozunurluge indirip uygun sunucuya atiyo iste, hemen biter o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 bu arada ben yatakta yatıyorum hemen yanımda yerde sly yatıyo boyle orcun fılan geyık yaptı olm yataktan dusersen slyın ustune dusme tavsiye etmem filan benım ordan yorum : FATALITY! sonuc : sabah 5:30 tum apartmanda anırarak gulen 9 kişi fdgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 gizem atarlı kız bulaşmayın ona. 2. kez kola istediğimde dalacaktı sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ben daha ayakta kalacaginizi bilsem gitmezdim. harbi uzdunuz beni simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar