Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mob Levellerini görme ve Max Zoom out

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gönderdim al birde acıklamasını yapam millet windowed moda nasıl gececeğini bilsin.

dosyalarınızın yedeğini almayi unutayın da oncelikle

nese o dosyaları Systemin içine atiyorsunuz .
Windowed mod 1024x768 olarak ayarlanmıstır yani oyunda o mod ta oynuyorsanız windowed moda gecmez ona gore
oyuna girince 1024x768 de oynuyorsanız 800x600 yapiyorsunuz oyun sak diye window moda geciyor :)
ama büyük sorun olmiyor neden cunku zuper zoom var , oradan ayarınızı yapiyorsunuz zoom olarak sankim 1024v768 oyunuyormusunuz gibin.ve takılıyorsunuz gari hem icq hem internetten gezin ne yaparsaniz yapın oyunu asağa indirecem diye alt+tab a basmaktan kurtarır :)[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
yaw şimdi aklıma geldi de isteyince biz baya bir şey yapiyoruz lem , vay be
bir servere toplanamadık gitti.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.

[Bu mesaj Kraaz tarafından 27 Nisan 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Windowed mod mu kaldırıyor kaldırıyor alısınca windowed siz oynamiyorsun zaten .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Mesaj tarihi:
gerek yok backup almaniza. değiştirdiginizi dosyalari direk silin. ondan sonra oyunu calistirip Full Check yapin. Otomatik olarak eksik dosyaları yükler o[signature][hline]LineageII Avatar:
Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk
Server: Erica | Level: 21
Nebula Avatar:
Nick: Dewil | Template: Pure Mage
Server: Quann
Starwars Galaxies Avatar(retired):
Nick: Dodo | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter

a.k.a streamer
Mesaj tarihi:
hayy
bende dosya bozuk dio bi allan kulu bana yollayabilirmi?
msn = [email protected]
yada direk maille?[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
hangi dosya bozuk diyor ? bozuk diyorsa sil dosyasi full check yap hemen yüklüyor.[signature][hline]LineageII Avatar:
Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk
Server: Erica | Level: 21
Nebula Avatar:
Nick: Dewil | Template: Pure Mage
Server: Quann
Starwars Galaxies Avatar(retired):
Nick: Dodo | Race: Human
Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter

a.k.a streamer
Mesaj tarihi:
yok :P zip bozuk :P hehe yane shu baalin yaptigi zip :P saten nickte hayir yoktu :P[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Mesaj tarihi:
hehe yok senin zip bozuk :P ben anlamam :P
tamam ya hallettik bi arkadas yolladi msnden saolsun[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...