SturmVogel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ezilmişten yana oldum sen solcusun dediler Ülkemi çok sevdim diye sen sağcısın dediler Namaz kıldım oruç tuttum sen yobazsın dediler Yoruldum yoruldum yoruldum artık. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 smileyden işkillendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 good point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ben de dün bütün gün dolap yerleştirdim. Dolapları sildim falan evi odayı topladık baya bi yoruldum. Ama değdi, artık sıkış tıkış kıyafet yığınlarının arasından bişey çekmekle uğraşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Hadi bissmi birazdan cebit incelemesi yazmaya başlıyorum 15 sayfa falan sürsün istiyorum sadafad. Sabır dileyin. Zihin açıklığı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 yoruldum dedim tembelsin dediler 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Broşürleri okudum, tam kendimi hazırladım, başlığı attım, annem evde patates kalmamış git pattis al dedi. Vay sokancha. Yazık lan. Bu gece bitirmem lazım sadafdad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar