Kaede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Mizore üstüne çok gidiyor animede valla şikayetçi değilim. Mangada çok arkaplanda kalıyor. Yanlız bu yarasa ayı falan çıldırtacak. Sanki sansürledikleri de birşey pantsu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 pantsunun yanında labium major ve minorleri de çizdiklerinden sansür yiyor olabilirler. Ama dediğin gibi neleri sansürlemeden veriyorlar bunu sansürlüyorlar.O ayı ve yarasa çok sinir bozucu onları koyacaklarına daha az o sahneden yapsınlar yapıştırma gibi durup bütün zevkini kaçırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Zaten yapıştırma sonradan sansürleniyor bunlar. Uncencored lerini arayın ama 2-3 hafta geriden takip eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Manganın 1. sezonunu bitirdim. Maşallah bidünya olay olmuş hiç birinden eser yok animelerde. Anime mangaya göre acayip soft olmuş. Ama tabi animesini daha çok seviyoruz. Yoksa hep aynı hikaye moka san, tsukune hedeeeeeeeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Of sonunda sansursuz/yada kısmi sansurlu bölümdü 6. bömlüm. Çok şikayet geldi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 bence olması gerektiği gibi yapmışlar ve güzel olmuş. ama hala mangayla alakası olmayan bi anime. resmen aynı oyuncular farklı senaryoları oynuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 abov mangası acayip yerde kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Tsukenin pasif olmasından nefret ediyorum Istiyorumki "learn your place kuş kakası" desin depiklesin milleti sağdan sola acayip uyuz oluyorum rosarioyu çıkarmakdan başka bi işlevi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tskune jigolo olacak başka biseye ihtiyacı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Tsukuneyi badass ghoul moduna soksalar ve Yukariyi mangadaki gibi yapsalar daha iyi olur. Yoksa filler miller o kadar umurumda değil benim. Mizore de baya önplanda zaten daha ne istiyim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 tskune vamp. olsun ya kesmez öbür türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 episode 7 Bu bölüm gerçekten beklentilerimi aştı çok güldüm ya .Her açıdan gerçekten güzel bölümdü. Overtaken by a strawberry.Yarasa da yamuldu ona da sevindim. Strawberry efsane oldu hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Güzeldide mangasında daha güzeldi bu bölüm birde sırası değişmiş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Süper chapter bölümü yapmışlar bu sefer. mangada olupta animede hiç geçmeyen yerleri bile işlemişler hll. Bu arada azda olsa sansürcü teddyi sokuşturmuşlar arada ama çok fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2008 Yeni arc başlatacaklar ona giriş olsun diye yapılmış bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Yeni bölümü izlicemde çok kalitesiz çıktı. Acilen yüksek kaliteli sansürsüz versiyonu lazım. Kibrti kutusu boyutunu dev ekranda açmık gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 xx http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-xii/no_17753.gif http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-xii/no_17752.gif http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-xii/no_17754.gif http://www.sankakucomplex.com/wp-content/gallery/misc-images-xii/no_17755.gif buradaki sshot lara gore cikacak olan dvd de , tv versiyonunda kesilen kisimlar varmis. bu resimler ilk bolumden alintiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mangada konu kasacak diye mangaka çok sıkıcı olmaya başlamıştı 2. sezon. Allahtan animesi hala laylaylom filler sokuyor araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Çok iyiydi galiba bu bölüm yoksa bana mı öyle geldi.Hep merak ediyordum awakened moka ile face to face nasıl olur diye ciddi fail oluyor:D Bu ara filler mi ? o da ne:)Zaten Mangadaki olaylar ya olmuyor ya da çok değişik , basit şekilde oluyor.Anime fillerdan ibaret ama ben seviyorum gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 anime>manga şu anda uncencored tabiki. manga çıkmaza doğru hızla ilerliyor. Kortaramıcaklar sonunda o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 final Mokanın babası çok çakmaydı , ayrıca tsukune kırmızı aurası daha çakmaydı ulan dandik ghoulsun pure blood vampirin elinden bişey alabiliyorsun.Ama gene de izlediğim güzel bölümlerindendi. Sansür yoktu en azından o bile yeter.Bir de mutlu sonları severim ben güzel bitti. Opening için kesin buna oy verecem ben.Opening ile ending ayrılsa oylamada aslında iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 eğlenceliydi baya. OP için benimde oyum buna gider. Gerçi ef-a tale of melodies ile kapışır ama. ost olursa o oyumda ef'e gtisin o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben pek birşey beklemiyordum ama gayet eğlenceli çıktı doğrusu, ecchi komedi olarak başarılı buldum şahsen. komik, eğlenceli, kızlar güzel, daha ne? (:P) özellikle mizore-çannnn seçilsin diye "en güzel anime gözleri kimde" diye başlık açasım geldi. (tu) yalnız seslendiren meğersem gintama'dan kagura'ymış, helal olsun bayağı değiştiriyormuş sesini. seslendirdiği diğer bazı karakterlere de baktım, hayatta aklıma gelmezdi. koççan da comic rölyef karakter olarak devamlı güldürüyor ki genelde kıt bulurum biraz öyle tiplemeleri-çuuu! bu arada cidden ikinci sezonun op animasyonu şahaneymiş, bilseydim buna verirdim oyu makuros furontiya'ya karşı heh. ha bir de şeyi yazmayı unutmuşum, "gapu", "guu", "çiii" diye efektlere 10 puan. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 manga 10 yıldan sonra tamamlandı, bayağı uzun ve güzel bir seri oldu. umarım birgün baştan remake yaparlar hakkını vererek. mangayı tavsiye ederim ben de tekrar ekşın/komedi olarak. ecchi en azınlıkta kalan kısmı oldu anime'in aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar