sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 su anda tanıdıklardayım. kablolu tv var ve kanal kaydetmek istiyorum. bizde digiturk oldugu için bir bilgim yok kablolu tv hakkında. internetten olmayan bazı kanalların frekansını polarizasyonunu falan not aldım ancak bunları televizyonda gireceğim yeri bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kablolu tvde frekans, sembol oranı falan girmiyosun. ayarları S bandından yapıyosun. tv'nin menüsünü aç, muhtemelen default olarak C bandı gelecektir. onu S olarak değiştir, sırayla arama yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 e2 kanalını bulamadım mesela. onu bulmanın bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 kabloluda yok e-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 eğer bir süre beraber yaşıycaksan o tanıdıklarınla kablolu tv den vazgeçirme çabalarına başla derim 10 senedir ara ara çıtlatırım geçelim digitürk e diye bana mısın demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 o kadar para vermek bayık digiturke,cable rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Pıtık said: eğer bir süre beraber yaşıycaksan o tanıdıklarınla kablolu tv den vazgeçirme çabalarına başla derim 10 senedir ara ara çıtlatırım geçelim digitürk e diye bana mısın demiyolar yok abi kendi evimdeyim simdi misafirlige gitmistim :D sagolun yardimlar icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar