Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Wow'daki addon'ların çoğunun benzerleri burda da yapılmış yada yapılmaya başlanmış. Yine de aklınıza bir fikir yada bir eksiklik gelirse bana bir haber verebilirsiniz. Yapabilecek vaktim olursa yapmaya çalışırım.
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Chat tab'in arkasını koyulaştırmak mümkündü eskiden yeni patchle kaldırdılar. Bu şekilde yazıları okumak çok zor oluor arkayı koyulaştırmak mümkünmü? Ayrıca cast bar'in rengini değiştiren bir addon da çok aradım bulamadım :)
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Kaldırdılar mı? Ben hala ayarlayabiliyorum. Chat penceresine sağ tıkla. Auto-hide'taki tiki kaldır. Koyuluk derecesini 'Set Opacity...' ile ayarla. Hatta ss de koyayım: Cast bar rengine ise bakıcam.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 mailin geldiini gösteren bi simge... her seferinde chat tarafına bakmak istemiorum...
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 aa tamam çok sağol yerini değiştirmişler ben opacity deil başka bi sekmeden yapıodum sağol işime yaradı :)
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 - Düşmanın APsini gösteren target frame - Quest Tracker'dan quest abandon, tome açmadan
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 BG sırası geldiğinde oyun bize haber verse mesela hoş olmaz mı ?
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Acrion barları ıstedıgımız yere ve boyuta koyma hedehödösü,dogru dürüst calısan mob health,birde enemy castbar ıstıyoz.mail geldiğinde uyaran hedede yaparsan ballı kaymak olur
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Cast bar rengini değiştirmeyi yaptım. GUI yok ama slash komutlarıyla çalışıyor. Rötüşleyip bir iki yerini düzelttikten sonra koyarım Curse'e. Burda da haber veririm tabi. Sonra da geliştirip cast bar dışında bir çok pencere rengi de eklemeyi düşünüyorum. Tabi bir de GUI eklemek lazım. miyaw33, oyun içindeki layout editor ile action bar'lar taşınabiliyor zaten. Hatta boyutu da değişiyor. Escape -> Customize Interface -> Layout Editor... sunsh1ne, tanışıyoruz sanırım? :D
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 chatbar olabilir,su addon : http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4422&so=newest&page=1 buna benzer bir şey yapabilirmisin war icin gerci burda dikey da yatay olanı da olur.
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Süper, koyunca linkini yazarmısın burdan.
hunty Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ActionBarColor adli addon button renklerini degistiriyor. Istekte bulunmadan once buraya mmorpg.turues.com ve Curse.com addon'larina bir bakin.
Rock Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Düşmanın resmini ve classını(gerçi bunun oyunda var olup olmadığına bakmadım) göstermesi. Sadece kuru kafa resmi çok kötü.
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hunty said: ActionBarColor adli addon button renklerini degistiriyor. Istekte bulunmadan once buraya mmorpg.turues.com ve Curse.com addon'larina bir bakin. action bar diyen olmadı ki ben cast bar dedim.
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 action barları istediğimiz giib kaldırabilen bi addon olsa ? mesela 2 bar yetmiyor 3. lazım ama 4. de çok fazla. oyun içinden layout editor ile 3 bar açamıyoruz. ya 2 ya 4 bar. 4 açtıkmıda herhangi bi barı ı kaldıramıyoruz.
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Dediğim gibi cast bar rengi değiştirme olayı bitti. Ama iyice düzeltip, bir kaç özellik daha ekleyip öyle yayınlamayı düşünüyorum addon'u. Şimdilik burda alpha versiyonunu sadece paticik huzuruna sunayım: :p Colorful Addon'u çalıştırabilmek için LibSlash de yüklemeniz lazım. Addon'ların nasıl kurulacağı burada anlatılmıştı. Doğru kurduysanız kullanımı basitçe şöyle. Cast bar rengini değiştirmek için: /clr castbar normal renk yazıyorsunuz. Renk dediğim bir renk kodu yada rgb. Hazır renk kodlarını Colors.lua adlı dosyada tanımladım. O dosyadaki kodları değiştirebilirsiniz yada yeni kod ekleyebilirsiniz. Doğrudan kullanabileceğiniz renk kodları: blue, red, green, purplish RGB ise 0 ile 255 arası üç rakamdan oluşran renk kodları. RGB nedir bilmiyorsanız ama kendi renginizi tanımlamak istiyorsanız buraya bakın. Normal cast bar rengi dışında, arkaplanı, büyüyü iptal ettiğinizde çıkan rengi yada büyü başarılı bittiğinde çıkan rengi de değiştirebilirsiniz. Örnek komutlar: /clr castbar normal 0 0 0 - normal bar siyah /clr castbar bg green - arkaplan yeşil /clr castbar fail red - iptal olunca kırmızı /clr castbar success purplish - başarılı bitince morumsu /clr castbar reset - eski haline döndürür /clr castbar - yardım /clr colors - renk kodlarını listeler GUI olmadan karışık biliyorum ama onu da anca zamanla ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Ozel bi item lootladımmı beni uyaran bir addon. Mesela belli isimli seedleri lootlarsam ekranda ahanda hede hede lootladın falan diyecek. Ben listeyi manuel olarak giricem editleyerek bişileri falan :)
alpg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 gözünüz aydın mail ikonu 1.03 le geliyomuş zaten ben şey rica edicem sol üstteki barda değil de karakterlerin kafasının uzerinde varya bi healtbar. onun boyutunu birazcık büyütme fln gibibişi olabilir. biraz belirginlik.
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 mani said: action barları istediğimiz giib kaldırabilen bi addon olsa ? mesela 2 bar yetmiyor 3. lazım ama 4. de çok fazla. oyun içinden layout editor ile 3 bar açamıyoruz. ya 2 ya 4 bar. 4 açtıkmıda herhangi bi barı ı kaldıramıyoruz. 4 barı bırden ac. sonra ui editore git. istemedigin barı ekranın kullanmadıgın bolgesıne cek ve tranparasy ı min. indir. bitti gitti maşallah :D
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 alpg said: gözünüz aydın mail ikonu 1.03 le geliyomuş zaten ben şey rica edicem sol üstteki barda değil de karakterlerin kafasının uzerinde varya bi healtbar. onun boyutunu birazcık büyütme fln gibibişi olabilir. biraz belirginlik. kendi ui editorun içinde olabilir. baktın mı oraya ?
alpg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 pek kurcalamadım acıkcası. bi bakıyım hemen. Tesekkr ederim
Quenas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Ellerine sağlık colorful u deniorum şimdi.
Öne çıkan mesajlar