Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Addon fikirleriniz ve istekleriniz alınır

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wow'daki addon'ların çoğunun benzerleri burda da yapılmış yada yapılmaya başlanmış. Yine de aklınıza bir fikir yada bir eksiklik gelirse bana bir haber verebilirsiniz. Yapabilecek vaktim olursa yapmaya çalışırım.
Mesaj tarihi:
Chat tab'in arkasını koyulaştırmak mümkündü eskiden
yeni patchle kaldırdılar. Bu şekilde yazıları okumak
çok zor oluor arkayı koyulaştırmak mümkünmü?

Ayrıca cast bar'in rengini değiştiren bir addon da
çok aradım bulamadım :)
Mesaj tarihi:

Kaldırdılar mı? Ben hala ayarlayabiliyorum. Chat penceresine sağ tıkla. Auto-hide'taki tiki kaldır. Koyuluk derecesini 'Set Opacity...' ile ayarla. Hatta ss de koyayım:

Cast bar rengine ise bakıcam.

Mesaj tarihi:
Acrion barları ıstedıgımız yere ve boyuta koyma hedehödösü,dogru dürüst calısan mob health,birde enemy castbar ıstıyoz.mail geldiğinde uyaran hedede yaparsan ballı kaymak olur
Mesaj tarihi:
Cast bar rengini değiştirmeyi yaptım. GUI yok ama slash komutlarıyla çalışıyor. Rötüşleyip bir iki yerini düzelttikten sonra koyarım Curse'e. Burda da haber veririm tabi. Sonra da geliştirip cast bar dışında bir çok pencere rengi de eklemeyi düşünüyorum. Tabi bir de GUI eklemek lazım.

miyaw33, oyun içindeki layout editor ile action bar'lar taşınabiliyor zaten. Hatta boyutu da değişiyor. Escape -> Customize Interface -> Layout Editor...

sunsh1ne, tanışıyoruz sanırım? :D
Mesaj tarihi:
chatbar olabilir,su addon :
http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=4422&so=newest&page=1
buna benzer bir şey yapabilirmisin war icin
gerci burda dikey da yatay olanı da olur.
Mesaj tarihi:
action barları istediğimiz giib kaldırabilen bi addon olsa ? mesela 2 bar yetmiyor 3. lazım ama 4. de çok fazla. oyun içinden layout editor ile 3 bar açamıyoruz. ya 2 ya 4 bar. 4 açtıkmıda herhangi bi barı ı kaldıramıyoruz.
Mesaj tarihi:
Dediğim gibi cast bar rengi değiştirme olayı bitti. Ama iyice düzeltip, bir kaç özellik daha ekleyip öyle yayınlamayı düşünüyorum addon'u. Şimdilik burda alpha versiyonunu sadece paticik huzuruna sunayım: :p

Colorful

Addon'u çalıştırabilmek için LibSlash de yüklemeniz lazım.

Addon'ların nasıl kurulacağı burada anlatılmıştı.

Doğru kurduysanız kullanımı basitçe şöyle. Cast bar rengini değiştirmek için:

/clr castbar normal renk

yazıyorsunuz. Renk dediğim bir renk kodu yada rgb. Hazır renk kodlarını Colors.lua adlı dosyada tanımladım. O dosyadaki kodları değiştirebilirsiniz yada yeni kod ekleyebilirsiniz. Doğrudan kullanabileceğiniz renk kodları:

blue, red, green, purplish

RGB ise 0 ile 255 arası üç rakamdan oluşran renk kodları. RGB nedir bilmiyorsanız ama kendi renginizi tanımlamak istiyorsanız buraya bakın.

Normal cast bar rengi dışında, arkaplanı, büyüyü iptal ettiğinizde çıkan rengi yada büyü başarılı bittiğinde çıkan rengi de değiştirebilirsiniz. Örnek komutlar:

/clr castbar normal 0 0 0 - normal bar siyah
/clr castbar bg green - arkaplan yeşil
/clr castbar fail red - iptal olunca kırmızı
/clr castbar success purplish - başarılı bitince morumsu

/clr castbar reset - eski haline döndürür
/clr castbar - yardım
/clr colors - renk kodlarını listeler

GUI olmadan karışık biliyorum ama onu da anca zamanla ekleyebilirim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Ozel bi item lootladımmı beni uyaran bir addon.
Mesela belli isimli seedleri lootlarsam ekranda ahanda hede hede lootladın falan diyecek. Ben listeyi manuel olarak giricem editleyerek bişileri falan :)
Mesaj tarihi:
gözünüz aydın mail ikonu 1.03 le geliyomuş zaten

ben şey rica edicem sol üstteki barda değil de karakterlerin kafasının uzerinde varya bi healtbar.
onun boyutunu birazcık büyütme fln gibibişi olabilir. biraz belirginlik.
Mesaj tarihi:
mani said:
action barları istediğimiz giib kaldırabilen bi addon olsa ? mesela 2 bar yetmiyor 3. lazım ama 4. de çok fazla. oyun içinden layout editor ile 3 bar açamıyoruz. ya 2 ya 4 bar. 4 açtıkmıda herhangi bi barı ı kaldıramıyoruz.

4 barı bırden ac.

sonra ui editore git. istemedigin barı ekranın kullanmadıgın bolgesıne cek ve tranparasy ı min. indir. bitti gitti maşallah :D
Mesaj tarihi:
alpg said:
gözünüz aydın mail ikonu 1.03 le geliyomuş zaten

ben şey rica edicem sol üstteki barda değil de karakterlerin kafasının uzerinde varya bi healtbar.
onun boyutunu birazcık büyütme fln gibibişi olabilir. biraz belirginlik.

kendi ui editorun içinde olabilir. baktın mı oraya ?
  • Yeni Oluştur...