General Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Beyler dedigim gibi 100 e 100 meydan savaslari bizleri bekliyor ona gore makinalarinizi upgrade edin .Bilmiyorum bnm makina 30 kisi gorunce donup kaliyor ben bi gesinip geliyom cozuluyor..uptade sart.. Burdada goruluyor: http://www.lineage2.com/Knowledge/castle.asp General [Bu mesaj General tarafından 28 Nisan 2004 02:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Minimum frame rate in yanına tik koy bişeycik olmaz.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mokoto Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Aramıza hoş geldin :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
General Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Tik koymakla oluyorsa solede her online oyunda ben tik koyiyim heryere ..Makinayla alakasi yoksa ne mutlu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2004 update = güncelleme upgrade = terfi etme bu durumda upgrade daha doğru.. ;)[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Minimum frame rate i kalabalık şehirlerde yada karambollerde kullanırsan etrafında ve animasyonlarda gözle görür bi detay düşüşü olur. Critical error yemekten iyidir ama heryere öyle gidersen oyundan soğursun iki gün sonra heh.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 28 Nisan 2004 03:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Gludio castle town gibi bolgelerde nedense inanilmaz bir yavasliga tutuluyorum, ama oyle boyle degil yani.. 1 frame per second olcak nerdeyse. makinam AMD 2.6, radeon 9600xt falan yine de alet sapitiyo. o tur durumlarda minimum frame'i kullaniyorum ben. diger optionlarini degistirmekle ugrasma diye tek tik koyarak tum secenekleri en dusuge getiriyo. coklu savaslarda da acaip hizlanir buyuk ihtimalle.[signature][hline]Adriannel the Elf Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2004 ben abartip manuele gecip charecter gorme olaini 1 e cekiyorum afk salakliklari yüzündne oluo o lag.. yoksa bir cok bolgede 40+ playerin oldugu combat arealarda hechde lag olmuo meydan savasi olucak yerlerde 100+ afk seller olcaksa :P ben girmem o combata berserk oren casstle i almayi planliomush yabanci berserk memberi soledi ama bilmiom ne kadar dogrudur.. o kale devasa bisi ya.. oyunda 4 tane kale var dee (5miydi?) ilk lvl 5 olucak 5 clan rahat edicek onlardan sonrakiler.. acaip güzel olcak ya kale siegeleri disidna harbi meydan savaslari filan.. bakalim.[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar