Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 uydu var evde bugün saat 20:00 a kadar falan gayet izleyebiliyorduk kendisini ama sonra birden hop gitti cnn turk geldi yerine daha da dönmedi..Benim bilmediğim bir değişiklik mi oldu ya? zaten en çok onu kullanıyodum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 maç saatlerinde kararıyor benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Ne yapacaksın ntvspor'u yav,kendi ülkesinin milli takımın fdünya kupası elema maçının özetinin alamayan bir spor kanalı mı olur8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 onu izleyebilecegin normal kanallar var ama ntvspor'da yayınlanan bircok goruntuyu izleyebilecegin baska kanal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Enzo said: Ne yapacaksın ntvspor'u yav,kendi ülkesinin milli takımın fdünya kupası elema maçının özetinin alamayan bir spor kanalı mı olur8-) herkes senin kadar sığmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Sığlıkla ne alakası var,anlamadım.Madem spor kanalısın kendi ülkenin milli takımı bir akşam önce maça çıkıyor,ve sen hala haberlerde ve özel yayınlarında maçın en önemli anlarını ve gollerini haklarını satın alıp yayınlayamıyorsun.Bu mudur spor kanalı olmak?ingiltere-kazakistan maçını canlı yayınlamışlardı dimi?acaba o maçın yayın hakkına vereceği parayı,özet görüntüleri için verseydi daha mantıklı olmaz mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 hangisi kac para ediyor nerden biliyosun? atv'nin ne kadara verdigini nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Peki varoluş amacı nedir bu kanalın?Maç görüntülerini alamıyorsan ne alakan var spor kanalı olmakla?İnsanlar izleyemedikleri maç özetlerini ekonomi kanallarından mı takip etsin?Sergen yalçın ve hakan ünsal'ın komik futbol yorumlarını çok beğeniyorsanız,sana birşey diyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 sergenle hakanı yazıp rıdvanı yazmıyosun.. ne diyim. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ntv'ye laf edeni de ilk kez görüyorum :) neyse ben buldum olayı biss key midir bliss key midir nedir o lazımmış onu da ntspor.net'te vermişler bidahakine deneyeceğim inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Enzo said: Peki varoluş amacı nedir bu kanalın?Maç görüntülerini alamıyorsan ne alakan var spor kanalı olmakla?İnsanlar izleyemedikleri maç özetlerini ekonomi kanallarından mı takip etsin?Sergen yalçın ve hakan ünsal'ın komik futbol yorumlarını çok beğeniyorsanız,sana birşey diyemem. Ntvspor kanalın adı.Ntvtürkiyebirincifutboligi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 heheh enzo komikmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 if(kazim>all) spor=futbol; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Herkese iyi geceler, NTV Spor kendi yayın grubundan diğer kanal olan "ntv" için tüm yayını kaydırmış sadece. Bunu daha önce de yaptılar. Seri A'yı ntvspor'da yayımlarken, AC Milan - Inter Milan maçını NTV yayımladı. Her kanal kendi başına bir tüzel kişilik olduğu için yapacakları anlaşmalarda çifte fiyat ödemiyor ve yayınlayacağı konuyu kendi kanalları arasında değiştiriyordur diye düşünüyorum Nitekim, NTV'nin cumartesi günkü yayın akışına bakacak olursanız, neden ntvspor'da olmadığını görürsünüz. • 09:00 HABERLER • 09:10 EKO-DİYALOG • 10:10 HAYDİ GEL BİZİMLE OL • 12:00 HABERLER • 12:10 ROCK MÜZİĞİN 7 HALİ • 13:00 HABERLER • 13:10 İLBER ORTAYLI İLE TARİH DERSLERİ • 14:00 HABERLER • 14:10 FUTBOL MUNDIAL • 15:00 HABERLER • 15:10 TÜRKİYE-BOSNA HERSEK MİLLİ MAÇ ÖNÜ (Canlı) • 15:20 SERIE A GEÇEN HAFTA • 16:00 HABERLER • 16:10 TÜRKİYE-BOSNA HERSEK MİLLİ MAÇ ÖNÜ (Canlı) • 17:00 HABERLER • 17:15 FUTBOL ZİRVESİ • 18:00 HABERLER • 18:15 FUTBOL ZİRVESİ • 19:00 HABERLER • 19:15 BBC TÜRKÇE • 20:00 HABERLER • 20:15 TÜRKİYE-BOSNA HERSEK MİLLİ MAÇ ÖNÜ (Canlı) • 21:00 0-100 • 21:45 DÜNYAYI SARSAN GÜNLER • 22:50 % 100 FUTBOL (Canlı) • 00:00 HABERLER • 00:10 HAYDİ GEL BİZİMLE OL (T) • 02:10 İLBER ORTAYLI İLE TARİH DERSLERİ (T) • 03:05 % 100 FUTBOL • 04:40 DÜNYAYI SARSAN GÜNLER (T) • 05:00 HABERLER Kendi kanalları arasında yayınları değiştirme keyfiliği gibi gözükse de bardağın dolu kısımına bakacak olursak eğer,belki de ntvspor'un sadece tüm spor dallarına yönelik yapısı nedeni ile milli maç için ayırmayacağı kadar geniş zaman dilimini hemde daha çok izlenme potansiyeli olan (bildiğim ntvspor çok geniş bir kitleye halen daha ulaşamıyor)kanala taşımışlar. İyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 NTV reyting çekecek program yapmaktan aciz olduğundan, daha doğrusu düzgün program yapacak geniş bir ekibe sahip olmadığından özellikle haftasonu zırt-pırt maç yayını koyuyorlardı, hele geçen sene TBL'de NTV'deydi; iyice sıkışıyordu. Ancak haber kanalı olma iddiasında olduklarından bu kadar maç yayınlama politikalarıyla çelişiyordu keza bir olay olduğunda o anki canlı müsabakayı kesmek zorunda kalıyordu. E hadi ntvspor açtılar yine bir halt yok haftasonu NTV'de, yeri geliyor dandik Hakan ile Sergen'in programı iki kanalda aynı anda yayınlanıyor. Geçen ay Brezilya'nın milli maçını NTV'den veriyorlardı bir anda Abdullah Gül'ün konuşmasıyla maçı kestiler. Kaldı ki NTVspor'da futbol dışında dişe dokunur ne maç yayını var ne de program var. NTV'den bu yönetimle bi halt olmaz tesadüfen bir-iki programları oluyor izlemeye değer, onun dışında tırt.ZAten %2'lik izlenme oranları ve dakikalarca boru reklamı vermeleri başarısızlıklarının kanıtı. NTVspor daha ilk yılı acımasız olmamak lazım ama böyle kanal açıyorsun sonra TBL'yi Digiturk' kaptırıyorsun o zaman niye soyundun bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 %2'nin sebebi kabloluda sadece istanbul, ankara ve izmir'de yayında olmasından dolayı olabilir. bence kotu de değil yani. süper ligin tüm maçlarının özetlerini ntvspor'dan rahatca izliyorum. diger populer kanallarda bulmak zaten imkansız. takmışsınız sergen ve hakan'a, baska izleyecek sey sunmuyolarmıs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 evet en kötü yanı o her şehirdeki kabloluda çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Ya birde bu sergen hakan ünsal tamam iyi değiller de sanki diğer kanalların yorumcuları mükemmel. Samet Aybabalar falan daha mı iyi allah aşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 kendi ülkesinin milli maçının özetini vermemesinin tek sebebi bütün türkiye'nin ntvspor'u rahatça izleyemiyor olmasıdır. herkes izlesin, tartışmaları dinleyebilsin diye ntv'ye aldılar o yayını. mesela ben şu anda edirnedeyim, uydu olmadığından ve kablo tv de ntvspor olmadığından izleyemiyorum. bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enzo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 DeathLord said: Ya birde bu sergen hakan ünsal tamam iyi değiller de sanki diğer kanalların yorumcuları mükemmel. Samet Aybabalar falan daha mı iyi allah aşkına... Zaten diğer kanalların daha iyi yorumcuları var demedim,sadece hakan ünsal ve sergen'in orya hiç uymadığını söylemek istedim.Ayrıca okuduğum yorumlara göre ntv eleştirilemez düzeyine gelmiş.Tamam ntvspor yeni ve ülkemizde bazı şeylerin oturması zaman alıyor bunu anlıyorum fakat göremediğiniz bazı şeyleri de söylemek istiyorum.Okay karacan ve ntv spor bölümünden birkaç kişinin gitmesiyle spor yayınlarında ve haberlerde gözle görülür bir kalite düşüklüğü var.Bir zamanlar kral tv'de dj olan kişi yılların spor yorumcusu gibi konuşur oldu,daha geçen haftalar da nette ntvspor'da işlerin iyi gitmediği ratinglerin istenilen düzeylerde olmadığı yazılıyordu.Son defa soruyorum kendi milli takımımın ratinglerini spor kanalında göremeyeceksem,kabule diyorum anormalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 yukarda ne yazmışlar hala özet diyorsun.. peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eldar said: NTV reyting çekecek program yapmaktan aciz olduğundan, daha doğrusu düzgün program yapacak geniş bir ekibe sahip olmadığından özellikle haftasonu zırt-pırt maç yayını koyuyorlardı, hele geçen sene TBL'de NTV'deydi; iyice sıkışıyordu. Ancak haber kanalı olma iddiasında olduklarından bu kadar maç yayınlama politikalarıyla çelişiyordu keza bir olay olduğunda o anki canlı müsabakayı kesmek zorunda kalıyordu. E hadi ntvspor açtılar yine bir halt yok haftasonu NTV'de, yeri geliyor dandik Hakan ile Sergen'in programı iki kanalda aynı anda yayınlanıyor. Geçen ay Brezilya'nın milli maçını NTV'den veriyorlardı bir anda Abdullah Gül'ün konuşmasıyla maçı kestiler. Kaldı ki NTVspor'da futbol dışında dişe dokunur ne maç yayını var ne de program var. NTV'den bu yönetimle bi halt olmaz tesadüfen bir-iki programları oluyor izlemeye değer, onun dışında tırt.ZAten %2'lik izlenme oranları ve dakikalarca boru reklamı vermeleri başarısızlıklarının kanıtı. NTVspor daha ilk yılı acımasız olmamak lazım ama böyle kanal açıyorsun sonra TBL'yi Digiturk' kaptırıyorsun o zaman niye soyundun bu işe? daha ligler yeni başladı. nba daha başlamadı ki nba e çok önem verecekler. spor kışın yapılır buralarda büyük turnuvalar hariç bekleyin derim ben bi başlasın herşey. türkiye gibi spor = futbol diye bilen bir ülkede "spor" kanalı olmak kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar